Şimdi Ara

42' Toshiba 100 Hz LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aylardır LCD peşindeydim. Özellikle 100 hz.
    Kampanyayı duyunca 3 arkadaşımla telefon edip ayırttık.
    Almaya gidip özelliklerini incelemeye başladık.
    Dikkatimizi çeken şey hani diğerlerinde olurya kocaman 100 HZ yazısı
    bunda yoktu. sadece Active Vision M100 HD (100 Hz) yazıyor. Müşteri temsilcisi arkadaş da emin olamadı
    tereddüt ettik. bizzat TOSHIBA müşteri hizmetlerini aradım.
    Bimex kampanyası ile ilgili olarak Toshiba 42XV632 televizyon 100 hz. midir dedim.
    3-4 dakika beklettiler beni ve HAYIR dediler 100 hz değil !!!!
    o zaman bu insan kandırmaca değil mi arkadaşlar.
    ha 100 hz. dışında çok iyi fiyat. ben 100hz. değil 50 hz. izlerim derseniz hemen alın.
    ben 100 hz istediğim için almaktan vaz geçtim.

Ha 100 hz. olduğuna emin olan varsa onlar da yazsın ki yarın son gün kaçırmayalım :)
    saygılar.
  • Arkadaşlar sizce bu TV mi alınır yoksa 40" Samsung 5 serisi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

saturn almanya dada 100hz gozukmuyor
    http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/main?langId=-3&storeId=12057&catalogId=11557&ok=T_PRODUCTS&uk=proddetail&productId=1632385&WT.ac=Werbung%20Teaser&topCategory=21843&parentCategory=21844&categoryId=21847

Verdiğin linkte kontrastı'da 30000 bin olarak yazmışilar. Modelin sonunda "D" var belki farklı modellerdir

• Arkadaşlar ,

http://www.pierre-markuse.de/2009/11/03/toshiba-lcd-tv-42xv632-saturn/

sitesinden alıntıdır :

Saturn bringt mit dem Toshiba LCD TV 42XV632 einen Full HD Fernseher mit 100Hz-Technik für ruhige Bilder und einer riesigen Bildschirmdiagonale von 107cm zu einem Preis von nur 639 Euro, ein gutes Angebot. Das Gerät bietet diverse Eingänge und lässt sich mit fast jeder Bildquelle verbinden, auch der Einsatz als Computer-Display ist möglich.

