Şimdi Ara

44 BİN FORMA SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu Haber1903&1903Radyo Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus`un sorularını yanıtladı.

İşte Soğancıoğlu`nun açıklamaları;

`44.800 FORMA SATTIK`
    "Bütün oyuncular Beşiktaş için ellerinden geleni yapacaklar. Transferleri yaptığınızda taraftarlardan aynı şeyi beklemek mümkün değil. Beşiktaş taraftarından isteğimiz kulübüne sahip çıkmaları. Kendi ekonomik koşulları doğrultusunda Lisanslı ürün almalarını istiyoruz. Bir taraftar rozet anahtarlık forma alabilir ama lisanslı ürün almalarını istiyoruz. Forma satışları 44.800 forma satışına ulaştık. Sezon öncesi yaklaşık 50 bin formaya ulaşmamız çok önemli. Bu rakamlar zaman geçtikçe daha da gelişip 100 bine ulaşmasını bekliyoruz. Kombine satışları açısından genel olarak baktığımızda satılabilir bilet açısında balktığımızda yüzde 60 oranına çıktık. Taraftarların ilgisinin bu şekilde olumlu etkilerini görebiliyoruz. Bizim taraftarımızdan beklentimiz forma alması maçlara gelip izlemeleri."

`4-5 BOŞ LOCAMIZ KALDI`
    "Geçtiğimiz yıl ile bu seneyi karşılaştırmamak lazım. Geçtiğimiz dönem şampiyonlar ligine direk katılmıştık. Bu sebeple takımı görmeden kombine almışlardı. Şu an takımı izleyip görüp öyle kombine aldılar. Localardan da 4-5 tane boş loca kaldı. Bu locaların satılması bizim için önemli bir gelir kaynağıdır."

`YENİ STADYUM 37400 KAPASİTELİ OLACAK`
    "Bizim hedeflediğimiz gelir planında yeni stadın içindeki etkinliklerde önemli bir kaynak olacaktır. Stad kapasitesi olarak 37bin 400 kişi civarı olacaktır. Biz oraya 60 bin kişilik bir stad yapma olanağımız yoktur. Fakat gelecek seyirciye rahat bir maç izlettirmek istiyoruz. Sadece maç izlemeye gelmesinler zevkli vakit geçirsinler istiyoruz. Bizim de buna göre bir yeni stad projemiz, planımız var. Biz bu şekil bir stad istiyoruz."

`SAVUNMAMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ`
    "Biz her sezon şampiyon olmak istiyoruz. Bütün Beşiktaşlıların hedefi şampiyon olarak ligi bitirmektir. Transfer de şampiyon olmak önemli değildir. Geçen sene biz bir çok transfer yapmıştık ama şampiyonluk olmadı bu bakımdan biraz da defansif açıdan daha dikkatli olursak istenilen başarıya gidebiliriz. Ben ofansif gücümüzün her şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Sivok ve Rıdvan bizim için önemli futbolculardı.Onların sakatlanması bizi zor duruma düşürdü tabii ki. Onlar iyileştikçe takıma katıldıkça defansif anlamda da güçlü bir konuma geleceğiz."

`FERRARİ`YE ELEŞTİRİLER HAKSIZ; NİHAT PATLAMA YAPACAK"
    "Beşiktaş formasını giyen her oyuncu bizim için değerlidir. Ferrari`ye gelen her eleştiriye biz karşıyız. Bütün Beşiktaşlı oyuncuları korumak bizim yönetici vasfıyla görevimizdir. Nihat ile ben konuşuyorum. Beklenen patlamayı yapacaktır. Nihat`ın geçmişine baktığımızda ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu görüyoruz. Nihat patlama yapacak yeteneğe ve kapasiteye sahip bir futbolcudur."

-HABER1903-

• dün de serdar adalı taraftar sözünü tutsun 100bin formayı alsin dedi.
  • Kartal yuvasına gidip cüzdanımda ne varsa boşalttım. Toplamda 9 forma aldım ve ailemde herkesin 3'er tane forması var. Çok az forma satılmış ya.
  • ne kadar kombine satılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

ne kadar kombine satılmış?

