Devlet açıklamıyor ise AB bir şey vermemiştir, o kadar. Eytli prim ödedi, Suri bir şey ödemedi. Benim çocuğumun rızkı Suriye verildi, benim rizam olmadan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 yasinda emekli olunan baska ulke var mi? (2. sayfa)
-
-
Sadece 1 kişi eytli olmadı ki ya da sadece 1 kişi 10 bin tl almıyor ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftada 55-65 saat calisilan baska ulkede neredeyse yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çalışma saati olayı iyi okumuşluğuna eğitimine ve kariyerine statüne göredir tamamen kişisel başarı.
işçi ara eleman sınıfının ab abd de yatarak çalıştığını sanıyorsanız buyrun gidin tutan yok gidenlerden görüyorum 7/24 yatırıyorlar. youtubede kalifiyeli yazılımcı,doktor gurbetçi izlemeyle olmaz o işler canlar.
burdaki yazılımcılar köle isaura sanki.
o çok çalışma olayını aynaya bakıp kendinizden çıkarcaksınız niye daha iyi okumadım, kariyer yapmadım diye kafanızı duvarlara vuracaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Temmuz 2024; 18:14:8 > -
Doktorların çalışma saatlerini konuşalım mı kero?
Hadi gel
popülist siyaset sağolsun. Demirel 60 küsür olan emeklilik yaşını 2 kere 40 a indirdi. EYT konusu yılların konusu, devletin verdiği yanlış bir söz halkına. Maalesef gündelik siyaset için ülkenin geleceği satılıyor. Adam 40 yaşında emekli oluyor 45 sene ondan sonra genç nüfus o maaşı ödemek için yüksek vergiler ödüyor.
Kim hangi kararı aldı?
Yıl Başbakan Kadın Erkek
1950 Adnan Menderes 60 60
1955 Süleyman Demirel 55 60
1969 Süleyman Demirel 38 43
1986 Turgut Özal 55 60
1992 Süleyman Demirel 38 43
1999 Bülent Ecevit 58 60
milliyetDemirel yaşı 3 kez indirdihttps://www.milliyet.com.tr/ekonomi/demirel-yasi-3-kez-indirdi-5241814
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 14 Temmuz 2024; 22:59:20 >
-
ben Belçika dan bahsediyorum. Hayatlarında 6 ay çalışıp 45 sene işsizlik parası ile emekli oldu bizim Emirdağlılar. Fakat benim bahsettiğim çalışmak istemeyen insanlar için. Belçika da devlet çalışmak istemeyenlere belli bir aylık veriyor. Hatta sonra emeklide oluyorlar. Bu devletin bir görevi. Bahsettiğin homeless insanlar ise senin kafanın almayacağı bir şey. Adam aileden zengin. Üniversite okumuş kaç tane dil biliyor. ama sisteme karşı. Dışarıda yaşamak istiyor. Fakir olmak istiyor. Bu bir tercih. Belçika da sokakdada yaşasan ayda 40 bin tl devlet sana para verir. Ama bu insanlar bunuda istemiyor. zaten zengin ama böyle bir yaşamı seviyor. Ya da akılda bir sorun var. O da çok.
-
ilk defa senden duydum o kafayla kimse çalışmazki toplumda.
KANAL AVRUPA ANA HABERyoutubeKanal Avrupa Ana Haber Hafta içi Her Gün 17:30'da Kanal Avrupa ekranlarında... Kanal Avrupa TV Jordingstr. 5 47119 Duisburg +49 (0) 203 519 28 20 Kanal Avrupa Türksat üzerinden yayın yapmaktadır. Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: H FEC: 2/3 ► Kanal Avrupa Canlı: http ://www.kanalavrupa.tv/live/ ► Kanal Avrupa Facebook : http://www.facebook.com/kanalavrupacomtv ► Kanal Avrupa Youtube : https://www.youtube.com/c/kanalavrupa ► Kanal Avrupa Twitter : https://twitter.com/KanalAvrupaTv ► Kanal Avrupa Instagram : https://www.instagram.com/kanalavrupatv/https://www.youtube.com/watch?v=rqmZSAwmLpUburda açık açık şartlarını söylemişler çalışmak istemeyen ruh hastalarınında kesiliyor demiş açık açık devlet sana iş buluyor bizim gençler gibi dandikte olsa üni mezunuyum işçi amele olmam ben masa başı laptop yatış iş insanıyım dersen maaş anında kesiliyor.
bizdeki işsizlik maaşının sadece daha sosyal ve gelişmiş hali devlette iş buluyor sana.
insanoğlu iyice tembelleşip hazırcı megaloman olmaya başladığı için zaten bu maaşada başvurular azaldı diye biliyorum ab de çünkü devlet genelde mavi yaka olarak iş buluyor kendini dev aynasında bir cacık görüp kendini ceo sanan gençliğinde işine gelmiyor başvurmak genelde göçmenler başvuruyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Temmuz 2024; 19:20:22 >
-
avrupa birliği belçika yı zorladı bu hayat boyu işsizlik parası almadan. Ama zaten türklerin çoğu 6 ay çalışmakla emekli bile oldular. Ama benim bahsettiğim bu değil. Hiç bir geliri olmayan her bireyin devlet tarafından bir maaşı var.
