Şimdi Ara

44 GÜN -PRE ORDER İÇİN GUNCELLEME, OKUYUN- (25/02/09) KILLZONE 2, geri sayım baslıgı,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    In an out within a month,
    they said. Their weapons no
    match for our military might.
    Predicted moderate to low
    resistance. Enemy morale at
    an all time low.

They couldn't have been more wrong.
    ""

(arka kapaktan...)

GÜNCELLEME, 12 ocak 2009

Arkadaşlar, bu başlığı açtığımda 81 gün vardı, şimdi bugun 44 güne düştük. 37 günü yemişiz. Zamanı iyi geçmiş, 37 gün sonra sadece 7 gün, 1 hafta kalıcak. efsane oyun, next-gen'in ilk oyununun cıkmasına sadece bu kadar zaman kaldı. Bizler gün sayarken, GUERILLA GAMES oyunu mükemmelleştirmeye devam ediyor, daha nereye kadar mükemmeleşecekse, bende bu ilk mesajımda bazı faydalı bilgiler vermek istiyorum.

1- oyunu almak isteyen arkadaşlarımız için en makul fiyat, SHOPTONET'in pre-order'ı, linki şurada:

http://www.shopto.net/page.php?page=dettagli&codart=PS3KI00&n=Killzone%202&platform=PS3

oyunun fiyatı burada, 33 pound, sterlin, kargo ile 36,5 sterlin yapıyor. 87,5, 88 ytl gibi bir fiyata kapımıza kadar, garantili biçimde oyunumuz gelecek. Bence pre-orderlerın hacmi dolup kapanmadan, şimdiden arkadaşlarımız siparişini versin. sonra gittigidiyordaki kazıkcılara kalmayalım.

shopto'nun nasıl kullanılacagına dair ilgili donanımhaber basligi surada, yeni tutorial, alısveris kullanım klavuzu, SHOPTOyu bizlere haber veren degerli üyemiz, sevgili Solidrock tarafından hazırlandı, almak isteyenler, pre-ordercılar okusun:

http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/tm.htm

2- oyunla ilgili yeni videolar ve haberler var, bunlarda spoilerlar var, soyliyim isteyen arkadaslar izlemesin, burasi son konferansta oyunun yapımcısı olan guerilla games'in baskanının sunumu ile bir video gosterimi, oyun kusursuz olmaya cok yaklasmıs. zaten su anda yapılan tüm oyunların en kusursuzu ama kendini aşmaya çalışıyor:

http://www.gamecyte.com/ces-2009-killzone-2-developer-presentation-video

3- oyunun 30 dakikalık bir arka plan belgeseli. malesef oyunu yapan firma hollandalı oldugundan belgesel hollandaca sanıyorum. ama 2. video ya mutlaka bakın 4. dakikada bir programla, KILLZONE 2nin ps3 ü ne kadar zorladığına bakıyorlar. ps3'ü tamamen zorlamış değil, hala cpu ların tamamını kullanmıyor, ram kullanımları da epey düşükte kalıyor, CELL core u herşeyi halletmiş.

http://www.gamekings.tv/index/videos/minidocu-killzone-2-special-part-1/ (1. video)

http://www.gamekings.tv/index/videos/minidocu-killzone-2-special-part-2/ (2. video bu video yu mutlaka izleyin)

4- ayrıca bir baslık daha actim, killzone 2 icin artworkler, arka planlar dileyen arkadaslar ekleyebilir, o da surada:

http://forum.donanimhaber.com/m_28976580/tm.htm

benim su an arka planım soyle:

44 GÜN -PRE ORDER İÇİN GUNCELLEME, OKUYUN- (25/02/09) KILLZONE 2, geri sayım baslıgı,

haberler boyle, geri saymaya hep birlikte devam. uzun suredir bekledigimiz oyunumuz geliyor arkadaslar, simdiden hayırlı ugurlu olsun.

