Şimdi Ara

41 megapiksel Nokia 808 PureView

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u02.044.1224.0724/nokia-808-pureview

Arkadaşlar inandırıcı geliyor mu size ? 41 mega

41 megapiksel Nokia 808 PureView

• 41 mp nasıl bir kamera boyutudur arkadaş ben anlam veremıyorum :) fiyat olarak bence güzel ama ne kadar talep görür bilemem
  • Hiç sanmıyorum tam 41mp olduğunu
  • Bana da atıyor gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz sultan

Bana da atıyor gibi geldi

ana konusu linkte . kafaniza takilan bir sey varsa sorarsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58151491

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41 MP'yi oraya sığdıracaklar da o telefon da çekecek de. Hadi lan ordan :)= 16 Mp'lik fotoğraf kamerası daha iyi çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 23 Temmuz 2012; 12:16:44 >
  • yahu koskoca nokia yıda yalancı yaptınız ya helal olsun size
    forumda baya geniş bir incelemesi vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • milletin dünyadan haberi yok çıkalı aylar oldu bir de o 41 mp yazılımsal
  • Bu nasıl bir cahilliktir? Nokia gibi bir firma adam kandıracak değil heralde. Gidin internetten bakın çekilen fotoğraflara, çözünürlüğüne.
  • Yalan değildir ama inindırıcı olması açısından 20 MP filan deselerdi bari. 41 ne arkadaş ?
  • 41 olması çok normal sonucta 12 megapixel den sonra gözle görülür bir şey yok resmi çek baskı yaparsan anlarsın baskı yoksa 8 mp nasılsa oda öyle gösterir o yüzden telefonda sadece 12 megapixel çıksa yeter
  • Yapılan incelemeleri bir araştırın, bakın. Boş boş sallayarak kendinizi kandırırsınız ancak. Telefonda en büyük mercek var kendi sınıfındaki. Yakınlaştırma kalitesine bir bakın öyle yorum yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Yapılan incelemeleri bir araştırın, bakın. Boş boş sallayarak kendinizi kandırırsınız ancak. Telefonda en büyük mercek var kendi sınıfındaki. Yakınlaştırma kalitesine bir bakın öyle yorum yapın.

Olsun o kadar.Kamerasından başka öne çıkan özelliği yok zaten.
  • Fiyata bakılırsa imkansız değil
  • Watt olayının rms boyutu gibi bir şeydir o. Bildiğimiz megapixel değildir. Ne yani çözünürlüğü bozmadan bina cephesi boyutunda baskı yapılabilecek fotoyu cep ile mi çekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

Hiç sanmıyorum tam 41mp olduğunu

hadi 40'da anlaşalım
  • 41mp sloganı reklam kandırmacasından başka bir şey değil zannımca.

Nokia adam olsa androide ilk sırt çevirenlerden olmazdı, akabinde android iki üç telefon çıkarıp, yine beğenmeyen, sırf cep telefonu pastasından yıllardır olduğu gibi yine en büyük payı alabilmek adına kendi işletim sistemine microsoft ile beraber milyon dolarlar harcamazdı, sonuç yine hüsran yine hüsran. (akıllı ol nokia)

Bir telefonun tuş takımını görüntüsünü basit özelliklerini gıdım gıdım verip 123198 tane model cep telefonu çıkaracağına adam gibi giriş, orta seviye ve üst sınıf 9-10 tane telefon çıkarıp bunlar üzerine kafayı yorsaydı bu şekilde olmazdı.
    41 megapiksel miş, lan bi kere fotoğraf kalitesi isteyen adam cep telefonuna değil gerçek makineye yatırır parasını sen hala amaötör fotoğrafçıları yoluncak kaz niyetine soymaya çalış oldu mu? bence yine olmadı.

Bir zamanlar nokia ile büyüdük artık devir değişti, android herşeyi devirdi.
    Reklamdan korkma, harcamalarını bil, android kullan.

• burdakilerin bu telefondan haberi yokmuş daha :)
  • Hala 41mp'ye inanmayanlar var. Vay arkadaş hiç mi araştırmazsınız? Bütün cahiller buraya toplanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.