Şimdi Ara

40 yaşından sonra evlenmenin ne avantajı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 40 ından sonra yada bu yaşlarda evlenmenin erkeğe yada kadına ne faydası olabilir?

Mesela neden o yaşta biri evlensin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim baldız 38 yaşında halen bekar neden evlenemiyor bir türlü anlamıyorum...

• Babam 50+ evlenecek yakında, ben de bilmiyorum niye evlenilir o yaşta... Biz de hayatla boğuşuyoruz, birlikte geçirdiğimiz vakit pek kısıtlı, herhalde kendine bir kadın arkadaş olsun diyedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harbiyeli 3779

Babam 50+ evlenecek yakında, ben de bilmiyorum niye evlenilir o yaşta... Biz de hayatla boğuşuyoruz, birlikte geçirdiğimiz vakit pek kısıtlı, herhalde kendine bir kadın arkadaş olsun diyedir.
    Hayırlı olsun evet arkadaş olma duygusu, yalnızlık hissi

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    hayat arkadaşı

• Saçmalıktan başka birsey değil yaşasın bekarlık yaşasın ozgurluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızlıktan sıkılmışsındır ev arkadaşı ararsın vs

yaşlanınca da destek olacak birine ihtiyacın var. 65+ üstü yaşlar

o saatten sonra aşk meşk çok nadir olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 20 Şubat 2024; 15:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avantaj olsun diye evlenen birinin hayatına pek de bir şey katmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

yalnızlıktan sıkılmışsındır ev arkadaşı ararsın vs

yaşlanınca da destek olacak birine ihtiyacın var. 65+ üstü yaşlar

o saatten sonra aşk meşk çok nadir olur

40 yaşında biri içinmi hocam artık sevemezmiyim

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

25 yaşında olsa da o evlilik yürümez. Şartlar değişir, avantajlar dezavantaj olur...

olmaz diye bir şey yok doğru kişiyi bulursan 90 yaşında da olur hocam

ama 20 - 30 lu yaşlardan sonra o duyguları uyandırabilmek kolay değil

iki taraf da hayatın sillesini yemiş oluyor

• İnsan 17-20 yaş arası 40 yaşını bir ayağı çukurda olarak bakıyor , ben 41 yaşında evlendim bi sıkıntısını da görmedim , kendimi yaşlı hissetmiyorum duruma göre geç evlenmenin hem avantajları hemde dezavantajları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

İnsan 17-20 yaş arası 40 yaşını bir ayağı çukurda olarak bakıyor , ben 41 yaşında evlendim bi sıkıntısını da görmedim , kendimi yaşlı hissetmiyorum duruma göre geç evlenmenin hem avantajları hemde dezavantajları var
    Yaşım 40 tavsiye edermisin dostum, yalnız yaşayan işinde gücünde adamım, çok karamsarım bu saatten sonra çocuk olacak, karşıma biri çıkacak sevecem zor geliyor ya

Tavsiye ederim ama doğru kişi olduğundan emin olman ve birbirinizden beklentilerinizi karşılayabildiğinizden emin olmalısın , bu en önemlisi hatta sevip aşık olmaktan bile önemli , sen görüşmeye devam et zaten o karşına çıkınca hah bu diceksin , olmayanı oldurmaya çalışmak en büyük hata öle olacağına bekar kalmak daha iyi milletin ne dediğine ise hiç kulak asma .

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Tavsiye ederim ama doğru kişi olduğundan emin olman ve birbirinizden beklentilerinizi karşılayabildiğinizden emin olmalısın , bu en önemlisi hatta sevip aşık olmaktan bile önemli , sen görüşmeye devam et zaten o karşına çıkınca hah bu diceksin , olmayanı oldurmaya çalışmak en büyük hata öle olacağına bekar kalmak daha iyi milletin ne dediğine ise hiç kulak asma .

Eyvallah dostum siz nerde tanıştınız bi süre sonra tanışacağın ortamda olmuyo peki hiç düşündünmü evlenmemeyi

• Öyle bir algı yarattın ki artık kesin günün birinde “Evet arkadaşlar evleniyorum. Hakkınızı helal edin.” diye konu açacaksın gibime geliyor.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Güldüm, verdim laykını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 yaşından sonra bir kesim insan daha fazla anlayışlı hoşgörü sahibi olur bir başka kesim ise tam tersi yalnızlığa alışır benim kimseye eyvallahım yok der pek kimse ile erkek kadın uzun ilişki sürdüremez.

Evlilik konusuna gelecek olursak bu işin yaşlılığı var yalnızlığı var herşey bir tarafa insan birşeyleri paylaşmak ister iyi veya kötü hayatını bunun için karşılıklı hoşgörü anlayış olursa özellikle daha önce evlenmiş ayrılmış bir hanımefendi ise sana çok mutlu bir yaşamana vesile olur tabiki doğru insanı seçmek senin kararın ve yaşın gereği genç bir insandan daha sağlıklı mantıklı seçim yapmanız gerekir şunu unutmayın kimse kusursuz değil ve kimse tamamen kötü insan değil aynı zamanda dört dörtlük biri dünya üzerinde yok bunu kafana yerleştirmen lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.