Şimdi Ara

45000 civarına en iyi f/p seçenekleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır araç almayı düşünüyoruz.Üst limit 45000.Dizel olması tercih sebebidir ancak lpg uyumlu olursa da sorun olmaz.Önerilerinizi bekliyorum.

• Yazmayı unutmuşum genişlik olarak C segmenti ayarında iç hacim gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceed bakabilirsiniz.
  • az km ikinci ellere bak derim
    kia ceed i30 focus trendx olur o da 90 bg sıfırını arkadaşım 34 ay önce 50 ye almıştı
  • C4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem emsallerine göre az yakan hem de LPG uyumlu Mitsubishi Lancer tam sizlik. Hem geniş hem şık hem de taş gibi sorunsuz bir araba.

Donanımı bana yeterli geliyor. İç tasarımını ise 90'ların arabalarına benzetenler var ki doğrudur, ama bana göre sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

45.000TL, sıfır km, C segment ve dizel. Zor bir durum aslında.

Ancak;

Trend X 1.0L EcoBoost 125PS Focus alınabilir. Bu araç LPG'ye mecbur bırakmaz bence. 46.250 TL gibi bir liste fiyatı var.

Cevabınız için teşekkürler sitesinde 44 binli bir fiyat var dediğiniz donanımda acaba yanlış mı baktım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Ceed bakabilirsiniz.

Hocam şu an için 45000 aralığında bakıyoruz hem de sıfır olsun istiyoruz.Daha önce aldığımız ikinci el araçlarda sıkıntılar oldu bu yüzden ikinci el pek düşünmüyoruz.
  • hocam bayilerin ellerinde kalan dizel 308 ve yeni c4 attraction haricinde sanırım pek dizel alternatifiniz yok he birde linea var.

Ama yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi lancer gayet dolu sağlam güvenli gerekli görülürse lpg alternatifi ile iyi bir seçenek bence
  • lancer 1.6 invite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam bayilerin ellerinde kalan dizel 308 ve yeni c4 attraction haricinde sanırım pek dizel alternatifiniz yok he birde linea var.

Ama yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi lancer gayet dolu sağlam güvenli gerekli görülürse lpg alternatifi ile iyi bir seçenek bence

Hocam Linea düşünmüyoruz içine bindiğimizde kapı kollarının hali beni ürküttü.Çok kırılgan bir yapıya sahip sanki.Arka tarafı da çok basık ve boğuk geldi.Aracın en boy orantısızlığı yüzünden herhalde.

C4 Attraction dizel listeye aldım.

Lancer in kasası çok güzel motoru da iyi tüketim olarak ancak iç dizaynı inceledim sitesinden gerçekten biraz eski duruyor ve yol sesi motor sesi çok alıyormuş.Bu konularda bilginiz var mı?En azından bu konuda önerilen diğer araçlarla gürültü karşılaştırması yapabilir misiniz?Haftasonu bayileri dolaşacağız ama şimdiden araştırmaya başlamak iyi olur zannediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

45.000TL, sıfır km, C segment ve dizel. Zor bir durum aslında.

Ancak;

Trend X 1.0L EcoBoost 125PS Focus alınabilir. Bu araç LPG'ye mecbur bırakmaz bence. 46.250 TL gibi bir liste fiyatı var.

Cevabınız için teşekkürler sitesinde 44 binli bir fiyat var dediğiniz donanımda acaba yanlış mı baktım?

http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari/p=1204974984502

46.250TL görünüyor.

Haklısınız ben yanlış bakmışım.Peki bu motorda uzun yol kullanımı nasıldır acaba?Sonuçta turbolu olsada 1.0 motor?

• quote:

quote:

hocam bayilerin ellerinde kalan dizel 308 ve yeni c4 attraction haricinde sanırım pek dizel alternatifiniz yok he birde linea var.

Hocam Linea düşünmüyoruz içine bindiğimizde kapı kollarının hali beni ürküttü.Çok kırılgan bir yapıya sahip sanki.Arka tarafı da çok basık ve boğuk geldi.Aracın en boy orantısızlığı yüzünden herhalde.

