Şimdi Ara

40-45 bin ₺ arasında güncel makyajlı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, 40-45 bin arasında araç bakıyorum çok hızlı olması şart değil yakıtı az sorunsuz araç arıyorum aklımda şuan için golf mk5 1.6 102 bg midline modeli var golf hakkında bilgisi olanlar yada belirttiğim fiyatta güncel bir araç fikirlerinizi almak isterim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel olacaksa clio 4 düşünülebilir.
  • Beğeniyorsanız Temiz bir araç denk gelirse alın geçin güzel bir araçtır litre bazında az yakmaz ancak lpg uyumu sayesinde lpg ile yakıtı sizi üzmez .

Alternatif isterseniz modeli daha yeni b segment araçlara Bakabilirsiniz.

Örneğin daha dün bir kardeşimize 2013 fieata aldık ilk sahibinden hatasız boyasız lpg li baz paket. Fiyat 45.000

Dahada yeni araç olsun derseniz Puntolara bakabilirsiniz sıfır gibi araçlar denk gelir.

İlla c segment olsun derseniz 2010_2011 astra h 1.4 konfor paketli bir araç bulunabilir.

Meganelar olur, cruzelar olur olurda olur yani.

Alternatif çok önemli olan sizin neyi beğendiğiniz.

Golf beğeniyorsanız hiç o onu demiş bu bunu demiş diye düşünmeyin alıp geçin

• Clio 4 hocam güncel birşey istiyorsanız

• Clio 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Clio 4 hakkında ki fikirlerinizi paylaşır mısımız

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafanuri81

Clio 4 hakkında ki fikirlerinizi paylaşır mısımız
    Hocam benim için ikinci el araçta marka model değildir önemli olan ilk mesajımda yazdığım gibi sizi neyin mutlu edeceğine siz karar vermelisiniz.

Siz beğeniyorsanız clio 4 te güzel arabadır.

Önemli olan sizin beğenmeniz, temiz, az km li, sorunsuz bir araba olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 20 Nisan 2018; 20:2:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu konuyu vaktiniz varsa bi okuyun bence

https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-arac-alim-karari-verirken--102188136#102188136

• 45-50 bin civarına çıkarsanız 2013-2014 fluance alınır bence.
  • 2011 1.2 TSI seat leon alınır

• Honda jazz 1.4, üstüne bir de lpg montajı. Bedava gezersiniz. Kendim kullanıyorum, 20 kuruş yakıyor araç tüpte karma kullanımda. 110 bin oldu, daha bakım harici sanayiye uğramadım çok şükür. Otomatik klima, esp, altı hava yastığı, usb-aux vs mevcut baz pakette bile. Arka bagaj hacmi golf'ten daha büyük.(mk5 golf 350 litre, jazz 400 litre) Performans olarak da hemen hemen aynı değerlere sahipler. Hatta uzunda jazz geçiyor, denemiştik
  • Fiesta

• Güncel araç demişsiniz fakat golf 5 düşünüyorsunuz. (Gerçi her kasa değişiminde fazla bir farklılık yapmayıp araçlarının güncel kalmasını sağlıyor vw, bu konuda haklisiniz :) )

Fiat Bravo, chevrolet cruze, mazda 3 gibi araçlar olabilir.

• Temiz Mazda 3 alabilirsin sorunsuz ve uzun yıllar binersin donanım olarak çok tatminkar

• Clio joy alma yalniz arka camlar bile manuel. Bravo bakabilirsin

• Güzel kasa golf mk5. Görüşünüz olarak hoşuma gidiyor. 1.6 motorları bildiğim kadarıyla lpg'ye uyumlu. Güzel bi tercih gidi duruyor

Alternatif olarak belirttiğimiz fiyat bandı için cruze öneririm. Düşük km'li bir araç sizi üzmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.