Şimdi Ara

42LV570S LG Led Tv Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar televizyon Teknosa da kampanyaya girmiş 1600 tl ye düşmüş sizce bu tv nasıldır, bugün almayı düşünüyorum lütfen acil yardım edin.

• ben de merak ediyorum ama kullanan yok galiba...
  • zaten senle ikimizden başka bu tv yi soranda yok :) belli ki pek tutmamış
  • fiyatı uygun,özellikleri iyi,3 ay önce 375s modelini 1600 liraya almıştım.Bu tv bu fiyata alınır.
  • bende 32 inch olanı var .. yeni aldım 32lv570s
  • arkadaslar fıyat ınanılmazı cok guc bır fıyat ustelık 100tl de hedıye cekı var bence kesın alınabılırdı gercı kampanya bıttı ama
  • LG'nin bu 42lv570s modelindeki gibi dvb-s2 özellikli televizyonu var mı arkadaşlar? 42lv375s, 42le5700 modelini inceledim.
    - 42le5700 modelini bulamıyorum üretimden kalmış galiba...
    - 42lv375s modeli tepkime süresi ve resim gösterme vs. nedenlerden dolayı eledim.

LG veya başka benzer özelliklerdeki alternatif marka ve model LED TV tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKND -- 22 Kasım 2011; 0:28:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • televizyonum geldi ... 32 LV 570S
    gerçekten muhteşem bir şey
    bütün özelliklerini tek tek test ettim
    tek kelime ile harika

web browser özelliği yok demişlerdi ilk başta premium menüde yoktu , fakat ethernet kablosunu taktım ve smart tv ye bağlandım
    youtube açtım ve karşıma yazılım güncellemesi var diye bir yazı çıktı
    kabul ettim
    web broser geldi... ayriyeten çok sevindirici oldu... :)
    kumanda yön tuşlarını kullanarak internete girebiliyorum ve internette sayfa geçiş hızlarıda çok iyi , öyleki çift çekirdek kendi labtobum o hızda değil

uydusunu kurdum ,, fakat bende hd smart olduğu için şu an onu kullanıyorum
    bilgisayarımın görüntüsünü tv'ye aktardım
    görüntü kalitesi gerçekten çok güzel bunu özellilkle HD yayın izlerken açık şekilde fark ediyorsunuz ... sanki gözlüksüz 3D gibi...

SCART girişi bildiğimiz şekilde değil ( geniş tip )... ince tip bir soket yapmışlar bunu geniş tipe çeviren bir aparat çıkıyor içinden ...

sistemin en güzel yanlarından biriside usbden av-link ve wireless alıcı ile internete bağlanabilmesi ...

içinden LG Nero mediaHome 4 CD çıktı ... kurdum PC'ye bu neymiş diye .. bilgisayardan paylaşım klasörü açılıyor vee .. İstediğiniz film müzik resim.. gibi medialarınızı paylaşarak TV' ye (artık TV demiyeceğim, teknoloji harikası :) ) aktarıyorsunuz

LG sitesine kayıt oldum (http://tr.lgappstv.com/appspc/main/main/main.lge?lang=engu_TR )
    istediğim app.. seçip tv den görebiliyorum hatta TV nin MAC aderesini bilgisayardan bu siteye girince de görüyorum
    Nasıl google android cihazlar içiin bir market hizmeti sunmuş.. aynı şekilde LG Smart böyle bir site kurmuş.. daha kurcaladıkça bakalım ne özellikler çıkacak
    tek merak ettiğim hangi işletim sistemi mevcut ... bana MAC OS gibi geldi :)

TV yi almış olduğum pinti.net'e teşekkür ederim

• bende cıhazımı teknosa dan aldım 1599 tl ye 42lv570 s modelını acıp kurcalamadım ama cok ozellıklı bır cıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail surek

televizyonum geldi ... 32 LV 570S
    gerçekten muhteşem bir şey
    bütün özelliklerini tek tek test ettim
    tek kelime ile harika

web browser özelliği yok demişlerdi ilk başta premium menüde yoktu , fakat ethernet kablosunu taktım ve smart tv ye bağlandım
    youtube açtım ve karşıma yazılım güncellemesi var diye bir yazı çıktı
    kabul ettim
    web broser geldi... ayriyeten çok sevindirici oldu... :)
    kumanda yön tuşlarını kullanarak internete girebiliyorum ve internette sayfa geçiş hızlarıda çok iyi , öyleki çift çekirdek kendi labtobum o hızda değil

uydusunu kurdum ,, fakat bende hd smart olduğu için şu an onu kullanıyorum
    bilgisayarımın görüntüsünü tv'ye aktardım
    görüntü kalitesi gerçekten çok güzel bunu özellilkle HD yayın izlerken açık şekilde fark ediyorsunuz ... sanki gözlüksüz 3D gibi...

