Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.777
Cevap
180
Favori
1.754.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nizi bi aydınlatırsan seviniriz
  • Ramazan Bayramı
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Ramazan Bayramı

plazma alma bayramı :) ayrıca cvb için teşekkürler :)
  • Arkadaşlar PE50GT30E televizyonum geldi. Benide listeye ekleyebilirsiniz.

Kurulum yapıldı. HD yayınım yok. Fakat Digiturkte SD yayınım var. Bir tanede PS3 ten 5-6dk. blue-ray filim izledim.

Şimdiye kadar söyleyebileceğim,
    -Televizyon gerçekten çok şık. Çerçevesi ipince.
    -SD performansı 2007'de aldığım Samsung 40R81B LCD tv'ye göre bariz bir şekilde daha iyi. Gerçekten çok tatminkar bir performansı var.
    -Fakat ekran çok büyüdüğü için HD pakete geçmek gerekiyor. Servisten gelen arkadaş Digiturk'ü reciver sız izleme konusunda pek iç açıcı konuşmadı. Biraz moralim bozuldu açıkçası. Eski modüllerden mi ne gerekiyormuş neymiş.
    Tabii arayıp soracağım. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    -Blue-Ray izlerken THX modunda görüntü çok hoşuma gitti.
    -Henüz PS3'te oyun denemedim. Onuda gecenin ilerleyen dakikalarına bıraktım.
    -Gözlük ve Usb Dongel çıkmıyor olması, zaten alırken de bildiğim eksiklerdi. Modem tv'nin dibinde olduğu için internet bağlantısı açısından bir sorunum yok.
    -Tv'ye yakındayken üstten bakınca ciddi görüntü bozulması oluyor. LCD'de böyle birşey yaşamamıştım. Ama kim 50" bir televizyonu 30 cm.den izlerki.
    -Performans açısından "ağzım açık kaldı." diyemiyeceğim. Daha saatler olduğu, 3d özelliğini henüz deneyemediğimi ve doğru düzgün bir kaynaktan tv izleyemediğimi düşünürsek, şimdilik durum normal.

Hem eski hem de yeni tv'den birkaç resim vereyim.
    Not: Resimlerde eski televizyonda pek ufak gözükmüyor. Çünkü kasası çok geniş. Gerçekte ekran büyüklüğü açısından çok fark var.
    SAMSUNG 40R81B

Bunlarda PE50GT30E

"Flaş ile çekilen fotoğraflarda ekran renkleri olduğundan daha mat gözüküyor. Son eklenen resimde flaş yok.

Sonuç olarak daha şimdiden verdiğim karadan memnunum. %50 özelliğini daha kullanmadığımı düşünüyorum.

Allah herkese nasip eder İnşallah.

Biraz UNCHARTED 2 oynayıp sonra yatış malum yarın iş günü.

Herkese iyi geceler...

• celal bey hayırlı olsun,

yalnız o arkadaki tablo biraz göz kayması yapacak şekilde duruyor sanki. ekranla yarışır bir pozisyonu var bence bu şekilde izlemek zor olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

celal bey hayırlı olsun,

yalnız o arkadaki tablo biraz göz kayması yapacak şekilde duruyor sanki. ekranla yarışır bir pozisyonu var bence bu şekilde izlemek zor olmalı...

Hocam, daha öncesinde orada tv sehpası yoktu.3'lü koltuk vardı. Evde yaşanan hararetli tartışmalardan sonra, tv'yi oraya almayı başardım. Fakat o kadar büyük bir tabloya uygun boş bir duvar kalmayınca, mecburen şimdilik orada bırakmak zorunda kaldım. 40" samsung varken biraz göz alıyordu, ve kapattığı alan çok fazla değildi ama, 50" Pany gelince pek göze batmaz oldu. Zira tablonun yarısı gözükmüyor.
    Müsait bir yer bulacağım artık.

