Şimdi Ara

45.000 TL DİZEL OTOMATİK kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 0 km opel astra 1.3 cdti otomatik enjoyplus aldım arkadaşlar, bodykit ve karter koruma dahil 45.000tl. araçtan çok memnunum eski aracıma göre daha yavaş olduğu için kalkışlar da arabanın hantallığına alışamadım henüz. yolu aldıktan sonra gidişinden hiç bi sorun yok motoru açmaya çıktığımda 180 de rahattı araba. fazla deneme yapamadım daha ama genel olarak beğendim. sizce nasıl seçim olmuş fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. şunu da belirtmeliyim ki araba benzincinin yolunu unutturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroCoder -- 28 Ocak 2012; 19:31:58 >

• sedan mı, hb mi, c segmenti mi d segmenti mi ne istediğinizi daha açık yazarsanız iyi olur
  • her model olabilir fakat bundan önce hep hatchback bindik gene hatchback olur sanırım
  • hadi önce ben yazayım : Aveo

şaka bir yana.. beklentilerinizi biraz daha açmalısınız...
    2. el mi sıfır mı?
    hangi sınıf.. genişlik önemli mi?
  • Yeni fiyatları bilmiyorum ama Megane 3 EDC iyi gider
  • megane 3 edc yakıtı gerçekten çok az
  • megane 3 edc fiyatları nedir?

dark_elf daha çok sıfır düşünüyorum fakat temiz bi 2.el beğendiğim bi araç da olabilir genişliği iyi ki sormuşsun teşekkür ederim içinin dar boğucu olmaması gerek kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En boş megane 3 edc dci 54 civarıydı sanırım...
    temiz 2. el varmıdır o fiyata bilmiyorum.. bakmak lazım...
    şu an kampanyada olan linea olabilir... gerçi hb değil ama bayaa geniş..
  • Hyundai i30 var 1.6 crdi 115ps , çok güzel araç full donanımında soğutmalı torpido , ısıtmalı koltuklar , sunroof , ön ve arka kol dayamalar gibi hoş detaylar var fakat arabanın otomatiği 4 vitesli eski nesil , yakıt tüketimi de orta seviyelerde , yine de bir inceleyin derim

45.000 TL DİZEL OTOMATİK kararsız kaldım

not: bizde i30 var aile olarak kullanıyoruz konforu ve iç mekan genişliği çok iyi

• o fiyata megane III 1.5 dci EDC tek geçerim
  • Alayım diye niyetlendiğim ama verilen fiyatlara göre şartları epeyi zorlamam gerektiği için vazgeçtiğim EDCli Megane. Megane HB arka koltuk için baş mesafesi düşük geldi bana. Başkaları da aynısını söyledi. Yine de dışarıdan güzel kasa. 45 bine vermezler günümüz şartlarında o da ayrı bir konu.
  • İbiza,Fiesta, C3,Corsa,Clio modellerinde hız sabitleyici var. Hız sabitleyici önemli değilse Polo 90 hp, dsg vites de düşünülebilir. İkinci elde Seat Leon dizel, Focus dizel, Corolla dizel seçenekleri var.
  • Benim tavsiyem sıfır alacaksanız opel astra classic(fiyat ve vergi avantajı olduğu için), 2. el alacaksanız hyundai i30(tam otomatik) yada golf dsg/megane edc(yokuş kalkış desteği olan çift kavramalı yarı otomatik).

otomatik vitesli araçlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_50255365/mpage_1/key_/tm.htm

• 2012 0 km opel astra 1.3 cdti otomatik enjoyplus aldım arkadaşlar, bodykit ve karter koruma dahil 45.000tl. araçtan çok memnunum eski aracıma göre daha yavaş olduğu için kalkışlar da arabanın hantallığına alışamadım henüz. yolu aldıktan sonra gidişinden hiç bi sorun yok motoru açmaya çıktığımda 180 de rahattı araba. fazla deneme yapamadım daha ama genel olarak beğendim. sizce nasıl seçim olmuş fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. şunu da belirtmeliyim ki araba benzincinin yolunu unutturuyor
  • Reno magene hb var ama oda baya uctu

Euro 5 motor ayagina onun disinda
  • evet 0 km meganelar şuan ki ayırdığım bütçeyi aşıyodurdu, bir detay da renonun fransızlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroCoder

evet 0 km meganelar şuan ki ayırdığım bütçeyi aşıyodurdu, bir detay da renonun fransızlığı.

O paraya c sinifi arac cok zor siz b sinifi bakin yada ikinci el seat leon dsg
  • aldım ben üstat ilk mesajı okursan, gene de teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.