Lancer in kasası çok güzel motoru da iyi tüketim olarak ancak iç dizaynı inceledim sitesinden gerçekten biraz eski duruyor ve yol sesi motor sesi çok alıyormuş.Bu konularda bilginiz var mı?En azından bu konuda önerilen diğer araçlarla gürültü karşılaştırması yapabilir misiniz?Haftasonu bayileri dolaşacağız ama şimdiden araştırmaya başlamak iyi olur zannediyorum.

hocam bende ASX var 2011 model benim aracım yol sesi alıyor lancer da muhtemelen alır ama sağır edecek kadar değil asfaltta çıplak ayak gider gibi değil sadece pütürlü asvaltta alıyorsunuz sesi. Ki şuan satılan Lancer lar makyajlı olarak geldi ben yalıtımda iyileştirme var diye duydum sanki.

Ayrıca Ziebartta 400 tl ye bu işten ebediyete kadar kurtulabilirsiniz, eğer binmeye araba arıyorsanız senelerce hizmet etsin derseniz gönül rahatlığıyla alın derim. Çok güzel bir motoru var aracın bendeki motorla aynı 1,6 117 bg az yakar emsallerine göre benm araç 7,7 lt/100 km 23,000 km ortalaması 22,000 kmsi şehir içi bunun dik yokuşlu yerler, ki lancer ın sürtünmesi daha az illa fark eder. Performansı sizi memnun edecektir baktınız benzin sıktı çakın brc yi geçin çiçek gibi araba hocam :)

• quote:

quote:

quote:

hocam bende ASX var 2011 model benim aracım yol sesi alıyor lancer da muhtemelen alır ama sağır edecek kadar değil asfaltta çıplak ayak gider gibi değil sadece pütürlü asvaltta alıyorsunuz sesi. Ki şuan satılan Lancer lar makyajlı olarak geldi ben yalıtımda iyileştirme var diye duydum sanki.

Ayrıca Ziebartta 400 tl ye bu işten ebediyete kadar kurtulabilirsiniz, eğer binmeye araba arıyorsanız senelerce hizmet etsin derseniz gönül rahatlığıyla alın derim. Çok güzel bir motoru var aracın bendeki motorla aynı 1,6 117 bg az yakar emsallerine göre benm araç 7,7 lt/100 km 23,000 km ortalaması 22,000 kmsi şehir içi bunun dik yokuşlu yerler, ki lancer ın sürtünmesi daha az illa fark eder. Performansı sizi memnun edecektir baktınız benzin sıktı çakın brc yi geçin çiçek gibi araba hocam :)

Peki bu yalıtım işlemi sonucunda iç mekan tıkırtısı vb.ses oluşur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 1 Temmuz 2013; 22:48:49 >

• kia ceed bakın derim aracın tasarımı gerçekten mükemmel tek kelimeyle bende hevesliyim ceed için ancak aracımı satmam gerek tabi
  • Skoda Rapid'i inceledim geçen gün. B+ olarak geçiyor ama C den aşağı kalır bir yanı yok boyut, konfor ve donanım olarak. Bir inceleyin isterseniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu yalıtım işlemi sonucunda iç mekan vb.ses oluşur mu acaba?

sanmıyorum hocam çünkü ziebart onu sadece aracın altına sesi emen plakalar takarak yapıyor kapı içlerine parça sökerek falan değil yani. Birde basit bi yalıtım malzemesi var kendinden yapışkanlı onuda bagaj halsının altına siz bie yapıştırabilirisniz zaten baya fark eder, ama emin olun öyle rahatsz edecek baş şişirecek sesler değil, ben bu aracı en dandik stabilize köy yollarında bile kullandım çok takılmayın ama takıntınız varsa ses e de doğruyu söylemek insana borçtur bu araç yol sesi alır taş patlasın 500 liraya iş halledilir :)

• Toyota corolla 1.33 aradığınız araç.
  • Skoda rapid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRUZE .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.