Şimdi Ara

400 Liraya Parfüm Almak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde eskiden 50-60 70 e zaranın parfümlerini alırdım şimdi bi baktım invictus 100 ml 297 150ml 397 tl olmuş
    almışkende 100 fazla verip 150 yi alam dahada uyguna gelsin dedim

şuan 400 liraya invictus almak üzereyim morhipodan morhipo boynerin olduğundan çakma korkum yok

• aldım beyler
  • Ben de 350’ye diesel aldım hocma problem yok. Koku önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi 17 gün 70 lirayla geçinecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Ben de 350’ye diesel aldım hocma problem yok. Koku önemli.
    fiyatı nerdeyse yarı fiyatına aldımda sıkıntı 70 lirayla 17 gün geçirmem gerekiyo olmasında
    270 liram vardı kredi kartından geçtim 400 lirayı 200 ünü şimdi kalan 200 ü de kyk yatınca yatırcam 300 liraylada 1 ay geçircem neyse öğle yemeğini okuldan yerim akşamda artık corba yapar dururum

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mad parfüm var mağaza kendi şişelerinde yapıyorlar oldukça iyi, costume national intense aldım. Tam bir kış Kokusu 30 yaş üstü erkekler için on numara karizma bir kokusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deephousee -- 24 Eylül 2019; 11:32:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deephousee

Mad parfüm var mağaza kendi şişelerinde yapıyorlar oldukça iyi, costume national intense aldım. Tam bir kış Kokusu 30 yaş üstü erkekler için on numara karizma bir kokusu var.
    cildime doldurma parfüm değdirmem sıktığın kokuyu bi süre sonra farketmesende gün boyu soluyorsun gidip 20-30 liraya doldurma alacağıma gider adidasın slazenger in parfümlerini alırım.
    F//p olarak zara'nın parfümleride çok iyidir ben normalde zara takılırım bu parfüm hep aklımdaydı indirime girdi diye aldım 150ml 370 liraya geldi daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

cildime doldurma parfüm değdirmem sıktığın kokuyu bi süre sonra farketmesende gün boyu soluyorsun gidip 20-30 liraya doldurma alacağıma gider adidasın slazenger in parfümlerini alırım.
    F//p olarak zara'nın parfümleride çok iyidir ben normalde zara takılırım bu parfüm hep aklımdaydı indirime girdi diye aldım 150ml 370 liraya geldi daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Ben kıyafete sıkıyorum ama boyner mağazasında arkadaş testerlar getiriyordu ordan biliyorum. One million, CK, channel allure p home bunlar iyiydi testler da fahrenheit e ayrı bir parantez açmak lazım tabi. Mad parfümün orjinal inden farkı yok dene kokusuna bak dolum parfümle alakası olmadığını göreceksin. Bu dediğim parfüm peşimden metroya kadar kızı getirtti 20 yaşında olsam bırakmazdım ama evliyiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Deephousee

Ben kıyafete sıkıyorum ama boyner mağazasında arkadaş testerlar getiriyordu ordan biliyorum. One million, CK, channel allure p home bunlar iyiydi testler da fahrenheit e ayrı bir parantez açmak lazım tabi. Mad parfümün orjinal inden farkı yok dene kokusuna bak dolum parfümle alakası olmadığını göreceksin. Bu dediğim parfüm peşimden metroya kadar kızı getirtti 20 yaşında olsam bırakmazdım ama evliyiz :)

Alıntıları Göster
    dostum herkesin fikrine saygım var herkes 400-500 liraya parfüm alabilecek durumda değil eyvallah ama doldurma parfümlerle orjinaller aynı değil doldurma parfümün o dandirikliğini hissediyorum orjinal parfüm kullanan herkes hissediyor şimdi mad parfüm ile paco rabbane'yi kıyaslamayalım istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatalrhymer16

Bu mesaj silindi.
    evt

• Konu dışında takılan adamsın 400 liralık parfümü ne yapıcan?
  • Konu disindaki arkadaslara iyi kokarsin iyi bari hocam

• Cebinde 70 lira bırakacak kadar neymiş bu parfüm böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 24 Eylül 2019; 13:29:37 >
  • Acıyorum size

• Uçup gittiği için kokuya para vermeye kıyamıyorum. 7.5 TL'lik bimilyoncularda satılanlardan alıyorum, onu da özel günlerde sıkıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.