şimdi baktım ne kadar
1 kişi 1263.17 euro
2 kişi yani bir aile 1707.11
çocuğun varsa ayrıca çocuk parası alıyorsun.
yani benim anlatmak istediğim bu konuyla ilgili. Emwkli maaşları ödemeyle devletin parası bitmez. Zaten bu insanlar çalıştıkları zaman devlete vergi vermişler. Hastalık parası ödemişler.
-
Peki bu kadar düşük emekli maaşı olan kaç ülke var?
Şu anki emekli maaşı kiraya bile yetmez.
-
Tembelliğe bahane arama. Sizim gibi tembeller ve yatış meraklıları yüzünden bugün ülke bu halde.
Emeklilere sanki uzaylılar bakıyor. Bizden kesiliyor o para bizden. Kafanız almıyor bir türlü bunu.
-
2 milyon kisi bedavadan emekli edildi 45 yasinda. Emeklilere bu saatten sonra verilecegi varsa bile veremezler adamlar secimi kaybetmek ugruna yapamadi zam yok demekki para.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Temmuz 2024; 21:38:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çalışırken de erken emekli olduğundada sürünmek sadece türkiyede var. fakat avrupalı hem az çalışıp hemde kral emekliliği alıyorlar. türkiyede çalışırkende sürünüyorsun. doğarken sürünerek doğuyoruz. beyaz elit kaymak islamcı tabaka , vatandaşın emeğini çalıyor. nasıl.. vergiden çalarak, sosyal güvenliğini yatırmayarak, fazla mesailer ile, ve paranın değer kaybetmesi ile halk sürünüyor..
artık yeter denize dökülmeleri lazım sosyal sigortaları kontrol sorumlusu kılıcarov un.
-
Ben emekli değilim kardeşim, 2006 girisliyim.
Netice olarak bu ülke her vatandaşına bakacak güçte.
Kimse para yok demesin, garanti ödemeye, suriye, afgana varsa kendi vatandaşına da var.
nerde sizden kesiliyor? prim ödedi o insanlar.. kafandan hayal kurma..
-
böyle prim sistemi dünyada yok canım dünya üstünde yok,en fakir, sefil, aç ülkelerde bile yok, dünyada emeklilik yasası hakkı ihtiyarlayan iş gücünden düşmeye başlayan adama verilir taşı sıksa suyunu çıkarcak adama değil,adı üstünde emeklilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Temmuz 2024; 22:18:5 > -
devlet adam gibi prim sistemi koysaymış o zaman. her haltı biz mi düşüneceğiz.
-
Senin mağdur olmaman için savaşıyoruz burada. Kundaktaki bebeler mağdur olmasın diye.
Sen 60 yaşında emekli olacan ama o yaşa kadar 40 yaşında emekli olan adama köle gibi bakıcan. Senin sırtından yiyip içecek o adam.
Kime bakacan? 40 yaşında emekli olan adama.
Niye? Sen enayi misin? Senden birkaç yıl önce doğdu diye niye senden 20 yıl daha fazla emekli maaşı alıyor/alsın? Böyle hak mı olur, böyle adalet mi olur?
Aklınızı kullanın biraz hakkınızı başkasına yedirmeyin.
40 yaşında emeklilik bir hak değil, hırsızlıktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının çalınmasıdır.
Eğer hırsızlık değil ise aynı hakkı herkese vermek zorundalar.
Seçersiniz Ümit Özdağ'ı Suriyeli'ye Afgan'a vurur tekmeyi gider.
40 yaşındaki emekliye ne yapacağız ona tekmeyi vurup kurtulabiliyor muyuz? Ölse bile kurtulamayacağız. Eşi, çocuğu sömürecek SGK'yı.
-
Alamanya'da vatandaşına bakabilecek güçte; ama emeklilik yaşını kademeli 65 üstüne çıkarıyor. Ne kadar emeklinin ek sosyal yardımla geçindiğini araştırın. Sosyal yardıma sırtını dayamış, kısa süreli çalışmış ve erken yaşta emekli olanlarla; 35 yıl çalışıp 65 yaşında emekli olanların maaş farkına da göz atın.Mülteciler yokken de emekliler şikayet ediyordu; 40 sene önce de. Devamlı her konuda olduğu gibi alakasız örnek vermeyin. Erken yaşta emekli olursan bağlanma oranın düşer. Priminide düşük ödersen; bu da bağ. oranıyla çarpacağın maaşın düşük olmasına neden olacağından, alacağın maaş beklentinin altında kalır. Yüksek alanlar nasıl alıyor.
Yahu ben neden mağdur olayım?
Sen kendin için savaş.
Adam prim ödemiş maaş alıyor.
He bak savaşacak mısın?
O yoksulluk adı altında sosyal yardımlar var ya, şehit ve gazilik dışında bütün yardımlar yasaklansın, şehit aileleri ve gazilere daha çok verilsin.
O zaman teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X