Şimdi Ara

40-48 ile öğrenci bırakılırmı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın tarih notları 40-48.Hoca 45 verip 44.33 ile bırakmış.böyle saçma bişi olabilirmi? hoca ne ders anlatabiliyor ne konuşmayı biliyor ne de sınıfı susturabılıyor.herkes kulaklığını takıp uyuyor.arkadaşım ve ben 1 kere bile öyle bişi yapmadık hocaya duyduğumuz saygıdan.ara sıra konuşuyoruz derste o kadar olucak.benide 36-40 ile bırakmış.okulda sınıf temsilcileri toplantısında defalarca hocanın atılması istendi bişi olmadı.

40-48 ile öğrenci bırakan nasıl bi insandır?

• 36-40'la kalırsın da arkadaşına büyük haksızlık hocayla konuşun derim.
  • 60-75 aldım (sınıf 2.siyim) hoca 75 sözlü verdi ben ses çıkartmıyorum sen mi çıkartıyon la
  • ne haksızlığı öyler bi zorunluluk yok biz 59.4 le kalıyosak sizinki hayli hayli normal.
  • ortalamadan fazla vermiş adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

36-40'la kalırsın da arkadaşına büyük haksızlık hocayla konuşun derim.

diğer hocalar 30 ortalamayla geçiriyor.o yüzden bu konuyu açtım.benım tarihten kalmam önemli değil ortalama tutturup sorumsuz geçicem zaten.arkadaşım için üzülüyorum çocuk dersler yüzünden bizle denize gelmiyor baya takıyor kafasına.daha büyük yerlere yazılabilirmi bu şikayet olarak? arkadaşımla hoca arasında özel bi problem olsa anlarımda öyle bişide yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

60-75 aldım (sınıf 2.siyim) hoca 75 sözlü verdi ben ses çıkartmıyorum sen mi çıkartıyon la

Sen ne diyorsun değişik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 44.33 yerine 44.50 ve üzeri olsa otomatik yuvarlardı.

• quote:

60-75 aldım (sınıf 2.siyim) hoca 75 sözlü verdi ben ses çıkartmıyorum sen mi çıkartıyon la

Ne bekliyodun kardes?

• ortalamayla geçilmiyomuydu
  • quote:

• Not ortalamaniz 45 altında hoca sizi gecirmek zorunda degil ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Ne bekliyodun kardes?

aslında yazmayı unutmuşum,15 alan adamla bana aynı sözlü notu verdi bunu belirtmek istemiştim.
  • Ben 54-35 aldım normalde geçiyorum ama hoca düşme var diye bırakıcak o nası bi insan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.