639x2.18= 1398 lira yapıyor.
  • stoklar tükendi diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar;
    Verdiğiniz alman sitelerinde (100 hz. yazıyor diyen arkadaşlar) Toshiba 42XV632 nin yanında D var
    yani Toshiba 42XV632D
    bimeksteki ise sadece Toshiba 42XV632
    ilk insört'e çıktığındaki broşürü gördük. kontrast oranı orada 30000:1 yazıyor.
    aynı tv internette 50000:1
    Küçük bir harf farkı :)
    ama insanın içinde şüphe uyandırıyor.
    Tekrar ediyorum. Hertz ve kontrast oranı çok önemli değilse sizin için bu fiyata iyi. Alınabilir.
    Ancak araştırırken TAM MODELİNE bakın derim.
    Toshiba 42XV632D mi yoksa Toshiba 42XV632 mi
    Saygılar.
  • bu bilgi işinizi yarar ...
    Toshiba'dan yeni ZF LCD serisi, Dünyanın ilk entegre görüntü upscaling teknolojisi
    • Birçok özellikle donatılmış bu yeni seri, Toshiba’ nın benzersiz Resolution Plus Upscaling teknolojisini ilk kez görücüye çıkarıyor
    • Görüntülere güçlü Cell işlemci kullanılarak upscale kazandırılması, standart çözünürlükteki resimlerin HD seviyesine yakın bir nitelikte gösterilmesini mümkün kılmaktadır
    • Ultra ince 20 mm kenarlık, şık ve kabartmalı dış çerçeve ile birlikte Toshiba’nın Picture Frame konseptini bir adım ileri taşıyor
    Berlin, 28 Ağustos 2008- Toshiba bugün yeni REGZA ZF serisinin Avrupa lansmanını duyurdu Entegre upscaling özelliği olan ilk Tv serisi
    Regza Zf serisi, Toshiba’nın daha ayrıntılı görüntü sunabilmek için bir Cell işlemcisi kullanan yenilikçi Resolution Plus teknolojisini tanıtıyor En son görüntü iyileştirme teknolojilerini kullanarak, standart çözünürlükteki kaynakları tarıyor ve HD kalitesine yakın bir çözünürlüğe dönüştürüyor Böylelikle izleyiciler daha zengin detaylı, daha net görüntüler izleyebiliyor Sonuçlar gerçekten etkileyicidir Yüksek çözünürlük kalitesine yakın görüntüler
    Toshiba’ dan Laura Holian ”Görüntü teknolojilerinde büyük gelişmeler kaydetmemize rağmen, tüketiciler şu anda şifresiz HD içeriğin olmaması nedeniyle kısıtlanmış durumdadır Günümüzdeki televizyon yayınlarının çoğunluğu hala standart çözünürlükte izleniyor, bunların da büyük kısmı sıkıştırılmış yayınlardır Resolution Plus teknolojisi ile tüketicilere seyretmek istedikleri ne olursa olsun ister normal yayın, ister standart DVD veya başka bir içerik yüksek çözünürlük kalitesine yakın seviyeye çıkarabilme imkanı sunmaktayız Nihai görüntünün kalitesinde önemli iyileştirmeler söz konusudur ve bu teknolojinin sunabildiği faydalar bii heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu
    Toshiba’nın kendi entegre işlemcisini kullanan Resolution Plus teknolojisi, görüntü çözünürlüğünü arttırarak ve bitişik görüntülerle korelasyonu kullanmak suretiyle resim kenarlarını iyileştirerek görüntü çözünürlüğünü arttırmaktadır Güçlü bir işlemci görüntünün bitişik alanlarını değerlendirmekte, benzer dalga formlarını tespit edip piksel bilgilerini birleştirerek kenar detaylarını zenginleştirmekte ve nihai görüntüde algılanan derinliği ve dokuyu iyileştirmekte, böylece daha keskin ve bir bütün olarak çözünürlüğü daha yüksek bir görüntü oluşturmaktadır
    Yeni Regza Zf serisi ayrıca her alanda güçlü bir dizi teknik özelliğe de sahiptir, bu da seriyi Toshiba’nın bugün kadarki en gelişmiş Lcd Tv serisi yapmaktadır Resolution Plus teknolojisine ilave olarak, yeni ZF serisi ayrıca piyasa lideri olan 5:5 pulldown sequence (kare ekleme) sağlayan Toshiba’nın Active Vision M100 HD 100Hz resim işleme teknolojisine de sahiptir Active Vision M100 HD, karelerin arasına ara ilave kareler yerleştirerek genel görüntü yenileme hızını iki katına çıkartır ve böylece ileri ve süper düzgün hareket işleme özelliği sayesinde etkileyici görüntü kalitesini tamamlamaktadır
    Yeni ZF serisindeki tüm modeller 1920x1080p full HD panele sahiptir ve film oynatmada görülen hareket titremesini gidermek amacıyla, 24fps hızda kaydedilmiş film görüntülerini destekler Bir yandan 50 Hz Pal yayınlar için tam destek sağlarken, diğer yandan da Active Vision M100HD aracılığıyla 5:5 pulldown sequence özelliği de 60 Hz NTSC materyali otomatik olarak tespit eder ve uygun olması durumunda 120Hz yenileme hızına yükseltir
    REGZA ZF serisi ayrıca Resolution Plus teknolojisini destekleyen 10-Bit renk işleme özelliğine sahiptir Orta renk tonları Dynamic Gamma Curve Correction (Dimanik Gama Eğrisi Düzeltme) kullanılarak işlenir ve böylelikle en saf formlarında görüntülendiklerinde bile siyah ve beyaz arasındaki geçiş pürüzsüz hale gelir 30 000:1 Dinamik Kontrast oranı bir yandan LCD nin arka ışığını aktif olarak kontrol ederek parlak beyaz ve derin, koyu siyah tonlar üretirken, Wide Colour Gamut (Geniş Renk Yelpazesi) de renk paleti görüntüleme kapasitesine %128 lik etkileyici bir oranda arttırır
    Düşük ses düzeyinde bile tüm ses spektrumunu üretebilen Audyssey Equaliser teknolojisi etkileyici bir ses sağlar Ayrıca tüm modellerde Dolby Digital Plus, NICAM Stereo ve SRS WOW teknolojileri bulunmaktadır ve böylece etkileyici görüntülere eşlik edebilecek iyi dengelenmiş, tam özellikli sesler garanti edilmektedir Buna ilaveten serinin tüm modellerinde şifresiz digital yayınlara anında erişim sağlayan entegre digital alıcı bulunmaktadır Cihazı standby konumuna getirme ihtiyacını ortadan kaldıran ve enerji tüketimini azaltan Full Power Down (tam güç kapama) opsiyonu da mevcuttur
    Yeni ZF serisindeki kapsamlı bağlantı özellikleri arasında, her seferinde çeşitli kaynaklara bağlanabilmenizi mümkün kılan 4x HDMI girişi bulunmaktadır Bu 4 HDMI girişinin tamamı Regza Link Consumer Electronics Control (CEC) için tam destek sağlayan v13 uyumludur S videonun yanı se-ıra Component Video, SCART ve bir PC girişi bulunmaktadır Toshiba’nın zaman gecikmesini önlemek amacıyla her bir panel ile oyun konsolları arasında özel bir kanal oluşturan Game Mode özelliği de desteklenmektedir
    Toshiba’nın yeni REGZA ZF serisi 40 ve 46 inç olarak piyasaya sunulmaktadır Ve birinci sınıf teknolojiyi tamamlayan yeni bir tasarıma sahiptir Her bir modelin derinliği bir öncekine göre azalmıştır Özgün bir tasarım etkisi yaratan açılı dış çerçevesiyle Picture Frame serisi, Toshiba’nın Picture Frame LCD tasarım konseptinin en son şeklini yansıtmaktadır Tüm modeller 2008 Ekim’inin sonunda piyasaya sunulacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: kidon