(eski mesaj, devamı)

arkadaşlar oyun dunyasını kokunden sallayacağı ve bir devrim olacağı artık belli olan ps3 exclusive oyunu killzone 2 yi hepimiz dört gözle bekliyoruz. oyunun çıkış tarihi hem çok yakın hem çok uzak. bu sinir bozucu zaman aralığında biraz icimizi rahatlatmak için bir gün sayma başlığı açmak iyi olur diye düşünüyorum. hergün başlığı editlemeye ve kaç gün olduğunu yazmaya calısacagım. sizlerde ara ara girer yazarsınız.

bugun 8 aralık 2008 tarihi itibarıyle başlangıcımızı yapalım, 27 şubat 2009'a 81 gün kaldı. iyi haber 20 dakika sonra 80 gün kalacak. oyunu cikar cıkmaz veya on siparisle beklemeden alacak donanımhabercilerin listesi şurada:

http://forum.donanimhaber.com/m_28232020/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 12 Ocak 2009; 0:47:13 >

• bu oyun beni öldürüyor yaw.Ömrümde ilk defa bir oyunu rüyamda gördüm.O da Killzone 2 yi
  • 80 gün kaldı arkadaşlar. 80 gün daha gün sayacağız. 80 kez daha.
  • 79 gün 19 saat
  • Tezkereye 79 Gün 10 Saat 15 Dk 6 Sn
  • Konu için tesekkürler ama ana konu zaten var.Oradan devam edilmesi daha güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Konu için tesekkürler ama ana konu zaten var.Oradan devam edilmesi daha güzel olur

bu sadece gün saymak icin sage, yani oyunla ilgili bilgi olmayacak, zaten hergun gun sayısı ve zaman guncellendiginden bir hatırlatma olucak. ana konuda zirt pirt baslıgı degistir duzenle olmaz. oyun cikti mi bu baslikta islevini tamamlar. sonucta gun saymak icin actım, sayılı gun cabuk gecermis, beraber sayarsak daha da cabuk gecer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SON 57 GÜN !
  • ya bı bu oyundan bıde resıdent evıl 5 ten adamı soguttular cıvkı cıkana kdr resım vıdeo yayınlıyolar bugun sımdı gow 3 ten delı gıbı vıdeo fln beklıoz vıdeo vermeye basladılar mı durduramıyosun kıllzone 2 oynamıs gıbı oldum sayelerınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 1 Ocak 2009; 0:31:48 >
  • SON 56 GÜN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

ya bı bu oyundan bıde resıdent evıl 5 ten adamı soguttular cıvkı cıkana kdr resım vıdeo yayınlıyolar bugun sımdı gow 3 ten delı gıbı vıdeo fln beklıoz vıdeo vermeye basladılar mı durduramıyosun kıllzone 2 oynamıs gıbı oldum sayelerınde

aynen
    artik oyunu bitirmis gibi oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

SON 56 GÜN!

• Bu ne yav şafak mı sayıyonuz

Harbiden merak ediyorum bu oyunu, PS3'ün bütün hünerlerini sergileyecek bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Bu ne yav şafak mı sayıyonuz

Harbiden merak ediyorum bu oyunu, PS3'ün bütün hünerlerini sergileyecek bir oyun

şafak 55 -samsunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Bu ne yav şafak mı sayıyonuz

şafak 55 -samsunn

Hemşerim bende Samsun şafak 55

• Son 53 gün...Oyun 25 Şubat"ta çıkacak Avrupa bölgesine siz Amerika sayımını yapıyorsunuz.
  • ön siparişi verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Son 53 gün...Oyun 25 Şubat"ta çıkacak Avrupa bölgesine siz Amerika sayımını yapıyorsunuz.

ooooo o zaman daha güzel .2 gün erken terhis
    şafak 53-rize
  • kılzoneyi beklemeden alacaklardan biriydim fakat ben askere gün sayıyom son gün şubat 20 vay anasını yawww oyun ben 7 günlük askergen cıkacak şu oyunu oynayamadan gidecem ya obana dokunuyor neyse artık gelmek nasip olursa ozaman oynarım
  • Klan kurulur artık bu oyunda da. Geçte olsa alıcam bu oyunu ya. Enfes birşeye benziyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.