Şimdi Ara

40W4500---40X3500---46V4210 bu modellerden hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu modellerın arasında kaldım.İ.B'den almak mantıklımı ? Garantı sorunu varmı.

Not: Evimin saoluna koyucam 180m2 evım var.Ps3, uydu digiturk plus full HD, pc bağlamayı dusunuyorum.Genelde Tv kullanmak amaclı olucak.Ayrıca blue-ray oynatıcı almayı dusunuyorum.Neden dersenız ps3 blue-ray desteklemesı ıcın 1920x1080 Çözünürlük kablo aktarıcısı 250 ytl gıbı bı fıyat duydum.

Hangısını almak doğru olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 9 Ekim 2008; 9:23:34 >

• 40W4500 ve 40X3500 arasında ben de bir tercih yapma aşamasındayım. 40W4500 yeni teknoloji olduğu ve İB ye göre fiyatı 3500 YTL civarı olduğu için uygun. Ancak 40X3500 de hem bu aralar alınabilecek (BENCE) en iyi TV, ve fiyatları da yeni teknolojilerin piyasaya cikacak olmasi sebebiyle 3500-4000 YTL civarına düstü. İkisi de alınabilecek gibi duruyor.
  • SONY KDL-40W4500 EN IYI SECIM OLACAKTIR.
    AZ SABRET,,, AZ KALDI...
  • neye az kaldı ben onu anlamadım ? urun turkıyeye gelme konusumu fıyat konusumu urun gelme konusu ıse var i.b'de SONY BRAVIA KDL-40W4500 LCD TV KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.417,84 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

neye az kaldı ben onu anlamadım ? urun turkıyeye gelme konusumu fıyat konusumu urun gelme konusu ıse var i.b'de SONY BRAVIA KDL-40W4500 LCD TV KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.417,84 YTL

Bir de telefon acip sorun bakalim televizyon elelrinde varmiymis?>
    web sitelerinde x4500 icin rekllamlari bile var ama lcd icin bir telefon acip sorun bakalim ne cevap verecekler
  • quote:

Not: Evimin saoluna koyucam 180m2 evım var.Ps3, uydu digiturk plus full HD, pc bağlamayı dusunuyorum.Genelde Tv kullanmak amaclı olucak.Ayrıca blue-ray oynatıcı almayı dusunuyorum.Neden dersenız ps3 blue-ray desteklemesı ıcın 1920x1080 Çözünürlük kablo aktarıcısı 250 ytl gıbı bı fıyat duydum.

Burasını anlayamadım. Ps3'ün 1080p çözünürlük desteklemesi için ek bir aparata, kabloya vs. ihtiyacı yok. Sorunsuz blu-ray filmleri 1080p ve hatta 24p modunda seyredebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Burasını anlayamadım. Ps3'ün 1080p çözünürlük desteklemesi için ek bir aparata, kabloya vs. ihtiyacı yok. Sorunsuz blu-ray filmleri 1080p ve hatta 24p modunda seyredebilirsin.

sorun şudur ps3 mü yoksa blurayplayer mı daha iyi görüntü verir..ben de hep bunu merak etmişimdir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Bravia46x3500 ve 46w4000
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinaraktas

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

sorun şudur ps3 mü yoksa blurayplayer mı daha iyi görüntü verir..ben de hep bunu merak etmişimdir...

Blu-ray player'ına ve kullandığı chiplere göre değişiyor sanırım bu sorunun cevabı...İlk çıkan blu-ray player'lardan daha iyi olabilir ps3. Ama şuda var daha ne kadar iyi olabilir ki? Hani bir laf vardır "bundan iyisi şamda kayısı.." diye

• quote:

merhaba arkadaşlar.
    Bu modellerın arasında kaldım.İ.B'den almak mantıklımı ? Garantı sorunu varmı.

180 m2 evim var demişsin. Salonu atıyorum 50-60 m2 dir heralde. İzleme mesafen ne kadar olur acaba? Eğer 5-6 m.ve daha fazlası olursa 40" çok küçük kalır.
  • 180m2 evin salonu büyük olmalı, bencede 46" aslında sana en uygun olanı. Sony alacaksan 1 numara X serisi. Ama verdiğin modeller Sony bayilerinde henüz satılmıyor. Ekonomik çalkantı varken ne zaman gelir belli olmaz.
    İthalat daki daralma ve dövizdeki artış elektronik ürünlerin fiyatlarına yansıyacaktır. Bence acele etmemelisin.
  • Bence en az 50" almalısın.
  • Bu 3 seçenek arasında ben olsam 46" alırdım, evin büyüklüğünü hesaba katarsak. Hatta bana kalırsa daha düşük bir model bile olsa 52" alırdım, yüksek model yerine. Çünkü o kadar uzaktan seyredeceksin ki, modeller arasında kalite farkı sıfıra inecek. Zaten çoğu model arasındaki farkı görebilmek için 20-30 cm dibine girmek gerekiyor, kaldı ki 5m den hiçbirşey farketmez emin ol. Ben 2m mesefaden 40v4000 izliyorum. Zamanla TV'nin boyutu küçülüyor gözünde. Bu yüzden boyut daha önemli diyorum. Kolay gelsin ...
  • Parasal sorunlar olmasa 70" bile daha iyi olur derdim. Genel bu konuda benimde yaklaşımım bir alt model olsun ama daha büyük ekran olsundur.
  • ben 4 metreden izliyorum ve 50" bana normal geldi.
    daha küçüğünü alsaydım baya küçük gelecekti gözüme.
    almışken büyüğünü almak lazım,göz alışıyor.
  • Arkadaşlar bu sitenin vermiş olduğu değerler sizce doğrumu.

40W4000 .

9.8

http://www.testfreaks.co.uk/tvs/sony-kdl-40w4000/

------------------

40X3500

9.5

http://www.testfreaks.co.uk/tvs/sony-kdl-40x3500/

Verilen puanlar fiyat performas a göremi veriliyor??

• arkadaşlar,
    bu tip sitelere hiçbir zaman güvenmeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar bu sitenin vermiş olduğu değerler sizce doğrumu.

40W4000 .

9.8

http://www.testfreaks.co.uk/tvs/sony-kdl-40w4000/

------------------

40X3500

9.5

http://www.testfreaks.co.uk/tvs/sony-kdl-40x3500/

Verilen puanlar fiyat performas a göremi veriliyor??

• Artı 3 yıl parça garantisi kullağa hoş geliyor bu yüzden İ.B almazdım 40X3500 Saygılar...
  • evın planını degıstıre bılırım onemlı degıl goruntu kalıtesı gzl olsun dekorasyon tv gore olabılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.