Şimdi Ara

4 yılın sonunda açılmalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversitede 4. ve son senem.Haziran ayında mezun oluyorum.

Üniversiteye başladığım ilk gün kendi bölümümde gördüğüm bir kızdan hoşlanmaya başladım.Ancak lisede yaşadığım bazı olayların etkisiyle yeni bir ilişkiye hazır değildim daha da önemlisi hayatımda bir kız arkadaş istemiyordum okulun uzamaması için.

Ancak şimdi mezun oluyorum ve bu sene kızı gördükçe içimdeki hoşlantı farklı bir hal almaya başladı.Nasıl desem,kalbim daha güçlü şekilde çarpıyor artık.Kızla arkadaş olmak istemediğim için de gidip tanışmadım 4 sene boyunca.Özgüvenim ve tipim yerinde bunu belirteyim.

Bu konuyu açmaktaki asıl sorum ise şu.Kız ağır şekilde AKP li.Ailesi de öyle.Ben ve ailem ise 180 derece farklı.Ben çok hoşgörülü bir insanım.Ailemde öyledir.Ama onu ve ailesini kestiremiyorum.Gidip yeni tanıştığım biriyle siyaset konuşacak değilim ama elbet bir gün bu konu açılacak.

Herkese aşık olabilen bir insan değilim ve bu hayatımda nadir şeylerden.Şimdi karşıma çıkmışken kaçırmak istemiyorum.Kız da güzel bu yüzden içimi kaybetme korkusu da sarmaya başladı.

Buna rağmen gidip konuşmak mı? Yoksa hayatı akışına bırakmak mı?
    Kaç gündür başka bir şey düşünemez oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önünde okulu bitirmek için zaten 6 ay var git konuş pek bir şey kaybetmezsin merak etme. Hemen hayellere kapılma belki olmayacak ya da olucak ama 2 gün sonra tiksiniceksin kızdan. Siyasi düşünde bence en son endişelenme gerek şey.
  • Hocam her türlü konuş. Konuşmamaktan-içinde kalmasından 1000 kat iyidir. Ayrıca 4 sene nedir ya senin yerine benim konuşasım geldi o kadar bekledikten sonra
  • Boşuna üzme kendini.Kız gerçekten akpli ise ve senin görüşünü biliyorsa direk ret yersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesettürlüsün sandım, açılıcan sandım, o nasıl başlık hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.