stoklar tükendi diyorlar

e tabi insalari 100 heartz di uyuttularsa hemen bitmistir cok normal

sahsen bende burda yazan youmdan sora caydim almaktan
  • Bimeksin Toshiba kampanyalarında her zaman böyle bilgi karmaşaları yaşanıyor.

Ben geçen sene 42" Toshibayı alırken yapılan tartışma kontrast oranı ve gerçekten full hd mi şüphesi üstüneydi. Dünyadaki bir çok internet sitesindeki aynı model TV'ler örnekler gösterilerek Bimeksin verdiği bilgilerin yanlış olduğu söyleniyordu. Kontrast muallakta kaldı, full hd doğru çıktı. Aldım 1 senedir de çok büyük memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi yeni kampanyayı görünce yorumlar aklıma geldi. 1 sene sonra bu sefer 100hz'e takılmış arkadaşlar. Eğer bunun için almadınızsa yazık olmuş bence. İyi bir TV'ydi. Özellikle HD yayınlarda zaten 100hz olmasının bir anlamı yok. Normal yayınlarda 100hz desteği varmış aşağıda okuduğum kadarı ile. Zaten bu tv normal yayınları resolution (+) özelliği ile net hale getiriyorken, 100hz olsun ya da olmasın çok farketmezdi. Alanlara hayırlı olsun. Alamayanlar da üzülmesin, 1-2 ay içerisinde Bimeks aynı fiyatlarla kampanya düzenler tekrar, geçmiştede örnekleri var.

Saygılarımla.

• dostum yazin icin tesekkurler

bir sey sormak istiyorum neden hd yayinlar icin 100 hz olmasinin bir onemi yok
    hd bir yayinda 100 hz ve 50 hz nin hic br fari yokmudur ?

100 hz olmasi digiturkteki sd yayinlar iinmi onemlidir
    burada 50 hz ile ne gibi bir fark olusur biraz bilgi verme sansin varsa cok sevinirim tesekkurler...
  • quote:

dostum yazin icin tesekkurler

bir sey sormak istiyorum neden hd yayinlar icin 100 hz olmasinin bir onemi yok
    hd bir yayinda 100 hz ve 50 hz nin hic br fari yokmudur ?

