Şimdi Ara

40 BİN TL İLE İŞ KURMAK ADANA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum;

40 bin tl ile kısa sürede yüksek karı olan bir kurmak istiyoruz bunun içinde sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyoruz

1- İş açmak istediğimiz yer ADANA veya Ceyhan.
    2- Kenan evren veya çevresi.
    3- Neler yapıla bilir ve ne açılabilir.
    4- Adana ilinde ne iş yapsak gider potansiyeli yüksek işler nelerdir.

Bizim ile düşüncelerinizi paylaşırsanız seviniriz.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahircayan -- 16 Ocak 2014; 11:45:38 >

• Kadına yönelik ne iş yaparsanız tutunursunuz piyasada bu kadar söyleyeyim.
    Misal sadece kadın kıyafeti,takı tokacı(Az kar bırakır) vs.
    Eskişehirde küçücük bi dükkanda adam çantacı açtı,ama çok işlek bir yol üzerinde.Dükkana 5 kişi zor sığıyor ama görsen sürekli tıklım tıkkış.
    Çantaların tanesi 20 TL diye ilan yapıştırmış,güzel çakma modelleri de bulmuş canavar gibi iş yapıyor.Dükkanda sadece raflar ve üzerinde çantalar var başka hiçbişey yok,ufacık yer.
  • Playstasion kafe açabilirsin mesela

8 Adet Lcd 46 " Televizyon ( Her biri 1.5 bin olsa 12 bin tl )

8 Adet Playstasion 3 ( 400 Tl desek 3.200 TL eder )

8 Adet Orjinal Pes 2013 ( 200-300 liraya halolur 2.el filan alabılırsın )

16 Adet rahat sallanılabilir kırlentli sandalye ( Bunlar biraz pahalı oluyor marangoz yapımı ile fiyatı özelleştirebilirsiniz ) - Max 2.5 3 bin tl kalıtelı ahsap masrafı olur herhalde )

1 langırt oyun masası( isteğe göre )

İçecek dolabı (150-200 tl )

2 tane asılabilir Ufo ısıtıcı (toplam 300 tl

1 masaüstü bilgisayar ( İ3 islemci 1000- 1.200 tlık bilgisayar ısınızı görür laptopda alabılırsınız )

İş masası sandalyesi ıvır zıvır fılan onlarada 500-600 tl desek

20 Bin tl küsür sadece masraflar ben sermaye olsa direk PS3 kafe açardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 16 Ocak 2014; 12:06:40 >

• Fernando Sucre kullanıcısına yanıt
    @Şimdi adana Kenan evren bulvarında öyle yerler var ki onlar ile yarışamayız
    Adamlar o kadar büyük ki akıl mantık işi değiş p3 çıktı anında 50 tane p3
    80 tane bigisayarı içerisinde cafeteryası felan filan bir sürü hizmeti var
    biz oralara bir yere açsak bile kimse bize gelmez yani bizim oralar da potansiyeli yakalamayız
    Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim..
  • mahircayan M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim , Umarım iyi bir iş kurarsınız hocam hayırlısı neyse o olsun
  • thanatosus kullanıcısına yanıt
    @Evet kadınlar üzerine bir şeyler açayı düşünmedik değil ama adana gibi bir yerde nereye açsak diye düşündük
    Kenan evrende dükkanlar ateş pahası bir de o kadar çok kadın üzerine yerler açılmış ki hatta yan yana açılmış
    akıl ermiyor bazen düşünüyoruz bunlar parayı nasıl kazanıyor demek ki satıyorlar iyi bir fikir ama
    nereye açacağız sorun orada potansiyeli yakalaya biliecekmiyiz
    Görüşünüz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim.
  • Keşke hizmet değilde üretlenlik adına iş düşünseydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden olmasın tabi ki olur yeter ki kafamıza yatsın eğer böyle bir düşünceniz varsa bizim ile paylaşırsanız memnun oluruz.

Saygılarımla
  • Hocam PS3 kafe açabilirsin denmiş ki doğru denmiş.Daha boş ps3 kafe görmedim.İnsanlar oraya verdikleri paraya eve alabilirler ama nedense almıyorlar Ancak Ps3 devri geçiyor o yüzden 10 makine PS3 10 makine PS4 alırsın.PES 2013-2014 ve Fifa 2014 alırsın.Araya 1er tane NBA tarzı oyun alırsın.Bir de 1 set GitarHero(böyle yazılmıyor biliyorum) alırsın.

Detaylar var ufak tefek.Mesela oyunları sıfır alırsan onları güncelleme imkanın oluyor(ikinci elde oluyor mu bilmiyorum oluyorsa ikinci el al).Güncel kadrolar insanlar için önemli.Daha sonra koltuklar rahat olmalı ve insanların ayaklarını uzatabileceği ufak kare minderler alırsın koltuk hizasında.Televizyonlar için ucuza kaçma çünkü görüntü kalitesi inanılmaz fark ediyor.Alabiliyorsan Sony al boyutu da ufak olmasın.FULL HD olmasına dikkat edersin.Makineleri PS3te ikinci el almanı öneririm yeni kasalarda pek bozulma sorunu yaşanmıyor.Garantisi 1 yıl kalmış makineleri 400-450 arasına bulursun.Yalnız kolları sıfır alırsan iyi olur.

