Şimdi Ara

41 GB Mobil İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Faturasız Türk Telekom hatları için geçerlidir.

Arkadaşlar bunu kullanmak için, kombinasyonlar yapabilirsiniz. Benim yaptığım kombinasyon şu şekilde.
    10 Numara paketine üye oluyorsunuz = 10 GB İnternet + 600 Dk Her yöne + 1000 SMS
    Ardından İnternetiniz bittiğinde Haftalık 10 GB paketini alıyorsunuz. (20 TL ve 1 Hafta geçerli).
    Bunu üç defa aldığımızda 40 GB internetimiz oluyor.
    10 Numara Paket olmak zorunda değildir. Hatta bu ve benzeri paketlerde olmayabilir. Hiç paket de olmayabilir. Haftalık 10 GB ala ala yardırabilirsiniz.

10 Numara Paket için = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
    10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)

Yapılabilecek Diğer Kombinasyonlar =
    1. Kombinasyon :
    ---------->10Numara Paketini Alın = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
    ---------->Aldıktan iki hafta sonra Haftalık 10 GB alın = 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)
    Otomatik yenileneceği için 30 GB İnternet + 600 Dk Her Yöne + 1000 SMS = 85 Lira oluyor

2. Kombinasyon :
    ---------->10Numara Paketini Alın = 10NUMARA yazıp 5555 e gönderin. (45 TL = 1 Ay Geçerli, Oto Yenilemeli)
    ---------->Aldıktan üç hafta sonra Haftalık 10 GB alın = 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)
    Otomatik yenileneceği için 20 GB İnternet + 600 Dk Her Yöne + 1000 SMS = 65 Lira oluyor

3. Kombinasyon :
    ----------> Dolu 1GB Paketi Alın = 1 GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 19 TL! (DOLU1GB yazıp 5555 e gönderin. Oto Yenilemeli)
    ----------> Aldığınız gün, Haftalık 10 GB Paketini alın. 10 GB Internet Paketi HAFTA10GB yaz 5555'e gönder. (20 TL = 1 Hafta Geçerli, Oto Yenilemeli)

Toplamda : 41 GB İnternet + 500 DK + 1000 SMS = 99 TL (Sanırım en mantıklısı bu, otomatik yenileneceği için paketi iptal etme işlemleriyle de uğraşmayacağız.)

• hocam uğraşmışsın da cepten 40gb nasıl bitirilecek . + her hafta paket maket uğraşması var . paketlere 6 ayda bir zam gelir zaten .
  • Uğraşmaya gerek yok. Otomatik yenilemeli. Ihtiyaci olan illaki vardir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana sade 10 yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu modem yapıp bilgisayarda da kullanılabilir

• beyler avea 3g iyi ceken yerde iseniz alın yoksa 1 gb zor kullanırsınız
  • O kadar para vereceksem 3g modem al sim kartını içine tak. 100 liradan sonra ücretlendirilmiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi kombinasyonlar sağolun

• Ben zaten alt yapi olmadigi icin bu sekildr kullaniyorum. En uygun fiyatlisi bu.

• soyken kullanıcısına yanıt
    Detay verir misiniz?
    Yüz liraya sınırsız olacaksa hemen alayım.

• deblod kullanıcısına yanıt
    Oyle.bir paket yok. Hizi dusuruyorlar 128 kbps ye. Onu diyor arkadas

• Yazlıkta Türk telekom 50 GB akk li adsl'e aylık 97 lira verince, böyle birşey ben de yapsam mı diye düşünmüştüm. Sonra üşendim, ayrıca 3 kişilik küçük bir hane de bile korsan indirme yapmadan 100 GB'ı rahat geçiyoruz. İmkan varsa ADSL'den şaşmayın. Pahalı mahalı ama elimizde bu var ne yazık ki...
  • suvari25 kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibi kardesim. Bu paketleri ihtiyaci olanlar almali.

• buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk telekom'a hiç başvuruda bulundunuz mu? Bizim oraya da hayatta altyapı gelmez diyorduk. Etrafta yerleşim yeri yoktu en yakın 6-7 km uzaklıkta ve arada dağlar var, köy bile yoktu.

Uydu bağlantısı gibi birşeyle altyapı döşediler. Şaşırdık.

Ben de sizin gibi, 3 sene önce 4 GB vınnla idare etmeye çalışıyordum (kotalar çok azdı o zamanlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari25 -- 15 Eylül 2016; 21:05:27 >
  • Bu 10 Gb faturalıda alınabiliyor mu ?

Bendede port yok 1 hafta sonra okul açılcak 11 gb ile kaldım :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Alinmiyor malesef

• suvari25 kullanıcısına yanıt
    Aylardir ugrasiyorum getirmediler malesef. Superonline ile konustuk 1 aya getireceklerini soylediler mecbur bekliyoruz

• Sadece interneti alsak 80 tl'ye 40 gb

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz.

• Yalnız şöyle birsey var haftalık paketi alınca birdahaki hafta vermiyor. Turkcellde öyle idi. 1gb haftalık aldım sonraki hafta aynı paraya 500 mb olan vardı sadece

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.