Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engunaydin

Şükür. Ya LG Türkiye ve Alen muhatabım olsaydı. Hiç bir sorun yaşamadan keyifli bir sohbetle TV'yi iade aldılar, almasalar herhalde kızıp Migros'tan TV almayın diye konu açardım, birazdan ana distrübütör ürünü olmamasına rağmen Migros'dan almam dolayısıyla yaşadığım kolaylıkları yazmak gerekli oldu.

Teşekkürler Migros ve merhaba baştan LCD araştırma süreci..... Konuya da az çok girerim yine, ayağım alıştı ;)

siz tvyi neden dolayı iade ettiniz tam olarak?edge led sorunundanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Şükür. Ya LG Türkiye ve Alen muhatabım olsaydı. Hiç bir sorun yaşamadan keyifli bir sohbetle TV'yi iade aldılar, almasalar herhalde kızıp Migros'tan TV almayın diye konu açardım, birazdan ana distrübütör ürünü olmamasına rağmen Migros'dan almam dolayısıyla yaşadığım kolaylıkları yazmak gerekli oldu.

Teşekkürler Migros ve merhaba baştan LCD araştırma süreci..... Konuya da az çok girerim yine, ayağım alıştı ;)

siz tvyi neden dolayı iade ettiniz tam olarak?edge led sorunundanmı?

Edge led sorunu doğrudur.http://forum.donanimhaber.com/m_49092944/tm.htm Burada ayrıntılı resimler koymuştum önceden. Özellikle Sinema TV ve diğer karanlık sahneli ekranlara dikkat çoğu zaman görüntüm o şekildeydi. 30 derece soldan izlediğimde sinema modu kısık arka ışıkta dahi farkediliyor ve rahatsz ediyordu.

Bir de Onur arkadaşımız açıya göre değişir demiş benim hangi açıdan bakarsam bakayım sol taraf sorunluydu. Sağdan bakarken sağ taraf sorunsuz sol taraf sorunlu soldan bakınca her iki taraf da aynı şekilde sorunlu. Yani sol köşe sağdan da soldan da ortadan da baksam hep rahatsız ediciydi; sağ taraftan bakınca hele tamamen bulanıklığın ötesinde bir görüntüydü.

Bir de bu LED TV için alttan ve soldan ışık verir dediler ancak Migrostaki arkadaşlar bana TV'nin içindeki dıştan gözüken LED'leri de gösterdiler sohbet ederken ve de üst tarafta da arka ışık var ama üstte sorun olmuyordu. Sanırım servisler nerede sorun olursa ışıklandırma oradan diyorlar ya da tam konumdan emin değildi.

quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Sizin adınıza sevindim.Tv'yi alalı ne kadar olmuştu?Bir hafta içinde zaten sorgusuz sualsiz almak zorundalar; ama bir haftayı geçerse ve ürün ayıplı olursa iade, değişim, tamir ya da ayıp oranında indirim gibi haklarınızı kullanabiliyorsunuz.

Teşekkürler. 28 gün olmuştu. İade hakkı ancak 30 güne kadar geçerli klasik Türk usulü oldu son dakikaya kaldı 48 saate yakındır uykusuzum çalışma nedeniyle bu uykusuzluğun içinde son 2 gün diye biraz tutuştum. Daha 1 hafta var sanıyordum, yokmuş.

Siz cihazı galiba hepsiburada'dan almıştınız, sizin cihazda bendekinden çok daha ciddi ve bariz sorunlar vardı ve kesinlikle ayıplı maldı. (Değişen çerçeveyi kastediyorum, duvara ışık sızdırmasını). Buradan da bir ders çıkıyor; LG Türkiye veya diğer markalar için yetkili ana distrübütör garantisi ile alsanız bile ürünü satan firmanın büyüklüğü tek başına garanti olmaya yetmiyorsa o garantinin içi zor dolar. Samimi söylüyorum bu cihaz aynı fiyata Vatan'da veya nette bir mağazada, bimekste veya teknosa da olsa almazdım. ESS'yi hiç sorgulamadan Migros'a güvenip aldım, onlar da güvenimi boş çıkarmadı.