100 hz olmasi digiturkteki sd yayinlar iinmi onemlidir
    burada 50 hz ile ne gibi bir fark olusur biraz bilgi verme sansin varsa cok sevinirim tesekkurler...

Bu konunun uzmanları daha iyi cevap verirler.

Ancak pratikte 100hz TV'nin tarama hızıdır. Yani TV'nin formatına uymayan SD yayınlar ve DVD kaynağından gelen yayınları saniyede 50hz yerine 100hz yerine tarayınca görüntü daha netleşir ya da net algılamamızı sağlar, ancak HDTV formatında zaten gelen yayın dijital olduğundan ve TV 720p ile 1080p'yi desteklediğinden 100hz tarama olmasada görüntü oldukça net ve titreşimsizdir. Bu açıdan eğer hd kaynaklar kullanılacaksa 100hz'in çok önemi yok dedim. SD yayınlarda ise aşağıdaki açıklamalarda 100hz desteği olduğunu gördüğüm için zaten olması gerektiği gibi 100hz'i kullanıyor Toshiba.

Sonuçta 200hz, 600hz olan TV'ler de var piyasada ancak Hz olayı sınırlı bir etki ve en nihayetinde yapay bir işlem. Bu yüzden çok büyük ses getirmiyor bu hz değişiklikleri LCD'lerde. Klasik Crt TV'lerdeki 100hz gibi başarılı olarak aktarılamadı LCD'ye.

Aşağıda başka bir forumdan alıntı var. Biraz daha açıklayıcı.

turkeyforum, tanerius adlı üyeden alıntıdır.

"100 hz tarama frekansıdır. ama yayınla ilgisi yoktur.
    sadece çözünürlükle ilgisi vardır.

eskiden tv yayınları 540x480 idi. (CGA) bu aynı zamanda normal tv cihazlarının satır taramasıdır

bu gün normal tv yayınları 625x576 çözünürlüktedir.VCD kalitesidir. (VGA)

100 hz tv 928x720 çözürlüğe kadar ulaşabilir. hatta uygun bir ekran kartınız varsa bilgisayarınızı bile tv de kullanabilirsiniz .(XGA)

bu da mpeg2 yani digital video görüntüsü demektir.yada Dv ve DVD kalitesi, zaten uydu yayınlarının % 90'ı mpeg2 dir yani dvd.

100 hz tv varsa dvd kalitesini 1:1 kayıpsız seyredersiniz. 100 hz tv niz yoksa normal tv ler bu resim kalitesini video sinyali kabul ederek kendi yayın standardına düşürür fakat görüntüde kayıplar ve titreme olur. ışık ve renk bilgileride kötüleştiği için vcd kalitesine düşer"

• http://www.bestbuy.com.tr/temp_page.aspx?c=15&sc=113&p=205

best buy izmirdede kampanya vardı tosh 40lv655 1,199 tl ydi
  • Sayın Alpermor ,

Öncelikle 100 hz olayını şu şekilde düşünerek anlayabilirsiniz.

Elinizde 25 çift adet kart olduğunu düşünün. 1 den 25 e kadar sıralı ve her karttan 2 tane var. Yalnız bir basım hatası olduğunu ve kartın birinde tek satırların diğerinde çift satırların çıktığını düşünün. İki kartı üst üste koyduğunuzda baskının 1 kart çifti için tam olarak oluştuğunu düşünün. bu şekilde 25 adet kartı ikili şekilde üst üste koyarsanız tam baskı elde etmiş olursunuz. Bu tip görüntü "interlaced" görüntü olarak anladırılıyor. Yakından bakıldığında titreme ve uzun süreli izlendiğinde başağrısı ve göz yorgunluğu yapması bundan dolayı.

Normal tv yayınları bu şekilde yapılıyor. Bu 50 hz (25x2) yani 50 tek +çift satırlı görüntü oluyor. 100 hz ise burada saniyede 100 kare anlamına gelmiyor. Eski tüplü monitörlerdeki "refresh rate" gibi düşünmeyin. Görüntü saniyede 100 kare değil ki bize saniyede 100 kare hatta 200 kare (600 kareye kadar çıkan var ) gösterecek tv gereksin.