13700
  • Bizim taraftar pek varlıklı değil daha çok halk diye tabir edilecek cinsten, çok bile satmış... (Parası olupta almayanları hariç tutuyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bizim taraftar pek varlıklı değil daha çok halk diye tabir edilecek cinsten, çok bile satmış... (Parası olupta almayanları hariç tutuyorum.)

Haklısın dostum.

Yukarda arkadaşımızın yazdığı gibi bende gidip boşaltıcam cüzdanı önümüzdeki hafta, her bir modelinden 2şer tane alıcam formalarımızın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy
    Kartal yuvasına gidip cüzdanımda ne varsa boşalttım. Toplamda 9 forma aldım ve ailemde herkesin 3'er tane forması var. Çok az forma satılmış ya.

helal olsun hocam ben anca bi tane siyah forma alacagim :)
  • benim öyle 3-5 tane alma imkanım yok, büyük ihtimal babama aldırıcam zaten. Israrlarımı sürdürüyorum bi forma alabilmek için, destek destekdir...
  • bende 1 siyah forma aldım ama fiyatlar yüksek. baskısız 88 baskılı 100 lira. gerçi milyonlarca taraftarım var diyen takımın rahat 100 bini bulması lazım. en azından taraftar forması alınabilir 50 lira civarıydı çubuklu taraftar forması.
  • Bende kendime ve kuzenime aldım . Ekstra 3-5 birşey daha aldım . Herkes'in küçük yada büyük katkı sağlaması lazım..En azından 1 bileklik alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

13700

Son şampiyon ünvanıyla başladığımız geçtiğimiz sezonun bile üzerinde kombine satılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

benim öyle 3-5 tane alma imkanım yok, büyük ihtimal babama aldırıcam zaten. Israrlarımı sürdürüyorum bi forma alabilmek için, destek destekdir...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

13700

Son şampiyon ünvanıyla başladığımız geçtiğimiz sezonun bile üzerinde kombine satılmış.

Geçen sezon 11bin kombine satıldı

• Valla ayıptır söylesmesi sadece bu sene için değişime gittim 1 kombine, 2 forma, 1 şort, 1 anahtarlık, kartalcell hat, vakıfbank taraftar kartı,kongre üyelik aidatları falan derken hayatımız siyah beyaz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

bende 1 siyah forma aldım ama fiyatlar yüksek. baskısız 88 baskılı 100 lira. gerçi milyonlarca taraftarım var diyen takımın rahat 100 bini bulması lazım. en azından taraftar forması alınabilir 50 lira civarıydı çubuklu taraftar forması.

Arması baskı kardeşim onunda dikiş değil , baskısı rezalet . Kumaşını söylemiyorum bile . Hiç ona para vermeyin , 2 ay sonra alın maç formasını alın .
  • Benim öyle 2-3 forma alacak kapasitem olmadığı için şimdilik, gri formayı bekliyorum ki benim gibileri de vardır eminim. Eğer gri forma çıkarsa ve beğenmezsem direk siyah formadan kapacam bir tane, aşık oldum resmen o formaya
  • Halkın takımı olmak kolay değil (:
    Burjuva değiliz o kadar paramız olsun da her daim forma alalım canımız sıkılınca alışveriş edelim gibi bir durumumuz yok.
    Sezon içinde 100bin formayı kesinlikle geçecektir.
    Daha Ocak'ta çıkacak forma var.Ve daha siyah forma alacağım.
    Ve Kartalcell'e taşıyacağım hattımı.
    Aslında Kartal Yuvaları yaygınlaşsa çok iyi olur.
    Çünkü forma almak zor oluyor.
  • +3 yapalım formaları 3 tanede ben alcam ama ilk partilerinin bitmesini bekliyorum kumaşı biraz kötü gibi bunların
  • bende para durumunu ayarladıydım.2 kez gittim kartal yuvasına ama forma bulamadım.şimdi 5-10 gün beklemek zorundayım.para elime geçsin tekrar yolları aşındıracam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.