Neyse biraz çalışmam lazım... 48 saati tamamlayıp öyle yatalım biraz çalışıp. Dünden beri çok yordum kafamı bu mevzuya sonunda rahat rahat işime bakayım biraz da.

• sizin tv nin sol tarafı harbi coşmuş bir şekilde :D iyi olmuş hadi hayırlısı diyelim artık.bende öyle sorun yok tekrar baktım bugün ama yinede incele yapıcağım tam anlamıyla.30ggüne kadar iyice incelemek lazım.

şimdi ne düşünüyorsunuz tv olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

Maalesef bütün servisler aynı.Bizim ürün Lg Türkiye garantili; ama yaşadığım sorunlar ortada.Servisler sorumluluk almamak için topu merkeze atıyor.Ben arızayı görmüyor musun neden değişim talebinde bulunmuyorsun dediğimde, "Ben değişim istersem sonra bana niye değişim istiyorsun." derler dedi.Yani servisler kurulum yapmaktan başka bir işe yaramıyor.Sorun dediğiniz kadar büyükse haklısınız.Hatta mahkeme olayına falan girerseniz aynı model başka bir tv'nin incelenmesini isteyebilirsiniz; çünkü dediğiniz durumu şimdiye kadar kimseden duymadım.Hakem heyetlerinin kararları 1.000 tl'den sonra bağlayıcı değil.Sadece mahkemede delil olarak kullanılabiliyormuş.Tüketici mahkemeleri ücretsiz; ancak davayı kaybederseniz yaklaşık 750-1000 tl gibi para ödemek zorunda kalıyorsunuz.(mahkeme masrafları, avukatların ücretleri falan)Bir yasayla bu durumun ortadan kaldırılması lazım.İnsanlar acaba kaybeder miyim diye dava açamıyorlar.Sonuçta kazanacağınızın garantisi yok.Bunu bilen firmalar da istersen dava aç demeye getiriyorlar; çünkü çoğu kişi davayı kaybetme korkusuyla dava açmıyor.Dava açılsa bile koskoca şirketlerin sürüyle avukatı var.Siz ise herhangi bir avukattan yardım alacaksınız.Davayı kaybetseler bile ne olacak ki.Siz kaybederseniz tv'nin yarısı kadar bir para ödemek zorunda kalacaksınız.Onlar için bu para ne ki.Umarım sorununuzu halledersiniz.Tabi ben de.

Bu mesajınızı yeni gördüm. Servisin değişim yazmasına gerek yok, bana gelen arkadaş cihazı ana merkeze göndermek istedi baktırmaya kabul etmedim servis raporu istedim, edge led olduğundan böyle yapıyor arıza yok ben buna ne yazayım dedi ben de ne görüyorsan onu yaz ben gördüğünü yazmanı istiyorum dedi. Her ne kadar ağdalı bir dil kullanıp müşteri sorunlu gibi algılıyor ibaresini de yazdıysa açık olarak sol ile sağ arasındaki balanssızlığı gördüğü için yazdı. Müşteri serviste incelenmesini istemiyor dedi.

Değişim yazdırmak aklıma bile gelmedi. Servis sorun varsa onu yazacak 1 aylık süre dolmamışsa, ürünü aldığınız firma da düzgün bir firmaysa cihazı isterseniz değiştirir isterseniz iade alır.

Avukat ücreti öyle çok para tutmuyor masraf olarak. Milyon ytl'lik avukat da soksalar davaya avukat baronun belirlediği komik sayılacak bir ücret alıyor (gerçekte aldığına oranla çok komik). 60 liraya dava açarsınız yaşadığınız yerden avukat tutmaları, mahkemeye gidip gelmeleri ve vesair dava masraflarına yazılmayıp sizden talep edilmeyecek masraflar zaten size ödeyecekleri tutarı geçeceğinden sizle anlaşmaları makul davranıştır. Tabi bu noktada İstanbul'da olmanız dezavantaj. Firmalar ve avukatları da karşınızdalar, Anadolu'da olsanız mahkeme lafını duydukları gibi uzlaşmaya giderler. Dava tebligatı geldiği gün sizi ararlar.