Peki bu 100 hz nereden çıkıyor derseniz : Tv üreticileri görüntü iyileştirmek adına bir numara yapıyorlar. Yukarda bahsettiğim 25 çift kartın arasına kart sokarak kart sayısını 100 tamamlıyorlar. İnterpolasyon yapılarak araya görüntü karesi eklenerek görüntü daha akıcı yapılmaya çalışılıyor.

Yeni tip yayınlarda "720p", "1080p" gibi ibareler görüyoruz. Bunun açılımı " bizde tek-çift satır yok" demektir. Yani her kartımızda baskı tamdır. Bu tip görüntüye "progressive" denir. P harfi zaten buradan geliyor. Progressive tip görüntüler 23.676 , 24 , 25 , 29.97 , 30 , 50 , 60 kare olabilirler .

Sayın Eiskent ,

Sizin yazdıklarınızın baştaki kısmı doğru ama alıntı yaptığınız kişinin verdiği bilgiler yanlış.

"100 hz tarama frekansıdır. <<DOĞRU ama yayınla ilgisi yoktur. <<DOĞRU sadece çözünürlükle ilgisi vardır.<<YANLIŞ. GÖRÜNTÜ VEREN TV VEYA MONİTÖRÜN DONANIMINA BAĞLIDIR. ÇÖZÜNÜRLÜK ARTIKÇA AZALMASININ SEBEBİ DAHA GELİŞMİŞ DONANIM GEREKMESİ VE ÜRETİCİNİN BUNU KARŞILAYACAK DONANIMI ÜRETMEMESİDİR.

eskiden tv yayınları 540x480 idi. (CGA) bu aynı zamanda normal tv cihazlarının satır taramasıdır

bu gün normal tv yayınları 625x576 çözünürlüktedir.VCD kalitesidir. (VGA) <<YANLIŞ. VCD KALİTESİ DİYE BİR YAYIN STANDARTI YOK. VCD SADECE 1 CD İÇİNE 1 SAATLİK GÖRÜNTÜ SIĞDIRMAK İÇİN BULUNMUŞ BİR FORMAT. GERÇEK ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞERLERİ

MPEG-1 FORMATINDA 1.150 KB/SN VERİ İÇERECEK ŞEKİLDE
    NTSC: 352x240
    PAL/SECAM: 352x288 'DİR. ARKADAŞIN VERDİĞİ DEĞERLER DEĞİL

100 hz tv 928x720 çözürlüğe kadar ulaşabilir. hatta uygun bir ekran kartınız varsa bilgisayarınızı bile tv de kullanabilirsiniz .(XGA) bu da mpeg2 yani digital video görüntüsü demektir.yada Dv ve DVD kalitesi, zaten uydu yayınlarının % 90'ı mpeg2 dir yani dvd. <<YANLIŞ. MPEG2 BİR ÇÖZÜNÜRLÜKTEN SONRASINA VERİLEN BİR AD DEĞİLDİR.HD OLMAYAN TÜM UYDU YAYINLARI ARTIK MPEG2 FORMATINDA YAPILIYOR. ÇÖZÜNÜRLÜK OLARAK 702X576, 720X576 ÇÖZÜNÜRLÜK HAKİM. DAHA DÜŞÜK YAYIN YAPAN KANALLAR DA VAR. ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DVD ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ OLDUĞU İÇİN DVD KALİTESİNDE DİYE ADLANDIRILIYOR.

100 hz tv varsa dvd kalitesini 1:1 kayıpsız seyredersiniz. 100 hz tv niz yoksa normal tv ler bu resim kalitesini video sinyali kabul ederek kendi yayın standardına düşürür fakat görüntüde kayıplar ve titreme olur. ışık ve renk bilgileride kötüleştiği için vcd kalitesine düşer" <<YANLIŞ. DVD ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 720/704×480 (NTSC) or 720/704×576 (PAL) 29.97, 25, VEYA 23.976 KARE/SN .DVD OYNATICILARDAKİ 100HZ TVLER İÇİN OLAN "PROGRESSIVE OUTPUT" İLE GÖRÜNTÜ KAYBI OLACAĞINI SANIYOR. KİM KİMİ YAYIN STANDARTINA DÜŞÜYOR. DVD VCD KALİTESİNE İNER Mİ HİÇ! YUV YUY RBG DEĞERLERİNDEN BAHSEDİYOR AMA KARIŞTIRMIŞ. GÖRSEL KALİTE DÜŞER DEMEK İSTEMİŞ