Mekan kesinlikle okul civarına ya da merkeze yakın olmalı bir de.

• Battalbey çiğ köftecisi.Bayilik alırken beş kuruş para ödemiyosan sadece tabela,masa ve dükkan dekerasyonuna parak veriyosan max. 10.000 Tl anca eder kilosunuda 5 Tl'ye alıyosun 100 gramlık dürümü 2.5 Tl'ye satıyosun.Böyle bir yer açan çoğu kişide yaptığı işe pek fazla dikkat etmiyo ufak farklılıklar büyük bi müşteri kitlesi çekebiliyo yani 100 gram çiğköfte koyucağına 150-200 gram koyup yeşilliğini biraz daha az tutsan daha yakın bi bayiden alıcağına yürür senden alır.Porsiyon olarakta satınca kilosu 20Tlden gidiyo 4 katı kâr yapıyosun ve ne hikmetse 500 metre içinde 4 tane bayi olmasına rağmen hepside gayet güzel işliyo yani minumum aylık kazancı 2000-3000 civarında olur minumun diyorum dikkatini çekerim :)
  • okula yakın bir yere ps kafe kurarsan yürüyebilir
  • Döner bıçağı yap gösteri malzemesi olarak da satarsın.
  • Şahsen soylıyım ıstanbulda playstatıon cafem var kesınlıkle dogru tercıhhh
  • kenan evren zaten aldı başını gidiyor oralarda tutunmak biraz zor olabilir yeni bir işletme için
    turgut özal çevresi desen geniş bir yer dağınık ama yoğun bir yer çarşı kısmına hiç girmek istemiyorum gp falan..
    ps cafe iyi iş yapar gibi gibi..
  • Dershane-okul yakinina playstation-internet cafe yada dönerci acacaksin hocam.Hic bos olmaz.

• Şırdancı açabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Sucre

Playstasion kafe açabilirsin mesela

8 Adet Lcd 46 " Televizyon ( Her biri 1.5 bin olsa 12 bin tl )

8 Adet Playstasion 3 ( 400 Tl desek 3.200 TL eder )

8 Adet Orjinal Pes 2013 ( 200-300 liraya halolur 2.el filan alabılırsın )

16 Adet rahat sallanılabilir kırlentli sandalye ( Bunlar biraz pahalı oluyor marangoz yapımı ile fiyatı özelleştirebilirsiniz ) - Max 2.5 3 bin tl kalıtelı ahsap masrafı olur herhalde )

1 langırt oyun masası( isteğe göre )

İçecek dolabı (150-200 tl )

2 tane asılabilir Ufo ısıtıcı (toplam 300 tl

1 masaüstü bilgisayar ( İ3 islemci 1000- 1.200 tlık bilgisayar ısınızı görür laptopda alabılırsınız )

İş masası sandalyesi ıvır zıvır fılan onlarada 500-600 tl desek

20 Bin tl küsür sadece masraflar ben sermaye olsa direk PS3 kafe açardım

bence ps4'e kayılmalı artık ps3'ün ömrü en fazla 1-2 yıl daha gider ama sonra herkes ps4'e geçicek..

• Ben olsam tavuk çiftliği açardım bildiğime göre devlet kredi de veriyor bu işler için iflas ettiğinde parayı devlet almıyordu tabi araştırmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Şırdancı açabilirsiniz

• ARKADAŞLAR İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAKALIM YENİ YENİ FİKİRLER GELİYOR AMA PS3 PS4 DİYORSUNUZ DA TEKNOLOJİNİN ÖNÜNE GECEMEYİZ BUGÜN ÇIKIYOR FİYATI 2000 BİN TL İSE YARIN 1000 TL YE DÜŞÜYOR BİR DE ARTIK HERKES EVİNE ALMAYA BAŞLADI AMA ŞUNU DA BELİRTMELİYİM Kİ EVDE OYNAMAK AYRI BİR ŞEY AMA CAFE GİDİP OYNAMAK AYRI BİR ŞEY HEPSİNİN TADI AYRI AMA İŞTE BU İŞ NE KADAR SÜRER NE KADAR GİDER SORUN BURADA UZUN VADELİ OLUR MU OLMAZ MI + HAFTA SONUN YOK BAYRAM SEYRAN YOK BİRİSİNE GÜVENİP GİTSEN BENİM DİYEN ADAM BİLE PARA YÜRÜTÜR TABİ HERKES DEĞİL DOĞU KİŞİYİ BULMAK GEREK VE DİĞER ARKADAŞIMIZ ŞIRDAN İŞİ ÖNERMİŞ DİĞERİ GÜLMÜŞ AMA ŞÖYLE BİR ŞEY VAR ŞIRDAN İŞİNDE Kİ PARA HİÇ BİR İŞTE YOK 1 TL SANA MALİYETİ 4 TL SATIŞI ADANA YI BİLENLER BİLİR ŞIRDANCI ERDOĞAN ADAMLAR KALDIRIMDA SATIYORDU ŞİMDİ İSE KENAN EVRENDE BULVAR ÜSTÜNDE DÜKKAN ALMIŞLAR

TÜM ÜYELERİMİZDEN GELEN FİKİRLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ ARKADAŞLAR İNŞALLAH BİR İŞ YAPACAĞIZ HAYIRLISI ARAŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.