Bir de bu işlerde aklınızda olsun ileride avukat masrafına girmek isteyeceğiniz bir dava olursa avukata davayı götürün kazanırsa alacağınız paradan pay verin kazanmazsa da bir şey alamasın. Davaya inanıyorsa, kazanılacak bir davaysa davayı alır.

• quote:

sizin tv nin sol tarafı harbi coşmuş bir şekilde :D iyi olmuş hadi hayırlısı diyelim artık.bende öyle sorun yok tekrar baktım bugün ama yinede incele yapıcağım tam anlamıyla.30ggüne kadar iyice incelemek lazım.

şimdi ne düşünüyorsunuz tv olarak

Sony 46EX501 düşünüyorum, Samsung 46c650 düşünüyorum. Yalnız bu sefer usb bellek, medya oynatıcı gibi aparatlarla gideceğim alışverişe. :)

Samsung'a biraz mesafeliyim. LG olsun, Samsung olsun bir Sony ayarında olamaz kalite olarak. En azından Sony markası çok daha fazla güven veriyor. LED kesinlikle düşünmüyorum. 46C650 1800'lere Sony 46Ex501 ise kampanyalı 1999'a düşmüş vaziyette. Yaz ortasını veya sonbaharı beklemeyi de düşünüyorum. Nerdeyse 1 ay biraz hevesimizi aldık, yaz zamanı da evde fazla durulmaz. Eylül gibi bakmaya başlayabilirim tabi bu arada da boş durmayıp takipte olucam. Güvenilir bir firma ve güvenilir bir marka ve uygun bir fiyat üçgenini bir arada yakalarsam sonbahara kadar uzatmam. Sony fiyatı oldukça uygun ama sonbahara kadar beklemeyi göze aldığıma göre yine aynı fiyata 3D bir sony bir yerde sıkışabilir. Nerde ne fiyat olacağı belli olmuyor.

1 ay önce süper fiyat diye aldığınız bir üründen kat kat iyi ve büyük ekranlılar bir bakıyorsunuz sizin verdiğiniz iyi fiyata yakın seviyeye gelmiş.

Bir de Panasonic plazma düşünüyorum ama 2000 sony bile bütçeyi zorlayacakken en ucuz panasonic plazmanın 2400 liralık fiyatı uzaklaştırıyor bu düşünceyi. Kimbilir belki plazmalarda da yeni modeller çıkar bugün üst model denilenler uygun fiyatlara gelir. 50 inc Panasonic plazma mesela 1900 lira civarı ama hd ready. Full hd ve 50 inç o fiyata yakın 2000-2200 gibi denk gelirse kaçırmamak lazım. Taksitler biraz zorlayacak ama ona da tedbir olarak bir miktar peşin para vermeyi düşünüyorum.

Tabii hepsi düşünce, bütün modelleri inciğine cinciğine iyice araştırıcam; daha önceden alıp varsa sorun yaşayanların değerlendirmesini alıp geniş zamana yayarak daha bilinçli bir alışveriş yapmayı umuyorum.

• kolay gelsin size.allahtan benim tv de sorun yok o konuda şanslıyım sanırım.plazma konusunda eski seri pioneer leri çok övüyorlar ama şuan üretimleri durmuş sanırım fiyatlarıda oldukça yüksek ama herkes plazmada onu öneriyor nedense.

birde benim kafama takılan yeni bir soru var.led tvlerin lcd tvlerin ömürleri ile ilgili oldukça olumsuz yorumlar duydum.doğrumu yanlışmı bilmiyorum.bu konuda bir bilginiz varmı
  • quote:

kolay gelsin size.allahtan benim tv de sorun yok o konuda şanslıyım sanırım.plazma konusunda eski seri pioneer leri çok övüyorlar ama şuan üretimleri durmuş sanırım fiyatlarıda oldukça yüksek ama herkes plazmada onu öneriyor nedense.