Kısacası 100hz meselesi :

Eskiden kalma olan "interlaced" yayın , tüplü tvlerle izlenmek üzere varken (ANALOG YAYIN - ANLOG CİHAZ) , yeni çıkan lcd-plazmalarda ( ANALOG YAYIN- DİJİTAL CİHAZ) yaşanan gösterim sıkıntısını aşmak için bulunmuş bir yöntemdir. Başarısı tvden tvye farkeden. sonuçta yazılım tabanlı, suni bir işlemdir.

Kolay Gelsin

• Selamlar ,
    Yeşilköy Bimeksten bugun paneli aldım, fakat bir türlü görüntü ve renk ayarlarında mutabık kalamadım. Kullandığınız,uygun görüntü ayarlarını yazabilirmisiniz.Özellikle SD yayın için görüntü ve renk ayarları lutfen
  • Sizinkinin abisi 42XV500'de aşağıdaki ayarları kullanıyorum. Deneyin belki memnun kalırsınız.

Saygılarımla.

Resim ayarlarından STANDART'ı seçip aşağıdakileri yapınız:
    Arka Işık: 65
    Kontrast: 95
    Parlaklık: 55
    Renk: 50
    Ton: 0
    Resim Keskinliği: 0
    Siyah/Beyaz Seviyesi: KAPALI
    Sinema Modu: Açık
    Renk Sıcaklığı: DOĞAL
    *Kırmızı Seviye: -3
    *Yeşil Seviye: +1
    *Mavi Seviye: +1
    3D Renk Yönetimi: Açık

Zemin Renk Ayarı: Renk Tonu - Doygunluk - Parlaklık
    *Kırmızı: +1 -1 0
    *Yeşil: 0 0 0
    *Mavi: 0 0 0
    *Sarı: 0 0 0
    *Macenta: 0 0 0
    *Camgöbeği: 0 0 0

Etkin Arka Işık Kontrolü: Açık
    Otomatik Kontrast: Açık
    MPEG Gürültü Azaltıcı: Düşük
    DNR: Otomatik
  • Başka bir alternatif.

Saygılarımla.

Arka Işık: 70
    Kontrast: 66
    Parlaklık: 79
    Renk: 40
    Ton: 0
    Resim Keskinliği: 0
    Siyah/Beyaz Seviyesi: KAPALI
    Sinema Modu: Açık
    Renk Sıcaklığı: DOĞAL
    *Kırmızı Seviye: -2
    *Yeşil Seviye: +1
    *Mavi Seviye: +1
    3D Renk Yönetimi: Açık

Zemin Renk Ayarı: Renk Tonu - Doygunluk - Parlaklık
    *Kırmızı: +1 -1 0
    *Yeşil: 0 0 0
    *Mavi: 0 0 0
    *Sarı: 0 0 0
    *Macenta: 0 0 0
    *Camgöbeği: 0 0 0

Etkin Arka Işık Kontrolü: Açık
    otomatik Kontrast: Açık
    MPEG Gürültü Azaltıcı: Düşük
    DNR: Otomatik
  • Benzer ayarları Kablolu-Teledünya kullanımı için de verebilecek arkadaş varsa denemek isterim... teşekkürler şimdiden.
  • Bugün Bimeks'te 42AV, 32XV*, 32RV*, 42ZV* serilerini inceledim.
    ZV resmen hayal kırıklığı. Siyah renk yok gibi TV'de.
    Siyah ve beyaz başarısında ve de genel olarak görüntüde RV'nin açık ara önde gördüm. RV'nin siyahları mükemmeldi. TV'lerin ayarlarını bilmiyorum; ama diğer serileri (XV,AV,ZV) nasıl ayarlarsa ayarlasınlar, o kadar siyah ve öyle güzel beyaz veremez gibime geldi. Ancak boyut farkından dolayı panel kaliteleri farklı olabilir. Bence TV alacaklar RV serisini incelesinler.

Albani usta, bu konuda ne dersin?
    RV'nin siyah başarısı sizce nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.