Merhaba. Güncel aracım Astra K 2017 model 1.4T otomatik vites, Dynamic paket. Sunrooflu, geri görüş kameralı ve sonradan takılma led farlı. Kendisiyle bugün itibariyle 75000KM'ye ulaştık bakımları, muayenesi yeni. Uzatılmış garantisinin de son yılı. Hasarı ön tamponda azıcık sürtme var haricinde değişen ve ya boya yok. Fakat bir pasta cilaya girmesi gerekli. Önümüzdeki yıl yeni kasası gelecek. Bu kadar bilgi vermişken artık aracımı satmak niyetindeyim. Azıcık kredi, birikmiş, dolar derken en büyük hayalim olan bir BMW sahibi olmak istiyorum. Bütçem + - 10000 olmak şartıyla "400.000TL". Sahibinden'de birçok ilana denk geliyorum. Malum bu fiyatlarda bile artık boyasız kazasız ve saçma sapan tayvan body kitsiz bulmak zor olduğu nispeten daha temiz olduğu için Borusan Premium, otoshops ve ya intercity gibi alternatifleri değerlendiriyorum. İlgili durumda şöyle bir sonuç çıkıyor; Ya piyasada hakettiği değeri bulamayan 318d M Pluslar, edition sport line yada zorlayarak m joy plus 318iler, ya da 1.4tfsi Design A4ler. Bir ihtimalde 418i M Pluslar fakat bu durum için ekstra bütçe arttırmak gerekiyor. Bu durumda aslında içimden arttır bütçeni paşalar gibi 418i ye bin zaten hayalindi diyor. Diğer tarafım az km intercity "kiralama" çıkması 318i sport linelar var mis gibi diyor. Ama bir yandan da apaçilerin keşfedemediği A4 benzinliler var. Siz ne dersiniz? Sitede yaklaşık 30 küsur favorim oldu. Yakın zamanda seçmek istiyorum artık. |
400000TL Bütçe BMW F30-F36, Audi A4 yoksa başka bir şey?

-
-
yasiniz nedir bilmiyorum,ileride evlilik vs durumlarina istinaden ve de piyasa nin suv a evrilmesinden dolayi performansli bir suv bakmanizi oneririm tabii bu benim gorusum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
yasiniz nedir bilmiyorum,ileride evlilik vs durumlarina istinaden ve de piyasa nin suv a evrilmesinden dolayi performansli bir suv bakmanizi oneririm tabii bu benim gorusum.Hocam performanslı suvdan kastınız nedir?
-
mesela 3008 dizel olabilir.ama temiz bulunabilirmi tabii.
ama 420 bin seviyelerinde c5a temiz ve az kilometreli bulunabilir.ama o da benzinli
Hocam performans diyorsun dizel suv diyorsun nasıl olacak? Eğer 320i ed 40. Yıl bulabilirsen memnun eder seni hocam. A4 amcamda var 1.4 150lik bir BMW tadı yok ama konfor biraz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
mesela 3008 dizel olabilir.ama temiz bulunabilirmi tabii.
ama 420 bin seviyelerinde c5a temiz ve az kilometreli bulunabilir.ama o da benzinli3008 ile alınacak BMW aynı kilometrede aynı yaşta olacak ama hocam. Sizce de bir tık geride kalmıyor mu burada SUV tercihleri? Hem de oldukça hantal ve üst performansa ulaştıkları takdirde aerodinamikleri sebebiyle yol tutuşları zayıf. C5A'yı açıkçası düşünmedim değil fakat artık Astra'da kronik kronik diye belirtilen ama olmayan sorunlardan gına geldi. Aynı durumlar bu araç için mevcut. Boya atması, vites geçişleri vs.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xHocam performans diyorsun dizel suv diyorsun nasıl olacak? Eğer 320i ed 40. Yıl bulabilirsen memnun eder seni hocam. A4 amcamda var 1.4 150lik bir BMW tadı yok ama konfor biraz daha iyi.
