Bildirim
45 bin liraya dizel otomatik öneri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bravoya c4 ve 308 e bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
308 -
quote:
Orijinalden alıntı: aksumit
Bravoya c4 ve 308 e bakın.
Önerileriniz için teşekkürler. C4 dayımda vardı o arabanın şanzımanını çözemedim ben. Ya ben kullanamadım ya çok kötü bir şanzımanı vardı. Geçişleri çok sarsıntılı gaza oturursun 2 saatte vites küçültür filan. Belkide dayımdaki sorunludur bilemiyorum.
Piyasası çok önemli değilse Kia Ceed olabilir.Otomatikleri biraz fazla yakıyor ama haberiniz olsun
Bizde düz viteslisi var yakıttan ve arabadan memnunuz bu arada.Şimdiden hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun Wukong -- 17 Mart 2017; 0:8:22 > -
Bu soruyu buraya daha önce aşağı yukarı senin kriterlerine benzer şekilde soran 123 kişiye verilen cevapta olduğu gibi Accent Blue crdi. Nam-ı diğer Selkoka
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
45 bine otomatik dizel aracı bulacağınızı sanmıyorum 2 ay araç aradım aynı bütçeye
miktarı biraz daha artırıp temiz Accent Blue veya Fluence ye bakacaksınız, ben iki araç arasında seçim yapıp fluence aldım şuan memnunum -
Astra h 2011-12 1.3cdti easytronicler iş görür
Yularidakilere alternatif olarak toyota corolla derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
megane 3 ama dizel otomatik 45 liraya 120/150 bin km de araçlar var 2012 2013 olmalarına ragmen..
şahsen bende c hb otomatik bakıyorum benzin dizel fark etmez
daha bulamadım :(
hatta buna içim gitti ama km çok
kararsızım
siz alın bari :)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-megane-sport-tourer-privilage-dizel-otomatik-402261576/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 17 Mart 2017; 8:52:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X