• bende geçenlerde aldığım 42GT30 tv mi geri verdim. bir arızadan dolayı. ama yenisini istemedim. sd yayın kalitesinden hiç memnun kalmadım,çözemediğim bir netlik sorunu vardı. ps3 performansıda çok iyi değildi bence. sadece bd film performansı çok çok iyi. o da benim işimi görmüyordu çünkü film için projeksiyon kullanıyorum. alacak arkadaşlar iyice araştırıp alsınlar.
  • bugün nihayet p42v20e plazma televizyonum servis tarafından kuruldu. fenerbahçe'nin şampiyonluğu dolayısıyla maalesef kurulumu 3 gün ertelemek zorunda kalmıştım.2 gün aralıksız çalışmak zorunda kaldık ama fenerbahçe şampiyon olunca bütün yorgunluğumuzu unuttuk. :) neyse televizyona gelince: teknosa'dan 1900tl'ye aldığım için içimde şüphe vardı acaba teşhir olabilir mi diye. tv'yi kuran teknik servis arkadaştan sevis menüsüne girip bakmasını istedim ve büyük sürpriz çalışma saati. 0 açma kapama 1(mağazada açtırmıştık) bu çok sevindirici oldu. gerçekten bu zamana kadar niye lcd ve led tv kullandığımı anlayamadım performansı inanılmaz güzel ve lcd kullanmamdaki en büyük neden olan ışık yansıması yok denecek kadar az. öğlene kadar güneş alan bir odam olmasına rağmen çok çok dikkatli bakınca fazla belli olmayan bir yansıma oluyor bu beni çok mutlu etti. gece ise hiçbir yansıma problemi yok aynen yansımasız led veya lcd tv gibi.bir çok lcd ve led tv'den de daha az yansıma düzeyine sahip. buzzingden eser yok çok sessiz ortamda bile hiçbirşey duyulmuyor.ayrıca bugüne kadar dreambox'dan kathrein'a vu+duo'dan azbox'a ve markasını sayamayacağım kadar çok uydu alıcısı kullanmış olmama rağmen kendi içindeki entegre uydu tunerinin görüntü kalitesini hiçbir marka uydu alıcısında görmedim.hd yayınlara değinmiyorum bile ama sd yayınların kalitesi neredeyse hd'lere yakın. bundan böyle sadece kendi entegre uydu alıcısını kullanıyorum görüntü kalitesi 1 numara.usb üzerinden mkv hariç divx ve xvid hd filmleri rahatlıkla izliyorum artık film indirirken mkv değil hddivx veya xvidhs olanları indireceğim sonuçta görüntü kalitesi aynı.harddiskinizi ya da usb belleğinizi ntfs formatlarsanız tanımıyor. bunun yerine mutlaka exfat olarak formatlayın çünkü tek başına 2 gb'dan büyük dosyaları exfat ile okuyabiliyorsunuz. fat32 ve fat formatlarında bu mümkün değil. ayrıca DLNA güzel çalışıyor windows 7 64bit ile hiçbir sorun yok. windows media library'den bütün filmlerinizi izleyip müziklerinizi dinleyebiliyorsunuz.içinden çıkan iki adet ferrit çekirdeğin ne gibi bir görevi olacak anlayamadım henüz takmadım zaten. eğer sizden bunların fonksiyonunu bana anlatacak biri olursa sevinirim.şimdilik beklediğimden daha çok memnunum. eğer bu fiyatlara bulabilirseniz kaçırmayın gerçekten alınabilecek en iyi tv'lerden biri.

• Panelin hayırlı olsun+

Ferrite-bobinleride;birisini panelin güç kablosunun fişinin ucuna bir parmak kala yere tak,diğerinide gerekirse ve panele
    Ethernet kablo takıyorsan,panele giren ucunun bir kaç parmak gerisine 2 tur attırarak dolayarak takarsın+
  • quote:

Panelin hayırlı olsun+

Ferrite-bobinleride;birisini panelin güç kablosunun fişinin ucuna bir parmak kala yere tak,diğerinide gerekirse ve panele
    Ethernet kablo takıyorsan,panele giren ucunun bir kaç parmak gerisine 2 tur attırarak dolayarak takarsın+

teşekkürler can bey. daima ethernet kullanırım wifi sevmem. bu yüzden şimdiden taktım. yardımınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar panasonic ile genelde ses olarak kendi haporlerini mi kullanıyorsunuz?
    Bende bi tane 2+1 speaker vardı onu kullanıyorum. Fakat ufak bir sorunum var,
    Yandaki kulaklık kısmından takarsam eger, ses acma kapatma sadece kulaklık sesınden ac kapa o da herseferınde menuye gır zorluyor acıkcası. Eger arkadaki audio outtan takarsam da bu sefer sabit olarak ses geliyor kısma acma hıc bır ıse yaramıyor.
    Bunun bir çozumu var mı?
  • maalesef yok. tek çözüm bağladığınız 2+1'den ses ayarı yapmanız. ya da optik girişli bir ses sistemi alıp tv'nin optik çıkışına bağlayacaksınız.
  • @albani

can abi bu ferrite core muhabbeti tam olarak nedir biraz daha açarmısın benım tv den de iki tane cıktı ben takmadım gerekli bir şeymidir, tam olarak ne işe yarar takmasak ne olur ?
  • quote:

