Şimdi Ara

44.000 TL'ye 2010 model, 53.000 km dizel Focus Titanium X paket mi yoksa sıfır dizel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

44.000 TL'ye 2010 model, 53.000 km dizel Focus Titanium X paket mi yoksa sıfır dizel mi? Kararsızım şu an. Ne yapmamı önerirsiniz? Gönlüm bir yandan Sıfır Corollla Elegant M/M'den (otomatik/manüel) yana ama o kadar para(60.000 TL) bulamam.

Bulduğum 2. el Focus'un donanımı çok iyi(X paket var), araç temiz, güvenilir birinden. Dediğine göre 3 yıl daha garantisi varmış(Kendisi sıfır alırken Ford bilmem kaçıncı yılını kutladığından 5 yıl garanti vermiş). Kafama 53.000 km olması takılıyor.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pineke

Merhaba Arkadaşlar,

44.000 TL'ye 2010 model, 53.000 km dizel Focus Titanium X paket mi yoksa sıfır dizel mi? Kararsızım şu an. Ne yapmamı önerirsiniz? Gönlüm bir yandan Sıfır Corollla Elegant M/M'den (otomatik/manüel) yana ama o kadar para(60.000 TL) bulamam.

Bulduğum 2. el Focus'un donanımı çok iyi(X paket var), araç temiz, güvenilir birinden. Dediğine göre 3 yıl daha garantisi varmış(Kendisi sıfır alırken Ford bilmem kaçıncı yılını kutladığından 5 yıl garanti vermiş). Kafama 53.000 km olması takılıyor.

Saygılar.

Arkadaşlar görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
    Gece geç saatte konu açınca sabah listenin aşağısına kayıyor, görülmüyor olabilir.

Teşekkürler.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılar.

arkadaş o paraya 2010 araç almak çok çok mantıksız bence.44'e sıfır km dizel bravo veya astra alabilirsiniz!
  • 0 km araç al c segmenti 2.el dizel arabaya 44bin çok para.0 km bravo al o paraya alacağın arabadan pek bi eksiği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

0 km araç al c segmenti 2.el dizel arabaya 44bin çok para.0 km bravo al o paraya alacağın arabadan pek bi eksiği yok

• İkinci el Focus 1.6TDCI Titanium öneririm ama 53.000 km'deki Focus'a 44.000 biraz fazla.

41-42 gibi bir fiyata daha düşük km'li X paket olmayan bir Focus bulabilirsiniz...

Toyota d4-d'yi ise asla önermem. 60.000'e CC'si olmayan, robotize MMT şanzımanı Hill holder'sız sunan, 1.4lt 90hp araca vermek mantıklı değil.
  • Titanium olmasın yeni focus sıfır dizel 45500 gibi bir fiyat zaten.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-focus-1-6-tdci-trend-75423950/detay
    Ya da c4 dizel / astra dizel düşük km.
    Yazık o para eski kasalara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İkinci el Focus 1.6TDCI Titanium öneririm ama 53.000 km'deki Focus'a 44.000 biraz fazla.

41-42 gibi bir fiyata daha düşük km'li X paket olmayan bir Focus bulabilirsiniz...

Toyota d4-d'yi ise asla önermem. 60.000'e CC'si olmayan, robotize MMT şanzımanı Hill holder'sız sunan, 1.4lt 90hp araca vermek mantıklı değil.

Hocam merhaba,

44.000 TL fazla olabilir. Diyelim ki bu aracı 41.000'e pazarlık yapıp düşürdük. Ama hala kilometresinin 53.000 olması kafama takılıyor. 3 sene sonra ben bu arabayı satmak istediğimde km'si 100.000 olacak. Böyle bir aracı 2. sahibinden almak isteyen olur mu, kolay satabilir miyim?
  • Yeni kasa olacaksa yine donanımlı olmasını tavsiye ederim ama fiyati tuzlu. Ama donanimsiz olup sırf yeni kasa olsun diye de bence alinmaZ. Bence de az kilometreli dizel x paketli focus bulmanız sizin menfaatinize olur. Netice itibari ile ikiside pişman etmeyecek araclar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Yeni kasa olacaksa yine donanımlı olmasını tavsiye ederim ama fiyati tuzlu. Ama donanimsiz olup sırf yeni kasa olsun diye de bence alinmaZ. Bence de az kilometreli dizel x paketli focus bulmanız sizin menfaatinize olur. Netice itibari ile ikiside pişman etmeyecek araclar...