birde benim kafama takılan yeni bir soru var.led tvlerin lcd tvlerin ömürleri ile ilgili oldukça olumsuz yorumlar duydum.doğrumu yanlışmı bilmiyorum.bu konuda bir bilginiz varmı

Kuzenimde 50hz Mpeg2 tunerlı DVB-C'li Sony var yanlış bilmiyorsam 3-4 senedir kullanıyor ve bir sorun yaşamadı hiç. O konuyu ben de okudum. Bir sürü para ver 4-5 sene de bozulsun... Canımı sıktı biraz, o yüzden Sony tarafı ağır basıyor, Sonuçta "It is a Sony" yani.
  • sony eskiden iyi markaydı ama şimdilerde pek tutulmuyor eskisi gibi bence.5-6 sene önce alınıp hala çalışan vestel arçelik lcdler var.heralde lg samsung gibi markaların lcd ve ledleri bunlardan dayanıklıdır
  • quote:

sony eskiden iyi markaydı ama şimdilerde pek tutulmuyor eskisi gibi bence.5-6 sene önce alınıp hala çalışan vestel arçelik lcdler var.heralde lg samsung gibi markaların lcd ve ledleri bunlardan dayanıklıdır

Tutulup tutulmamasına bakmıyorum. Samsung görüntüleri daha güzel gözüküyor, benim iade ettiğim LG'nin karanlık sahneler harici görüntüleri de daha güzel olabilir ama ben görüntü güzelliğinden ziyade standart istiyorum. Cloudingli bir samsung sorunlu bir lg yerine ekranında sorun olmayan her tarafından aynı görüntü alınan bir Sony daha iyidir. Aslında şu kısa deneyim bile panellerden soğuttu, çocuklar için bir tane 82 ekran alayım kendim de tüplü tv ile devam edeyim mi diye düşünüyorum. 82 ekran 50 hz de olsa farketmez malum. En ucuzu alınabilir, bir de 100 liralık medya okuyucu en azından tüplü tv gibi gözlerini bozma tehlikesi azalır izleyip dursunlar çizgi filmlerini...

• çocuklar içinse dediğiniz gibi bi tv de yeterli olur.teknoloji ilerledikçe bir şey almakta zor olmaya başladı.firmalar yenilik yapma uğruna yeterince inceleme yapmadan ürünlerini piyasaya sürüyorlar artık.bence daha dikkatli olup adım adım ilerleseler o zaman herkes daha rahat edicek.hem bugün aldığı birşey 2 ay sonra fiyat kaybına uğramıyacak hemde daha stabil cihazlar kullanılacak.

bence 82 ve üstü tvlerde sorunlar artıyodaha doğrusu ekran boyutu arttıkça sorun artıyor belli başlı modeller dışında.onlarında fiyatları çok uçuk olduğundan normal fiyatlı tvler içinde stabil ekran boyutu 82 hatta dahada küçük ekranlar bence.

sony dediğiniz gibi daha stabil görünüyor.çünkü teknolojinin biraz gerisinde kalarak daha düzgün cihazlar üretmeye çalışıyorlar ama isimlerindende birşeyler kaybettikleri kesin.

umarım sorunsuz bir tv bulur ve alırsınız bütçenize göre

• Konu bir anda coşmuş yaw

@engunaydin,

bizim sitede merkezi çanak sistemi olduğu için ne yazıkki kart paylaşımı bana pek yakın durmuyor, ayrıca çok yabancı olduğum bir konu ve hiç bulaşmak istemiyorum.

Eve Tv yi en çok babam izler ve belgesel izlemeyi çok seviyor, belki onu bir nebze sevindirmek için bu işi çözebilirdim ama benim için çok zor. Zaten önümüzdeki ay da dış cephe izolasyonu yapılacak binada ve ekstra çanak takma imkanım da yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Konu bir anda coşmuş yaw

@engunaydin,

bizim sitede merkezi çanak sistemi olduğu için ne yazıkki kart paylaşımı bana pek yakın durmuyor, ayrıca çok yabancı olduğum bir konu ve hiç bulaşmak istemiyorum.

