Şimdi Ara

444 0 444 çok mu yazıyor ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellin 10 dakikası 50 kuruş tarifeli hattı var şimdi arkadaşımda bu numarayı arasak da öyle mi yazar bilginiz var mı arkadaşlar

• Turkcell müşteri hizmetleri çalışanı olarak cewaplayim sorunu

Anladığım kadariyla turkcell hattin tarifesi süper tarife 10 dk 50 kuruş ancak 10 dk 50 kuruş olabilimesi için karşi tarafında şebeke içi veya şebeke dışı omak durumunda senin verdiğin 444 lü numara şehirici olarak gözükdüğünden 10 dk 50 gitmez daha fazla gider
    Tahminim üzerine konuşdum normal şartlarda böle olur ama bizi ararsan mesala 444 0 535 i 50 kuruş gider ne kdr konuşursan konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 28 Mayıs 2010; 20:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Turkcell müşteri hizmetleri çalışanı olarak cewaplayim sorunu

Anladığım kadariyla turkcell hattin tarifesi süper paket 10 dk 50 kuruş ancak 10 dk 50 kuruş olabilimesi için karşi tarafında şebeke içi veya şebeke dışı omak durumunda senin verdiğin 444 lü numara şehirici olarak gözükdüğünden 10 dk 50 gitmez daha fazla gider
    Tahminim üzerine konuşdum normal şartlarda böle olur ama bizi ararsan mesala 444 0 535 i 50 kuruş gider ne kdr konuşursan konuş

hayla oyda çalışıyormusun Yiğen...

• Hocam Turkcell Müşteri Hizmetlerinden madem bir sorum olacak mümkünse. Kusura bakma mesain bitmiş, iş getirmek gibi olacak biraz ama :D
    Ya açıkçası ben bu TL ye geçişten beri yeni kredi yüklemedim. Çünkü ortada sağlam kazıklama olayı döndüğünü düşünüyorum. Yani bir mesaj 50 Kr çok örneğin. GnçTrkCll üyesiyim. Ama hattı değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim. Sence en mantıklısı ne olur ? Hangi tarife iyidir Turcell de ? Konu şu ki mesaj da kullanan birisiyim ayrıca diğer operatörleri de aradığım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

Hocam Turkcell Müşteri Hizmetlerinden madem bir sorum olacak mümkünse. Kusura bakma mesain bitmiş, iş getirmek gibi olacak biraz ama :D
    Ya açıkçası ben bu TL ye geçişten beri yeni kredi yüklemedim. Çünkü ortada sağlam kazıklama olayı döndüğünü düşünüyorum. Yani bir mesaj 50 Kr çok örneğin. GnçTrkCll üyesiyim. Ama hattı değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim. Sence en mantıklısı ne olur ? Hangi tarife iyidir Turcell de ? Konu şu ki mesaj da kullanan birisiyim ayrıca diğer operatörleri de aradığım oluyor.

cewapladım dostum özel mesaj ile

• Teşekkür ettim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0532 757 2222 İptal Mi Oldu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.