Şimdi Ara

4 YILLIK mı 2 YILLIK mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle ne olursa olsun 4 yıllık oku ilerde üniversite mezunu değil diye kız bile vermezler
  • 4 yıllık ege halkla ilişkiler bölümü okuyan kuzenim şuanda ayda 900 milyona migrosta proje müdürü gerisini sen düşün...

ana eleman çok ara eleman yok...yani 2 yıllık oku özellikle kocaeli ye yakın yerlerde oku istanbul vs gibi çünkü kocaeli sanayi şehir burda bi fabrikaya girersin 750 ile başlıyosun yükselme şansın var not ortalaman iyiyse tabi bu maaş böyle.... bide çalışırken aynı zamanda açık öğretim okursun böylelikle askerlik sorunuda yaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 25 Temmuz 2008; 15:52:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaKaLTıraşı

kesinlikle ne olursa olsun 4 yıllık oku ilerde üniversite mezunu değil diye kız bile vermezler

o eskidendi

artık 4 yıllık bitirmeyenlere kızlar zaten bakmıo
  • Aman beyler kız mevzusuna girmeden önerilere devam. daha tercih yapcazz
  • Upbalaa
  • Ya herkes 4 yıllık seç diyor işte, daha ne öğrenmek istiyorsun
  • 4 yıllık oku,bu dediğim lafın doğruluğunu askerde en iyi anlayacaksın,ordan bana bi teşekkür telefonu edersin artık
  • benim de yetmio malesef ama 2 yıllığa da gitmiyecem tekrar hazırlanacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEETHOVEN

Ya herkes 4 yıllık seç diyor işte, daha ne öğrenmek istiyorsun

Neden kızıyorsun anlamadım? Keyfimden mi yapıyorum? Başlığı ilginç yapıp konuyu üst sıralara çıkarmaya çaılışmıyorum korkma
  • inadına upp
  • Arkadaşlar benimde öyle yüksek puanım yok 4 yıllık için sadece işte su ürünleri müh. , orman müh. falan tutuyor galiba... 2 yıllıkta ise bilgisayar teknolojisi ve programlama falan var... 4 yıllık için illaki bu bölümlere mi gideyim... Dediğiniz gibi 2 yıllıkta hiç mi iş yok... Çok kötü gerçekten bu kadar...
  • 4 yıllık oku 2 yıl okudukta ne oldu
  • Şimdiki aklım olsa kesinlikle 2 yıllık okurdum.Gideceksin 2 yıllık bir bölüme rahat rahat ortalamanı yapacaksın.Okul bittikten sonra Dgs denen basit bir sınavla 4 yıllığa tamamlayacaksın babalar gibi.Dgs ile gelenlere bakıyorumda çoğu 4 yıllık bölümü sınavla kazanamayacak kapasitede olan kişiler.(istisnalar hariç tabi).Mesela adam ygs birkaç net yapıp giriyor yaşlı bakıma ordan beslenme diyetetiğe geçiş yapıyor.Bu kişi öss ile girmeye kalksa sittin sene giremez ama dgs ile giriyor işte.2 yıllık falan demeyin gidin okuyun.
  • 2 yıllıkları küçümseyeceğinize okumaya bakın.Ben 2 yıllığı dereceyle bitirip üstteki arkadaşın dediği gibi dandik sınavla 4 yıllığa geçtim.Öss ile hayatta giremeyeceğim bir bölüme girdim.
    Kıytırık bir 4 yıllık yerine 2 yıllığı tercih ederim.4 yıllık falan eskidendi.En iyisinden 4 yıllık okumadıkça ha 2 yıllık okumuşun ha 4 yıllık hiç değeri yok.
    Konuyu açan arkadaş 3 yıl önce yazmış ve tahminime göre 4 yıllık yazmış.Oysa 2 yıllık radyoloji yazsaydı şimdi para kazanıyordu belki araba bile almıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.