SCART girişi bildiğimiz şekilde değil ( geniş tip )... ince tip bir soket yapmışlar bunu geniş tipe çeviren bir aparat çıkıyor içinden ...

sistemin en güzel yanlarından biriside usbden av-link ve wireless alıcı ile internete bağlanabilmesi ...

içinden LG Nero mediaHome 4 CD çıktı ... kurdum PC'ye bu neymiş diye .. bilgisayardan paylaşım klasörü açılıyor vee .. İstediğiniz film müzik resim.. gibi medialarınızı paylaşarak TV' ye (artık TV demiyeceğim, teknoloji harikası :) ) aktarıyorsunuz

LG sitesine kayıt oldum (http://tr.lgappstv.com/appspc/main/main/main.lge?lang=engu_TR )
    istediğim app.. seçip tv den görebiliyorum hatta TV nin MAC aderesini bilgisayardan bu siteye girince de görüyorum
    Nasıl google android cihazlar içiin bir market hizmeti sunmuş.. aynı şekilde LG Smart böyle bir site kurmuş.. daha kurcaladıkça bakalım ne özellikler çıkacak
    tek merak ettiğim hangi işletim sistemi mevcut ... bana MAC OS gibi geldi :)

TV yi almış olduğum pinti.net'e teşekkür ederim

o zaman bir de input lag testi yaparsan seviniriz.

• arkadaşlar merhaba bende bugun media marketin vermiş olduğu insertteki televizyonlarla karşılaştırdım bu LG yi çok hoşuma gitti nerdeyse alacam. ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

arkadaşlar merhaba bende bugun media marketin vermiş olduğu insertteki televizyonlarla karşılaştırdım bu LG yi çok hoşuma gitti nerdeyse alacam. ne diyorsunuz?

nereden kaç liraya alacaksınız,bu tv 1600 liradan satılmış,fırsat kaçtı.
  • teknosa da vardı bugun gittim "kusura bakmayın kampanya bitti tv yok" dediler. ama orda elemanın biri benim teli aldı "abi düşerse ararım seni" dedi bekleyecez artık. tv özellik olarak çok iyi. anca uydu alıcısyla ilgili 2-3 yerle konuştum pek iyimser değiller. ayrı bir HD uydu alıcısı takmak daha iyi falan dediler ama bilmiyorum. denke gelirse bu fiyata tekrar alırım.
    elecrtoworld deki eleman Samsung 40D5003 ten 10 kat iyi bir tv dedi ki fiyatları aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

teknosa da vardı bugun gittim "kusura bakmayın kampanya bitti tv yok" dediler. ama orda elemanın biri benim teli aldı "abi düşerse ararım seni" dedi bekleyecez artık. tv özellik olarak çok iyi. anca uydu alıcısyla ilgili 2-3 yerle konuştum pek iyimser değiller. ayrı bir HD uydu alıcısı takmak daha iyi falan dediler ama bilmiyorum. denke gelirse bu fiyata tekrar alırım.
    elecrtoworld deki eleman Samsung 40D5003 ten 10 kat iyi bir tv dedi ki fiyatları aynı

Bu televizyondan kullanıyorum,eski uydu alıcım next 18500 hd idi,kanal geçişi olsun görüntü olsun uydu alıcından çok çok iyi diyemem ama daha ii olduğunu söyleyebilirim,amma eğer ben şifre kıracağım key gireceğim dersen bu televizyonda onları yapamıyorsun.
  • hocam şifreli izlediğimiz tek kanal NTV spor. onda da kendi uydu alıcımızı kullanırız artık. yalnız hevesizmi kursağımızda bıraktılar ürünlerin fiyatları tavan yaptı. 42 LW ve 42 LV modelleri tani içinde net ve DLNA olanların fiyatları düşene kadar bekleycem. yani 42 LW 5500 , 42 LW570S, 42 LW650S, 42LV570s
  • 32 LV 570s Kullanıcılarına
    2 sorum olacak:

-Dahili uydu alıcısıyla kanalları aratırken ayarları set ettiğin değerler nelerdir? DTV uydu ayarlarında örneğin:
    Uydu: Turksat2a/3a seçtiğinde
    LNB Frekansı: ?
    22Hz Tone: ?
    Tone Burst: ?
    LNB Gücü: ?
    DiSEqC : ?

Evde ortak uydu anten sistemi kullanıyorum. 2 Canak var Turksat ve Hotbird ayarlı Eve tek kablo geliyor. Mevcut nextstar receiver ile sorunsuz izliyordum
    Şu an yukarıdaki parametreleri değiştirerek sadece 20 civarı kanal bulabildim.

İkinci sorum wi-fi adaptor olarak ne kullandınız, tanıtmada sorun yaşadınız mı hangi ürünleri tavsiye edersiniz.

Teşekkürler.
  • hortlamış anlaşılan burası. ben tvyi aldım bayagıda oldu. 47LW570S aldım. ancak uydu alıcısı kullanış olarak zayıf. önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi NTV spor yada TRT HD deki maçları izleyemiyorsun. ha birde yeni kanal geldiğinde onu yakın bir yere çekeyim dersen oda olmuyor. çünki atıyorum 15 e kaydırcan yeni kanalı o an 15 te ne varsa o yeni bulduğun kanal nerdeyse oraya gidiyor. araya kanal ekleyemiyorsun sonuç olarak.
  • kanal sıralama star-cnbce sışında sorunsuz yapıldı bende. tvyi kapadığımda bu ikisi yer değiştiriyor, cnbce atıyorum 22ye koyduysam 5 deki starın yerine geçiyor, star da 22 ye gidiyor.
  • arkadaslar bende 42lv570 s var usb den mause baglamak ıstedıgımde gercersız usb dıyor acaba bunun bır cozumu var mı ben tvden ınternete gırdıgımde kumanda ıle zor oldugu ıcın mouse baglamak ıstıyorum lg sıhırlı kumandanın fıyatı ıse cok yuksek 170 cıvarı yardımcı olabılecek var mı bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.