Az km titanium X paket bulmak mümkün olmayabilir.(Ayrıca Sedan olmalı). X paket çok da şart değil, biraz zevke hitap ediyor.
    2010 model 53.000 km bir araç için az km diyemeyiz ama çok km denecek kadar da km'si yüksek mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İkinci el Focus 1.6TDCI Titanium öneririm ama 53.000 km'deki Focus'a 44.000 biraz fazla.

Memleket ne hale gelmis paralara bak .araclara bak.bence
    0.arac herzaman daha mantikli .markasi ve modeli ne olursa olsun
  • 44 bin ikinci el araca cok fazla sıfır alın nasıl kullanıldı acaba derdi olmaz
  • Kesinlikle o paraya alınmaz.. alırken bir ton fark verilerek seçilen donanımlar aracı satarken cüzi miktarda etkiler fiyatı. Hatta bazı durumlarda extra donanım tercih sebebi olmaktan öteye geçemez.. bahsettigin araç kazasız ve temiz kullanilmissa maksimum 40 bin tl eder..
  • 2010 model 53000 de , düz vites C sınıfı araç 44.000 TL

Aracın sahibi eminim sıfır alırken daha az para vermiştir.
  • Bu akşam güvendiğim bir arkadaş 2011 model, benzinli, düz vites, 8.000 km Jetta Primeline modelini 40.000 TL'ye veririm dedi. Alıp tüp taktırsam mı diyorum acaba? Tüp taktırınca da garantisi deliniyormuş.
    Aracın rengine de çok sıcak bakmıyorum, siyah renk.

Aynı Jetta'nın da sıfır 46.000 TL. Sıfır alıp istediğim rengi alabiliyorum, ayrıca yeni Jetta kasa daha şık.
  • Bu kadar para veriyorsan ve trafiği olan bir şehirdeysen Dizel- otomatikten şaşma.

Şu araçlara bakarsan bence hayrına olur.

Byavo , Auris ,C4 ,İ30 ,Megane Hepsi yakıtı ve konforuyla LPG li benzinli veya düz vite araçlardan iyidir. Karar senin tabii
  • Bu cumartesi yeni i30'un lansmanı yapılacak ve fiyatları açıklanacak. Bir bakın, 50.000 TL altında, mode donanımın dizel otomatik seçeneğini alma imkanı olacaktır.
  • quote:

Bu akşam güvendiğim bir arkadaş 2011 model, benzinli, düz vites, 8.000 km Jetta Primeline modelini 40.000 TL'ye veririm dedi. Alıp tüp taktırsam mı diyorum acaba? Tüp taktırınca da garantisi deliniyormuş.

Aynı Jetta'nın da sıfır 46.000 TL. Sıfır alıp istediğim rengi alabiliyorum, ayrıca yeni Jetta kasa daha şık.

Dostum o arkadasinla iliskini tekrar gözden geçir bence. 35-36 bine aldığı aracı sana bu kadar iyi fiyata verdiğine göre sana baya bi değer veriyor anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Bu akşam güvendiğim bir arkadaş 2011 model, benzinli, düz vites, 8.000 km Jetta Primeline modelini 40.000 TL'ye veririm dedi. Alıp tüp taktırsam mı diyorum acaba? Tüp taktırınca da garantisi deliniyormuş.

Dostum o arkadasinla iliskini tekrar gözden geçir bence. 35-36 bine aldığı aracı sana bu kadar iyi fiyata verdiğine göre sana baya bi değer veriyor anlaşılan

Hocam o zamanlar araç fiyatları öyleydi, şimdi böyle.
    Arkadaşım diye 1~2 bin TL indirim yapar en fazla.
    Muadil araçların fiyatlarına bakabilirsin.
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-jetta-1.6-primeline/istanbul?hasPhoto=true&a706=32474&a4054=72906&sorting=a5_desc

Arkadaşımdan alırsam(ki karar vermedim henüz)avantajı kendisini yakinen tanımam, güvenmem. Malum bu devirde 2.el her kişiden alın(a)mıyor.

Benim kafamdaki soru işareti benzinli olması. Genelde ş.arası kullanacağım aöa yine de arabam var deyip gönlünce gezememek koyar insana.

• Merhabalar,
    2009 model titayum dizel X paket sedan aracımı sattım 35 bin km de kazasız boyasız idi.. 40 bin lliraya satmıştım.. üzerine çok çeşit araç kullandım.. ama focustaki yol tutuşu konforu bulamadım.. tek eksiği yol sesini içerisine almasıydı.. onuda ziebartta 300 lira karşılığında ses yalıtımı yaptırarak halletmiştim... bence alabileceğin en güzel araba... sakın km side gözünü korkutmasın... zaten 90 bin kmde ağır bakımı var.. daha çok anlayacağın...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.