Bildirim
4. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gümrüğe takılmış hocam, 10 gün içinde ukime gidip, oradanda size zarf gönderirler gümrüğe takıldı ürününüz diye -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryLine
Gümrüğe takılmış hocam, 10 gün içinde ukime gidip, oradanda size zarf gönderirler gümrüğe takıldı ürününüz diye
Ama AVPİM'e aktarılmış sonrasında? -
Kargoyu bugun 2,60 tl vergi ile teslim aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xaero
Kargoyu bugun 2,60 tl vergi ile teslim aldım.
hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Xaero
Kargoyu bugun 2,60 tl vergi ile teslim aldım.
Kapına kadar getirdiler mi ? İstanbula özel uygulama varmış kapıda ödüyormuşsun vergisini. Ödediğine dair de belge veriyorlar mı ? -
Bir de özel değilse ne aldınız, niye takıldı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne siparis vermistiniz hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topkapıdan gidip mi aldınız. yoksa normal posta dağıtımıyla mı geldi? -
-
-
Ben Çin' den fantezi el pompası almıştım, sorunsuz ve takılmadan 2 haftada geldi. -
Cevap için teşekkürler... Benzer durum bende de mevcut bekliyorum bakiym ne olacak...
Sende güle güle kullan... :) -
Teşekkür ederim. Umarım sizinki de takılmadan gelir. -
Bende biraz önce burdaki postaneden gidip aldım... 2,60 TL Gümrük ücreti aldılar... :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben Çin' den fantezi el pompası almıştım, sorunsuz ve takılmadan 2 haftada geldi.
fantezi? pompa?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X