Bildirim
400 PSU YA TAVSİYELERİNİZ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ÖNCELLİKLE ERKAN KARTINI MSI GTX 650 Tİ .O.C YAPARSANIZ SİZİN AÇINIZDAN DAHA İYİ OLACAKTIR. ANAKART OLARAK İSE ASUS M5A97 R2.0 ANAKART VE ÇOK GÜÇLE OLAN 6 ÇEKİRDEKLİ AMD FX 6300 İŞLEMCİYİ ALMANIZI ÖNERİRİM VE RAMLER OLARAK DA ONUN BÜTÇESİNE KALMIŞ AMA BÜTÇESİ İYİ İSE 4X2 GSKİLL RİPJAWX RAMLERİ ALSIN HİÇ TEREDDÜT YAŞAMADAN ALSIN BEN BUNU DERİM DOSTUM -
peki hocam bu sistem 400 wat güç kaynağına yetermi ve assasıns creed 4 black flag ı oynamaya yetermi teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostkerem54
peki hocam bu sistem 400 wat güç kaynağına yetermi ve assasıns creed 4 black flag ı oynamaya yetermi teşekkürler...
mediumda belki -
çok rahat yeter kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostkerem54
Arkadaşlar kasa toplamak istiyorum cihazım 400 psu dur ..ekran kartı : saphire hd 7770 buna uygun olarak anakart,ram ve 4 çekirdekten fazla işlmeci tavsiyeleriniz nelerdir...teşekkürler
400w psu yeterlidir sıkıntı yok :)
Asus m5a97 anakart
Amd fx6300 işlemci
4gb ddr3 ram corsair ripjaws 1600mhz olsunda :)
Sapphire 7770
Bu şekilde rahatca oyun oynarsın 650ti oc a paran fazla kaçabilir 7770 de yeterli kalacaktır hatta 720pde ultra oynamayacağı oyun yok sanırım :) -
Arkadaslar bendeki sansa bakin bugun abimin calismayan ramini kendi bilgisayarima taktim calisti ram 4 gb ddr2 pc deki ram 8 gb oldu o yuzden sadece islemci ve ekran karti tavsiyeleriniz nelerdir -
Arkadaslar bendeki sansa bakin bugun abimin calismayan ramini kendi bilgisayarima taktim calisti ram 4 gb ddr2 pc deki ram 8 gb oldu o yuzden sadece islemci ve ekran karti tavsiyeleriniz nelerdir -
Anakartın ne ama şimdi işlemci önerelim ekran kartı önerelim tüm işler corba oldu baştan yazmalısın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X