Şimdi Ara

4 YILLIK mı 2 YILLIK mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar puanım düşük oldugundan 4 yılık ancak işte doğudaki üni lerde fizik biyoloji ziraat mühendisliğini tercih edebiliyorum. ama 2 yıllık da radyoloji orman ürünleri falan var ne yapmalıyım ? kararsızlık içindeyim.

• Nerde o üniversiteli abilerr...Up
  • Birdaha gir sınava.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Birdaha gir sınava.

Daha girmeye niyetim yok şimdi hangi yoldan gideyim ben.[X(]
  • UP
  • eğer bilgisayar-inşaat gibi 2 yıllıklar tutuyorsa yaz ama orman ürünleri falan macera olur biraz...

bir sene daha hazırlanabilirsin...
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR TEKNOLOJİİ VE PROGRAMLAMA MEZUNUYUM ( 2 YILLIK) EĞİTİM KALİTESİ SÜPER YAZABİLİRSİN ORAYI BEN 298 SAY1 İLE GİTMİŞTİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • say 1 294.

Başka öneri varmı abiler ablalar
  • doğusu felan farketmez 4 yıllık oku.
    ayrıca ilk sene sonunda geçiş hakkın olacak (benim zamanımda vardı) notlarını yüksek tutarsan kendi ilindeki bölüme geçebilirsin.
    olmaz ise bile 4 yıllık oku, ama 2 yıllık okumanı tavsiye etmem, 2 yıllık üniversiteler öğrenciyi meşgul etme politikası bence.
    ne imza yetkin var ne askerliğe sayıyorlar ne de lisans denen kavramın içine giriyorsun.

üniversite tavsiye edemem bilmiyorum ama Erzurum ve Diyarbakır bilindiği gibi yaşamın zor olmadığı iller sanırım.

Ha: unutmadan hatırlatayım 2 yıllık mezunu olacağınız ve rahat iş bulabileceğiniz bölümler olabilir bilgisayar prog. radyoloji gibi ama bunlardan piyasada çok var ve sırf 2 yıllık olduğunuz için işinizi ne kadar iyi bilse ve yapsanızda 4 yıllıklar ile ayrı muamele ve kariyer sahibi olacağınızı öngörmelisiniz. hep problem yani. fakat dediğim gibi 2 yıllık okur radyoloji de mesela gider bir sağlık kuruluşunda röntgen çekersin işin gücün olur. 4 yıllık ziraat okursun çıkar boş boş gezersin tabi bu tarz değerlendirmeleri yapmayı unutmayın. Dediğim şu ki 2 yıllık üniversitelerin kariyer imkanları son derece kısıtlı ve yok gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikican -- 25 Temmuz 2008; 11:52:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

doğusu felan farketmez 4 yıllık oku.
    ayrıca ilk sene sonunda geçiş hakkın olacak (benim zamanımda vardı) notlarını yüksek tutarsan kendi ilindeki bölüme geçebilirsin.
    olmaz ise bile 4 yıllık oku, ama 2 yıllık okumanı tavsiye etmem, 2 yıllık üniversiteler öğrenciyi meşgul etme politikası bence.
    ne imza yetkin var ne askerliğe sayıyorlar ne de lisans denen kavramın içine giriyorsun.

üniversite tavsiye edemem bilmiyorum ama Erzurum ve Diyarbakır bilindiği gibi yaşamın zor olmadığı iller sanırım.

Teşekkürler üstad

Up
  • eğer şehirdışına gitmek gibi bir sorunun yoksa türkiye'nin neresinde olursa olsun yaz 4 yıllık ve git..
    evet 2 yıllıkta da güzel bölüler var hatta sonrasında sınavla 4 yıllığa da tamamlayabiliyorsun. ama sonuçta iki yıllık iki yıllıktır...
    en kötü 4 yıllık en iyi 2 yıllıktan iyidir derim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: casilo

eğer şehirdışına gitmek gibi bir sorunun yoksa türkiye'nin neresinde olursa olsun yaz 4 yıllık ve git..
    evet 2 yıllıkta da güzel bölüler var hatta sonrasında sınavla 4 yıllığa da tamamlayabiliyorsun. ama sonuçta iki yıllık iki yıllıktır...
    en kötü 4 yıllık en iyi 2 yıllıktan iyidir derim ben...

Teşekkürler. Bi de maden mühendisliği hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoomsDay!

quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

doğusu felan farketmez 4 yıllık oku.

Teşekkürler üstad

Up

Kesinlikle katılıyorum..2 yıllıklar ogrenciden para carpma ve oyalama politikasından başka bir şey degil...

• up
  • Her 2 yıllık böylemi peki adam gibi biryer yokmu ?
  • nerde olursa olsun 4 yıllık oku 2 yıllık okuyupta bir bilgisayar mühendisinden daha fazla bilsen bile onun ayrıcalığı çok çok daha fazla olur ve sen onun elemanı gibi çalışırsın düşünebiliyomusun böyle bişey.imza farkı dediğiniz olay. Bende seneye giricem lise sonum.napıp yapıp 260 ham puan yapmam lazım.
  • 4 yıllık ağır basıyor...

Up
  • Up.
  • Mühendisliğe yetiyorsa, nerde olursa olsun git oku, 2 yıllıktan iyidir,

Bende 2 yıllık elektronik okuyordum, daha okurken hiçbir işe yaramayacağını anlayınca hemen bıraktım. kimse seni adam yerine koymaz, amele gözüyle bakar.

Malesef Türkiyede böyle, 4 yıllık olsun çamurdan olsun mantığı
  • say1 274 ile bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümüne girdim.şuan okuyorum tavsiye ederim yazarsan güzel bölüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.