Şimdi Ara

400 TL ile Ne yapılır Ne alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
14.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 400 TL var elimde ilk defa geçti yaş 16. Ne yapılır Ne alınır?(kıyafet önerisi söylemeyin).

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 16 Temmuz 2010; 17:55:29 >

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

2.el xbox
    Ne için alacaksın? Oyun vs. için mi? Yani bu parayı ne için harcayacaksın?

Orijinalden alıntı: XRacer

Ne için alacaksın? Oyun vs. için mi? Yani bu parayı ne için harcayacaksın?

farketmez ya ne diyim mesela saat olabilir bisiklet gibisinden öneriler yada git şurda harca parayı falan.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Telefon al,veya ipod touch
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Telefon al,veya ipod touch
    3G 32 GB Bir Ipod touch
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

3G 32 GB Bir Ipod touch

Alıntıları Göster
    Psp.

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Psp.

Alıntıları Göster
    2. el ps3 veya xbox360.eğer ev sizinze duvarını boyatabilirsin ailen izin verirse.ben kırmızıya boyatmıştım eski evde.noyatmayı düşünüyorum.ama ps3 veya xbox360 al alabilirsen

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Psp.

Alıntıları Göster
    Bi güneş gözlüğü, bilgisayara ram, belki harici hard disk, ayakkabı olabilir, dövme yaptırabilirsin, sacını kestir, parfüm al. Harcayabileceğin onlarca yer var. Ama en kolay harcama yöntemini söylüyorum: Manita yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

2. el ps3 veya xbox360.eğer ev sizinze duvarını boyatabilirsin ailen izin verirse.ben kırmızıya boyatmıştım eski evde.noyatmayı düşünüyorum.ama ps3 veya xbox360 al alabilirsen

saol pek boyatmayı düşünmüyorum rengini sevmesemde

ps3 veya xbox360 olabilir.

Orijinalden alıntı: BluPassione

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

saol pek boyatmayı düşünmüyorum rengini sevmesemde

ps3 veya xbox360 olabilir.

Alıntıları Göster
    2.el xbox

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

2.el xbox

Alıntıları Göster
    PS3 ve XBOX360 arasında kalırsan orijinal oyun alıp alamayacağını düşün. 5 tane PS3 oyunu alacağın paraya 200 tane xbox oyunu alabildiğini unutma.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

PS3 ve XBOX360 arasında kalırsan orijinal oyun alıp alamayacağını düşün. 5 tane PS3 oyunu alacağın paraya 200 tane xbox oyunu alabildiğini unutma.

Alıntıları Göster
    bikac arkadasınla deniz kenarı bi pansiyona kacıp tatil yap

Orijinalden alıntı: namnamnamnam

bikac arkadasınla deniz kenarı bi pansiyona kacıp tatil yap

Alıntıları Göster
    30 TL ekle,5230/5235 al.
    70 TL ekle,5800 al.

Orijinalden alıntı: Vulva Kadir

aslında lcd ekran var bizde büyük ona xbox alsam dicem ama şu var bana harici harddiskte lazım

Orijinalden alıntı: BluPassione

quote:

Orijinalden alıntı: Vulva Kadir

aslında lcd ekran var bizde büyük ona xbox alsam dicem ama şu var bana harici harddiskte lazım

Alıntıları Göster
    Bisiklet al. Asosyalsen biraz sosyalleşirsin. Sosyalsen daha da sosyalleşir, çevreni gneişletirsin, gezersin, eğlenirsin, spor yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Bisiklet al. Asosyalsen biraz sosyalleşirsin. Sosyalsen daha da sosyalleşir, çevreni gneişletirsin, gezersin, eğlenirsin, spor yaparsın.

Alıntıları Göster
    Yurtdışına git

Orijinalden alıntı: fatality94

Yurtdışına git

Alıntıları Göster
    müziğe ilgin varsa elektro gitar alabilirsin.

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

müziğe ilgin varsa elektro gitar alabilirsin.

Alıntıları Göster
    gez. alacağın herşey geçici olur birgün kırılır bozulur gider. ama gezdiğin her zaman yanına kar kalır.

ben olsam ilk önce vandaki akdamar kilisesini görür sonra da trabzona geçer sümela manastırını görürdüm.

ya da ege taraflarında bir rota belirleyebilirsin kendine. iç anadoluda kapadokyayı konyayı gezebilirsin. mardine gidebilirsin. 400 lira çok büyük bi gezi yapmadığın sürece tüm otobüs ve yemek paranı karşılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 16 Temmuz 2010; 20:57:17 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.