Şimdi Ara

430 TLye 320 GB PS 3 SLİM KASA SIFIR KUTUSUNDA + 1 ORJİNAL OYUN + 2 ORJİNAL KOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CİHAZ 3.55 VERSİYONDUR SADECE DENEMEK AMAÇLI 2 KEZ KULLANILMIŞTIR, ÜZERİNDEKİ PAKETİ BİLE AÇILMAMIŞTIR

SLİM KASA OLUP KUTUSUNDA 2 TANE ORJİNAL KOL VE 1 TANE ORJİNAL OYUNU YANINDA VERİLECEKTİR

CUZZİ RAKAMDA PAZARLIK OLUR TAKAS KABUL EDEMİYORUM,

TELEFON NUMARAM 0538 663 17 36

3.55 VERSİYON + 2 KUTUSUNDA ORJİNAL KOL + 1 ORJİNAL OYUN + 1 HDMI
    KABLOSU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcu_kilic -- 11 Ocak 2012; 20:13:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• oyunun adı ne garanti durumu nedir

PM yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 11 Ocak 2012; 20:18:27 >
  • Arkadaşlar dikkat! Daha önce sayısız örneğini gördük. Kafanızı duvarlara vurmayın sonra.
  • Dikkat edin biraz önce başka bir kiside buna benzer ilan açtı. Paranıza yazık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcu_kilic

Maddi ihtiyacdan satılık PS3 SLİM KASA

CİHAZ 3.55 VERSİYONDUR SADECE DENEMEK AMAÇLI 2 KEZ KULLANILMIŞTIR, ÜZERİNDEKİ PAKETİ BİLE AÇILMAMIŞTIR

SLİM KASA OLUP KUTUSUNDA 2 TANE ORJİNAL KOL VE 1 TANE ORJİNAL OYUNU YANINDA VERİLECEKTİR

KABLOSU

dikkat etmeye gerek yok direkt dolandırıcıyım diye bağırıyor zaten...Kaçın

• sazan.avi geldi banada :) ama antalyada olan varsa gidip elden alsın.
  • Utanmasa bedavaya verecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

Utanmasa bedavaya verecek.

hehe yok böyle fiyat
  • recep ivedikte bi sahne vardı yonetmen : sok başını suya dön arkanı bana manavgat

kaçııın danger
  • Fiyat konusunda zaten olması gereken fiyatlar bunlar. 500 tl'ye sıfer ps3 slim 320 gb satıldığı kampanyalarda var yani.
  • sanalpazardan ılan acarmısnız hemen alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcu_kilic

Maddi ihtiyacdan satılık PS3 SLİM KASA

KABLOSU

Antalyadayim elden alacagim tel no verin konusalim

• yazmıs zaten telefonu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray1903bjk

Fiyat konusunda zaten olması gereken fiyatlar bunlar. 500 tl'ye sıfer ps3 slim 320 gb satıldığı kampanyalarda var yani.

2 tane orjinal kol, 2 kez kullanılmış bir ps3 ve 1 adette orjinal oyunla 430'da rüyandan satmazlar sana. Nasıl olması gereken fiyat?
  • yalnız arkadaşın art niyeti yoksa fiyat mükemmel
  • Antalyadan elden aldırmak istiyorum.saat geç oldu ama arayan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

quote:

Orijinalden alıntı: eray1903bjk

Fiyat konusunda zaten olması gereken fiyatlar bunlar. 500 tl'ye sıfer ps3 slim 320 gb satıldığı kampanyalarda var yani.

2 tane orjinal kol, 2 kez kullanılmış bir ps3 ve 1 adette orjinal oyunla 430'da rüyandan satmazlar sana. Nasıl olması gereken fiyat?

Fazladan 1 orginal kol ve 1 oyun eklenmiş sadece sonuçta 2. el sıfır fiyatına satılacak değil yani. Sıfırı 500 desen artı kol 80 lira desen oyunun ne olduğunu bilmiyoruz tabi. Sonuçta 580 artı oyun gibi bişey yapıyor. Bunun ikinci el fiyatı tabiki 430 lira olacak. Ticaret bu sonuçta satanda çıkar için rahat olsun senin.
  • fakir.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

fakir.avi

enteresan bi ilan gidip elden bakmak gerek de beterböcek senin yazdığın o iki kelime ne anlama geliyo merak ettim??? fakir mi oluyo yani ucuzluğunu görüp bu ilana bakanlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos06

quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

fakir.avi

enteresan bi ilan gidip elden bakmak gerek de beterböcek senin yazdığın o iki kelime ne anlama geliyo merak ettim??? fakir mi oluyo yani ucuzluğunu görüp bu ilana bakanlar???

bir jargondur bu hocam. kendimi de bu gruba dahil ediyorum ayrıca kimseye bişi dediğim yok bende atladım sonuçta ilana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.