Hem 320i hem 40th year o fiyatlarda temiz bulmak imkansıza yakın hocam. Biliyorsunuz milletimizde kırmızı deri koltuk hastalığı ortaya çıktı 2012den bu yana.
-
performansli dizelden kastim 3008 i kastetmekti bayim.
130 beygir 8 ileri tam otomatik.fena degil.
konu sahibinin de dizel bmw ornegine istinaden.
yoksa psa grubun 1.6 benzinli 180 beygirlik suv lari da var.performans ise performans.ama benzin fiyatlari malum
Hocam aceleniz yoksa çok ucuk fiyat çekmeyen gelir elbet. Aracı geçen sene haziranda almistim 270 bin liraya simdi 420 den asagi yazan yok. Piyasa ucuk seviyede gerçekten.
bence suv lerin areodinamik yapilarini yabana atmayin
istanbul ankara git gel yaptigim 1.5 dizel qashqai pek ala yuksek hizlarda guven veriyor.tamam bir bmw degil.
ben ilerisi icin de suv daha mantikli gibi dusundum.amacim oneri de bulunmak.zira karari siz vereceksiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-2021-model-peugeot-3008-active-prime-eat8-sifir-ayarinda-18-kdv-952230770/detay
soyle bir fiyat var.ama donanim anlaminda tatmin edermi bilmiyorum
Hocam zaten rakiplerinde de hemen hemen aynı motorlar var. Performans arıyorsa zaten bu hacimde dizel bakılmaz. 180lik ünite tamam ama bu araçlar doğası gereği sedan gibi yol tutamaz yakıt ekonomisi yapamaz. Yüksek aracın en güzel yanı görüş açısı. Yaş ilerledikçe yüksek araç kullanma isteği artıyor ama 50+ yaşlarda değilseniz suv tercih etmeyebilirsiniz.
Ilan no:954845207
410 bitirebilirsen iyi bir tercih olabilir
Edit:
Ilan no:954336548 buda 410 biterse istediğiniz şartları karşılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 29 Eylül 2021; 21:44:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 1.6 benzinli 180 beygir psa motoru yakit cimrisi degil,ama performansli.
kaldiki 4.18d 150 beygir,1.5 hdi 3008 130 beygir.
Hocam verdiğiniz örnekteki BMW motoru biraz saçma kalıyor. 2.0 190lik olan ünite varken boyle bir motor biraz saçma BMW icin. Onun dışında arada ki 500cc hacimden hariç performans farkı fazla. Saf beygir gücü de çok bir anlam ifade etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 29 Eylül 2021; 21:47:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Ilan no:954845207
410 bitirebilirsen iyi bir tercih olabilir
Edit:
Ilan no:954336548 buda 410 biterse istediğiniz şartları karşılıyorBenim de gözümde bir 952478294, 957424481 bir de 957971362 var içim 418 dediğim gibi fakat aşıyor.
-
konu sahibi 318d yazdigi icin dizel 3008 ornegi verdim.sacmaladigim falan yok.lutfen okumadan karsinizdakine sacmalama demeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 29 Eylül 2021; 21:58:7 >
Sahsen iki yaş daha yeni 952478294 dizeli tercih ederdim,benzinli olucaksada 170 hp olan motor bakardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Sahsen iki yaş daha yeni 952478294 dizeli tercih ederdim,benzinli olucaksada 170 hp olan motor bakardımHocam evet 952478294 tam 30bin km kullanılıp değiştirmelik bir araç
-
Cümleyi iki kere okuyun ondan sonra mesaj yazın lütfen. İnsanımızın en büyük sorunu okuduğunu anlayamama maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bosch fren disk yorum
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- bijon tamirini kim yapar
- würth cr-dizel enjektör temizleyici yorumları
- tata indica
- togg renk seçenekleri
- elektrikli araba fiyatları
- byd fabrika inşaatı
- bmw ix fiyat
- citroen c4 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X