Şimdi Ara

42LM660S aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Çarşamba günü Adıyaman Elektroworld dan 2299 tl ye aldım ürünü.Daha düşük fiyattan satan firmalar vardı ama köyde memurum,yani Tv nin kurulum işlemleri vs daha hızlı olması açısından bizzat kendim almak istedim.
    Tv yi daha nete bağlayamadım malesef ama inşallah haftaya bu işide halledicem.2 günlük kullanımdan izlenimlerim;

    En önemli meselelerden biri olan SD yayın bence samsung kadar iyi değil.3 yıldır Samsung 32B530 kullandım ve bence sd görüntü samsung da çok daha iyiydi.Fakat yayına görede değişiyor arkadaşlar.Özellikle bazı eski çekimler ile uzak çekimler bariz bir şekilde kötü görünebiliyor.TV yi ilk açtığımda moralim fena bozuldu SD yayını görünce,sandım tüm yayınlar bu şekilde... Fakat güncel çekimler gayet güzel.Ama başta dediğim gibi samsung kesinlikle genel olarak çok daha iyi sd yayınlarda.Hatta eniştemdeki panasonic tv nin SD yayınına hayran kalmıştım.Ardığım özelliklerde bulsaydım kesinlikle Panosonic alacaktım.

    HD yayınlar da ise pek bişey demeye gerek yok.adı üstünde HD yayın..Sanırım HD destekli tüm Tv lerde görüntü süperdir.

    3D yi daha çok Digitürkte deneyebildim.İlk deneyimden sonra baş ağrısı yaşadım fakat yorgundum.Bu akşam tekrar 15- 20 dk test ettim baş ağrısı falan olmadı.Ama 2-3 saatlik bir film izlesem ne olur bilemiyorum.Tabiki kişiden kişiye bu durum değişecektir.Bünye ile alakalı da sanırım..Fakat 3D gayet başarılı.

    2D TO 3D olayı bence hikayeden öte birşey değil.Bilemiyorum benmi bişeyleri yanlış yapıyorum ama normal görüntüden hiç bir farkı yok bence.Varsa dahi bunun adı asla 3d değil..Eğer bu özellik bundan öte bir şey değilse hiç heveslenmeyin bu özelliği yok sayın.

    Ayrıca bir kaç kere şahit olduğum bir durum var ki tam nedenini bende şuan bilemiyorum.Ani sahne geçişlerinde ekranın alt kısımlarında bariz kalın çizgiler çıktı.Şu deprem kaydını yapan alettekilere benzer.Umarım yayınla alakalı bir durumdur.bir ikikere şahit olduğum için yayınla olduğunu sanıyorum.

    Dahili uydu alıcısını denemedim.Başta dediğim gibi Digitürk kullanıyorum.Ama gündüz digi çanağını bağlıcam dahili uyduya bakalım ne olacak.

    Sonuç olarak aynı fiyatlara alternatif TV leri değerlendirmeniz daha karlı çıkmanızı sağlayabilir, BENCE.

    (gündüz resim eklicem bir aksilik olmassa)

    yarın bir aksilik olmassa resim eklicem.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.