Aylık 40 bin TL geliriniz olsa parayı nasıl değerlendirirdiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 bin tl ile yapılabilecek en iyi yatırım

-
-
ben de ne yapsam diye düşünüyordum bunu yaptım.
https://i.hizliresim.com/qqs4w15.png
-
hacked
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben olsam ticari gayrimenkul alırdım.
ticari gayrimenkul alana kadar para biriktirmek içinse parayı hisse senedi fonlarına yatırırdım . para olarak değerlenir ve birikir. bir ticari gayrimenkul alacak kadar olunca fondan çıkar ve o ticari gayrimenkulü satın alıp kiraya verirdim.
mesela bulunduğun ilçede bir dükkan yeri alıp kiraya vermek gibi
-
40.000₺ ile (5 farklı otel + yeme içme eğlence + Ülkeiçi ulaşım)) 2 hafta Meksika ülkesinde gezdim…
hangi işten o maaşı alıyorsun merak etmişem...
-
Ben altın alirdim sanirim
büyük ihtimalle yazılımcıdır yazılımcı dışında bu miktarları alan hiç yok
-
Emin misin?
geneli için konuştum
yoksa
doktorluk, pilotluk, yazılım, uçak mühendisi, gemi mühendisi, makine, elektronik mühendisleri, deneyimli avukatlar, hakim savcı gibi meslekler bu civarda ve üzerinde alabiliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Şubat 2023; 18:54:25 > -
Değerlendirmem harcarım rastgele hayat boş
-
Yazılımcılar çok iyi kazanmıyor aslında. Yabancı menşeli şirketlerin beyaz yakalıları baya iyi kazanıyor, hele bir de yönetim taraflarındaysan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X