Şimdi Ara

45 bin liraya dizel otomatik öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45 bin liraya dizel otomatik bi araba arıyor halamlar. 2012 ve sonrası c sınıfı bir araç arıyorlar. Eniştemin boyu uzun olduğu için B sınıfı araçlarda pek rahat etmezler. Önerileriniz var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravoya c4 ve 308 e bakın.

• 308
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

Bravoya c4 ve 308 e bakın.

Önerileriniz için teşekkürler. C4 dayımda vardı o arabanın şanzımanını çözemedim ben. Ya ben kullanamadım ya çok kötü bir şanzımanı vardı. Geçişleri çok sarsıntılı gaza oturursun 2 saatte vites küçültür filan. Belkide dayımdaki sorunludur bilemiyorum.

• Piyasası çok önemli değilse Kia Ceed olabilir.Otomatikleri biraz fazla yakıyor ama haberiniz olsun

Bizde düz viteslisi var yakıttan ve arabadan memnunuz bu arada.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun Wukong -- 17 Mart 2017; 0:8:22 >
  • Bu soruyu buraya daha önce aşağı yukarı senin kriterlerine benzer şekilde soran 123 kişiye verilen cevapta olduğu gibi Accent Blue crdi. Nam-ı diğer Selkoka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bine otomatik dizel aracı bulacağınızı sanmıyorum 2 ay araç aradım aynı bütçeye

miktarı biraz daha artırıp temiz Accent Blue veya Fluence ye bakacaksınız, ben iki araç arasında seçim yapıp fluence aldım şuan memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra h 2011-12 1.3cdti easytronicler iş görür

• Yularidakilere alternatif olarak toyota corolla derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • megane 3 ama dizel otomatik 45 liraya 120/150 bin km de araçlar var 2012 2013 olmalarına ragmen..
    şahsen bende c hb otomatik bakıyorum benzin dizel fark etmez
    daha bulamadım :(

hatta buna içim gitti ama km çok
    kararsızım
    siz alın bari :)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-megane-sport-tourer-privilage-dizel-otomatik-402261576/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 17 Mart 2017; 8:52:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.