Eve Tv yi en çok babam izler ve belgesel izlemeyi çok seviyor, belki onu bir nebze sevindirmek için bu işi çözebilirdim ama benim için çok zor. Zaten önümüzdeki ay da dış cephe izolasyonu yapılacak binada ve ekstra çanak takma imkanım da yok maalesef.

Merkezi çanak sistemi olması sizi engellemez. Merkezi çanakların çoğunda Hotbird vardır, Hotbird'de de Türkçe National HD, BBC HD, Escales, Animaux, Encylopedia belgesel kanalları benim bildiğim Türkçeler. HD receiver sorunlu çıktığından (talihsizlik yakamı bırakmadı hatta herşey o hd receiverın hediye gelmesi ile başladı herkes tv'ye receiver alır biz gittik receiver'a tv aldık o da hdmi arızalı ve cccam performanssız çıktı tv kısmı da üst mesajlarda...) HD ve SD çok fazla kurcalamadan SD receiverı geri taktım. Belgesel konusunda minimum bunlar var. Dilerseniz ben sadece bunlarla server olur mu araştırayım, hatta serverın kalitesi sizin için önemli değilse 6 aylık ortak alabiliriz. Ortaklık nasıl olacak derseniz 2 c line alıcaz kişi başı en fazla 40-45 lira 6 aylık ödeyeceğiz. Sadece hotbird ve diğer yabancı uydular gelecek. Ben de zaten şu an 2 dreambox var biri full serverlı öteki serversız sizin bahanenizle 2. cihazda da sürekli bir server durur.

• quote:

Bu mesajınızı yeni gördüm. Servisin değişim yazmasına gerek yok, bana gelen arkadaş cihazı ana merkeze göndermek istedi baktırmaya kabul etmedim servis raporu istedim, edge led olduğundan böyle yapıyor arıza yok ben buna ne yazayım dedi ben de ne görüyorsan onu yaz ben gördüğünü yazmanı istiyorum dedi. Her ne kadar ağdalı bir dil kullanıp müşteri sorunlu gibi algılıyor ibaresini de yazdıysa açık olarak sol ile sağ arasındaki balanssızlığı gördüğü için yazdı. Müşteri serviste incelenmesini istemiyor dedi.

Değişim yazdırmak aklıma bile gelmedi. Servis sorun varsa onu yazacak 1 aylık süre dolmamışsa, ürünü aldığınız firma da düzgün bir firmaysa cihazı isterseniz değiştirir isterseniz iade alır.

Avukat ücreti öyle çok para tutmuyor masraf olarak. Milyon ytl'lik avukat da soksalar davaya avukat baronun belirlediği komik sayılacak bir ücret alıyor (gerçekte aldığına oranla çok komik). 60 liraya dava açarsınız yaşadığınız yerden avukat tutmaları, mahkemeye gidip gelmeleri ve vesair dava masraflarına yazılmayıp sizden talep edilmeyecek masraflar zaten size ödeyecekleri tutarı geçeceğinden sizle anlaşmaları makul davranıştır. Tabi bu noktada İstanbul'da olmanız dezavantaj. Firmalar ve avukatları da karşınızdalar, Anadolu'da olsanız mahkeme lafını duydukları gibi uzlaşmaya giderler. Dava tebligatı geldiği gün sizi ararlar.

Bir de bu işlerde aklınızda olsun ileride avukat masrafına girmek isteyeceğiniz bir dava olursa avukata davayı götürün kazanırsa alacağınız paradan pay verin kazanmazsa da bir şey alamasın. Davaya inanıyorsa, kazanılacak bir davaysa davayı alır.

