Şimdi Ara

45 bin tl otomatik araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşe giderken servis ile evimin arası araba ile 10 dakika mesafede. Bu yolu toplu taşıma ile en az 20 dakika giderim ve hiç uğraşmak istemiyorum. 45 bin tl ye otomatik, mümkünse LPG olmayan bir araba istiyorum. Haftada 100 km ya gideceğim ya gitmeyeceğim. Ayrıca aracı hızlı park edip servise gitmem gerekecek. Hatchback arıyorum kısacası.

Sahibindende gördüğüm ilanları listeledim. Ne düşünüyorsunuz?

https://sahi.io/s/vPAJR3Zn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam toyota auris düşünmez misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Hocam toyota auris düşünmez misiniz
    Satıyorsunuz galiba

Düşünürüm de hiç bilmiyorum ki. Vw seat falan da bilmiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz

• Yok satmiyoruz da, ben de otomatik bakıyordum auris bakıyordum sonra manuel baska bir arac aldik. Arastirma yapmistim auriste karar kılmıştım

• hocam fiyat bandına bakarsam birde 2010 üstü olsun derseniz opel korsa tam size göre. tam aradıım konu idi bende dizel b segmenti bir araç düşünüyorum ( clio 4, pejo 208, kia rio, fort fiesta, vwagen polo ınanın bir çıkmazdayım napıcagımı bilmiyorum karar veremiyorum
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    hocam 45 bine otamatik temiz auris varsa bana da haber verin.
  • Nasil bir piyasa anlamadım hic mi olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45'e otomatik auris ağır hasarlı ya da yüksek km tramerli olur.sahiibindendeki eski tarihli ilanlara bakmayın 20'sinden sonraki ilanlara bakın eskileri arasanız da satmazlar sanırım.sıfır araç fiyatları baya yükseldi dolar yüzünden.150 200 bin km araba istemiyorsanız bu olabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-satilik-2008-model-opel-corsa-1.2-twinport-enjoy-599208531/detay
  • 1.2 Corsa alın geçin macera aramayin

• 48-50 bin TL civarına çıkabilirseniz düşük km li mitsubishi attrage alabilirsiniz. 1.2 motor az yakar.Hemde araç full... Yüksek km li 2004-2007 arası HB otomatik corolla da alabilirsiniz ama Corollaya LPG siz binemezsiniz, çok yakar.
  • Hocam bende 2007 Golf otomatik var. 1.6 Fsi. Yoğun trafikte (İstanbul Bahçeşehir) 9,5 litre yakıyor. Aynı bende sizin gibi servise kadar gitmek için almıştım :) Şirket ek servisler ile kapının önünden alacak 1 Eylül'den sonra. Satmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.