Bildirim
400 ml Headshoulders Men 13 ₺
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaş yazmayı unutmuş carrefoursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clearmen 12 liraya düşüyor hemde 500 ml hs den kat kat daha iyi bana göre -
Nerde 12 liraya düşüyor hocam? 20 - 21 lira oldu fiyatı. 12 liradan bulursam stok yapacamquote:
Orijinalden alıntı: Mark Selby
Clearmen 12 liraya düşüyor hemde 500 ml hs den kat kat daha iyi bana göre
hocam rossmanda kaç kere 12 liraya düştü hb de kaç kere düştü migros indirimiyle düştü.Bende dalan olduğu için almıyorum.Şahsen nivea düş jeli şampuan olanınıda çok seviyorum saçlarımı çok iyi temizliyor ferahlatıyor 13 liradan stokladım 4 tane aldıydım :D Dalanları 5 liradan stokladım :Dquote:
Orijinalden alıntı: LEAME
Nerde 12 liraya düşüyor hocam? 20 - 21 lira oldu fiyatı. 12 liradan bulursam stok yapacam
Alıntıları Göster
Nivea sport olanı bir harika kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 20 Kasım 2019; 20:40:20 >
-
-
sarımsaklı şampuan alın saçlarınız dökülmesin bıttım sabunuyla destekleyin -
Valla fiyat iyi. Teşekkürler
-
Sarımsaklı tavsiye etmiyorum zamanında kullandım vucut kıllarında uzama oluyor.Saçı koruyalım derken maymuna dönüyor insan.quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
sarımsaklı şampuan alın saçlarınız dökülmesin bıttım sabunuyla destekleyin -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaş yazmayı unutmuş carrefoursa
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X