Panelin hayırlı olsun+

bendeki kutudan çıkan kullanma kılavuzunda büyük olan 2 tanesi ethernet kablosunun iki ucuna dolayarak belli ölçülerde takmamı söylüyordu bende öyle yaptım.
    Güç kablosuyla ilgili bir uyarı yoktu. Acaba birtanesini güç kablosuna mı taksaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 25 Mayıs 2011; 0:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

@albani

can abi bu ferrite core muhabbeti tam olarak nedir biraz daha açarmısın benım tv den de iki tane cıktı ben takmadım gerekli bir şeymidir, tam olarak ne işe yarar takmasak ne olur ?

Yazdım nereye takılacağını!

Birden aklıma geçmişte bir panel alan arkadaşa(Pio muydu yoksa Pany miydi şimdi unuttum panelin markasını) eve kuruluma gelen
    Servis bu Ferrit bobinleri kutudan çıkarmış ve arkadaşa vermiş ve şöyle demiş ......abi bunlarıda çocuğa verirsin oynar......

++
    yaw kafanıza göre herhangi bir kabloya takın o zaman,yada atın gitsin,zaten Serviste öyle diyor

++
    Celal sen az takmışsın kardeşim,bari 4 tane taksaydın Ethernet kablosuna

Birisin güç birini Ethernet diğerlerinide verin çocuğa oynasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Mayıs 2011; 0:17:25 >

• can bey, televizyonun enerji kablosunun tv'ye giren bölümüne yakın kablonun dışında kalın yuvarlak bir bölüm var bu da aynı şeymidir yoksa farklı bir amacı mı var?
  • Evet,bazı kablolarda bunlar fabrika çıkışlı böyle hazır monteli gelir(şayet bundan bahsediyorsan!)
  • quote:

Evet,bazı kablolarda bunlar fabrika çıkışlı böyle hazır monteli gelir(şayet bundan bahsediyorsan!)

Bu başlık altında ciddi yardımlarınız ve önerileriniz var ama imza alanınıza baktığımda LED tv kullandığınızı görüyorum. Plazma teknolojisinin daha iyi olduğu gibi bir intiba edindim bu ve diğer konudaki yorumlardan ancak imzanız bu durumla çelişik geldi bana. Plazma iyi ise neden kötü bir led'e 4000 liraya yakın para versin bunu bilen birisi kafam karıştı.

Plazma konusunda bu sayfada başta sizin yorumlarınızı takip etmeye çalışırken bu tezat merak uyandırdı.
  • quote:

Celal sen az takmışsın kardeşim,bari 4 tane taksaydın Ethernet kablosuna

Kutudan fazla çıktı da biz mi takmadık?
    Şaka bir yana, Kutudan 2 adet çıktı ve kullanım kılavuzundaki şemada da öyle gösteriyordu. Bana da biraz gereksiz geldi. (sanki elektronik Mühendisiyim. Neye göre gereksiz geldiyse...) Ama bu caponların bir bildiği vardır dedik, taktık.
    Yoksa kafama göre takmadım yani.

Bu arada bu gün Digiturk HD'ye geçtim. Ve anladımki daha önce TV izlemiyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 25 Mayıs 2011; 3:51:40 >

• selamlar
    Anladığım kadarıyla 50GT30 da en iyi fiyat elektroworld de şu an. Sanırım bir arkdaş 3600/8taksite almış diye yazıyordu.

50VT30 da iyi bir fiyat duyan var mı ?
    Birde bu model gözlüklü/gözlüksüz 2 farklı model mi geldi ?
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC

KIT-P50VTBDT100 :5059tl

TX-P50VT30E:5795tl

BU model VT30 mudur ? blueray player+gözlük hediyeli diğer VT30dan daha ucuz gözüküyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 25 Mayıs 2011; 8:36:57 >

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.