Mahkeme masraflarının 750- 1000 tl tuttuğunu tüketici hakları derneğine bizzat sorup öğrendim.Ben Türkiye'nin bir ucunda Van'da yaşıyorum; ama bu onları uzlaşmaya sevk etmedi.Yarın hem hepsiburada'yı hem de Lg Türkiye'yi arayıp biraz tehditvari konuşacağım.Tüm görüşmeleri kayıt ettiğimi ve dava açacağımı söyleyeceğim.Bir de bizim ürünün çerçevesini değiştirdikten sonra bize rapor falan vermediler.Yarın o raporu alacağım ve Lg ile tekrar görüşüp sorun olmasa çerçeveyi değişmezdiniz diyerek bu raporu delil olarak sunacağımı söyleyeceğim.Bakalım ne olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Konu bir anda coşmuş yaw

@engunaydin,

Merkezi çanak sistemi olması sizi engellemez. Merkezi çanakların çoğunda Hotbird vardır, Hotbird'de de Türkçe National HD, BBC HD, Escales, Animaux, Encylopedia belgesel kanalları benim bildiğim Türkçeler. HD receiver sorunlu çıktığından (talihsizlik yakamı bırakmadı hatta herşey o hd receiverın hediye gelmesi ile başladı herkes tv'ye receiver alır biz gittik receiver'a tv aldık o da hdmi arızalı ve cccam performanssız çıktı tv kısmı da üst mesajlarda...) HD ve SD çok fazla kurcalamadan SD receiverı geri taktım. Belgesel konusunda minimum bunlar var. Dilerseniz ben sadece bunlarla server olur mu araştırayım, hatta serverın kalitesi sizin için önemli değilse 6 aylık ortak alabiliriz. Ortaklık nasıl olacak derseniz 2 c line alıcaz kişi başı en fazla 40-45 lira 6 aylık ödeyeceğiz. Sadece hotbird ve diğer yabancı uydular gelecek. Ben de zaten şu an 2 dreambox var biri full serverlı öteki serversız sizin bahanenizle 2. cihazda da sürekli bir server durur.

Teklifiniz için çok teşekkür ederim, ancak dediğim gibi konuya baya yabancı olduğum için girmek de pek istemiyorum :) Düşünmeniz bile yeter çok saolun iyi niyetiniz için. Umarım hep sizin gibi insanlarla karşılaşırız.

• bu seri için güncelleme varmı?varsa nerden buluyoruz ve nasıl yapıyoruz?

elimdeki x64 formatlı 2 tane filmi açmadı 3. başka aynı formatlı filmi açtı.güncelleme yaparak bu sorun çözülebilir belki
  • 47LE5310 1850 TL'ye buldum, sıfır kutusunda. Tek çekim kabul ediyor. Kutuyu beraber açıp kontrol edeceğiz, ölü pixel kontrolü de yapacağımı söyledim. Fatih'de bir profilo bayisi, tabi ki türkiye garantili olmayan bir ürün, ne dersiniz, uygun mu? Bir de ölü piksel kontrolü için bir yöntem var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

47LE5310 1850 TL'ye buldum, sıfır kutusunda. Tek çekim kabul ediyor. Kutuyu beraber açıp kontrol edeceğiz, ölü pixel kontrolü de yapacağımı söyledim. Fatih'de bir profilo bayisi, tabi ki türkiye garantili olmayan bir ürün, ne dersiniz, uygun mu? Bir de ölü piksel kontrolü için bir yöntem var mı bildiğiniz?

Bence pahallı. 46C650 Teknosa'da geçen gün 1799'du. Kampanyalar oluyor. Bu Cihaz ayrıca Edge LED; ekran büyüdükçe kenardaki led ışık da büyüyecek. Aldığınız için üzüleceksiniz, seyir keyfinizi katledecek. 50 inç panasonic U serisi plazmalarda o fiyat. G serisi daha iyi ama onlarda 2010'ları bulunmuyor, bulan kapıyor 2011'leri de yeni çıktı oldukça tuzlu şu an. 50 inç G serisi 2010'da bulsanız tuzlu biraz. 46 GW20 bakın bence. İnternete giriyor, dahili uydu tunerı var 5.000.000:1 kontrast, 600 hz. istediğiniz açıdan görüntü bozulmadan izleme gibi artıları var...

• quote:

quote:

47LE5310 1850 TL'ye buldum, sıfır kutusunda. Tek çekim kabul ediyor. Kutuyu beraber açıp kontrol edeceğiz, ölü pixel kontrolü de yapacağımı söyledim. Fatih'de bir profilo bayisi, tabi ki türkiye garantili olmayan bir ürün, ne dersiniz, uygun mu? Bir de ölü piksel kontrolü için bir yöntem var mı bildiğiniz?

Bence pahallı. 46C650 Teknosa'da geçen gün 1799'du. Kampanyalar oluyor. Bu Cihaz ayrıca Edge LED; ekran büyüdükçe kenardaki led ışık da büyüyecek. Aldığınız için üzüleceksiniz, seyir keyfinizi katledecek. 50 inç panasonic U serisi plazmalarda o fiyat. G serisi daha iyi ama onlarda 2010'ları bulunmuyor, bulan kapıyor 2011'leri de yeni çıktı oldukça tuzlu şu an. 50 inç G serisi 2010'da bulsanız tuzlu biraz. 46 GW20 bakın bence. İnternete giriyor, dahili uydu tunerı var 5.000.000:1 kontrast, 600 hz. istediğiniz açıdan görüntü bozulmadan izleme gibi artıları var...

46GW20 'yi arattım hep alman siteleri çıkıyor, sanırım almanyadaki model kodu bu. tr'de satılan eşleniği nedir? tx-p46g20e ' mi?
    Ya da bu önerdiğin model kaça ve nerde bulabilirim, onu söylesen de olur, tşk.

• quote:

quote:

quote:

46GW20 'yi arattım hep alman siteleri çıkıyor, sanırım almanyadaki model kodu bu. tr'de satılan eşleniği nedir? tx-p46g20e ' mi?
    Ya da bu önerdiğin model kaça ve nerde bulabilirim, onu söylesen de olur, tşk.

G20 uydu tunersız olan. gw20 uydu tunerlı.

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p46g20e-full-hd-117cm-plazma-tv,-1920x1080,-5.000.000:1-kontrast,-600-hz,-4xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=44663 bu dediğiniz uydu tunerı olmayan.

Bu link 3D ama pahallı da:http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p46gw30e-full-hd-117cm-neoplazma-tv,-1920x1080,-5mil:1,-600-hz,-4xhdmi,-dlna,-tx-p46gw30e/productdetails.aspx?I_ID=54637

Bu ise uydu tunerlı ama ekran boyutu düşüyor. HD uydu yayınları ve Teledünya uyumlu. D-Smart modüllü abone olunca kutusuz izleniyor:http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42gw20e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-usb,-tx-p42gw20e/productdetails.aspx?I_ID=52499

Yalnız medya oynatıcı özellikleri zayıftır bu cihazların. Son verdiğim linkteki cihazın 3D'lisi 2300 lira teknosada ama sadece teşhir var mağazalarda. Ekran ebatı uygunsa daha uygun kampanya beklemeyecekseniz ya da 2011 model GT30'un fiyatının düşmesini beklemeyecekseniz ürün güzel. Ancak baştan beri söylediklerimi LG'den hoşnutsuz kalıp iade etmiş ve yerine tv bakan biri olarak söylüyorum. Şahsen kullanmadım,http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/mpage_255//tm.htm#49377255 linktende kullananların yorumunu alarak araştırın.

Edit:http://www.bimeks.com.tr/urun/110711/panasonic-tx-p50g20e-127-ekran-plazma-tv.aspx bu da 50'' G20, uydu tunerı yok dvb-c ve dvb-t var.

Ayrıca yine araştırın ama bildiğim kadarıyla hepsi USB harddiske canlı yayını kayıt yapıyor ama sadece panasonic tv'de izlenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 26 Mayıs 2011; 17:47:42 >

• arkadaşlar

bu tvye güncelleme yapan varmı?ben internetten arattım biraz ama birşey bulamadım.bulduğum yerlerede güvenip güncelleme yapamadım.yapan yada bilen biri varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.