Şimdi Ara

4 SUV araç arasında kaldım. Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki ay bir suv araç almayı düşünüyorum ve 4 araç arasında kaldım lütfen bana yardım edin.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. (Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirm).

1) Hyundai ix35 1.6
    2) Volkswagen Tiguan 1.4
    3) Kia Sportage 1.6
    4) Mitsubishi Asx 1.6

4 araçda versiyonunun el full modelleri ve benzinli versiyonları olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoçRandy -- 28 Ağustos 2012; 18:28:51 >

• 1 ASX sorunsuzluktan dolayı
    2 İX35 tasarım hoşuma gidiyor her geçen gün
    Sıralamam bu şekilde
  • kia sportgate değil sportage onu düzeltin en başta
    bence sportage en alınası tasarımı ve donanımı çok iyi 8-9 lt ş.içi tüketim
    asx in iç tasarımı biraz daha albenılı olsa onu tercıh et derdim bence motoru en iyisi bunların için de
  • ASX sorunsuzluk ve tasarım,donanim ve yakıt tüketimi
    İx35 donanim,tasarım.
    Sportage tasarım.
    Tiguan TSİ motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İx35 1.6 ile sportage da konforlu otomobil yanı ağır basmakta tiguan ve asx te ise biraz daha compact suv kanı vardır. Şehir içerisinde kullanım ağır basacaksa crossover, fakat zaman zaman araç ile ufak çapta bozuk yol koşullarında yol tecrübeniz olacaksa asx ve tiguan derim. Vw ve mütsubishinin hatırı sayılır suv araçları ve sektörde ciddi deneyimleri vardır. Korelilerde biraz daha bu segmentte bizimde aracımız olsun durumu vardır. Önceliğim tiguan, sonra asx olurdu. Kendi anlayış ve algımı aktardım, görecelidir, taraflıdır, bana özgüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 28 Ağustos 2012; 18:32:32 >
  • Ben sizin niçin bu tarz bir araç almak istediğinizi merak ediyorum. Anlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan hariç hepsi yaktığı kadar gitmeyecektir.

Tiguan derseniz benzinciye kapağı atarsınız her hafta..ama yaktığının hakkını verir kesintisiz bi güc veriyo araç

2400 devire kadar kompresor 2400den sonra turbo devreye giriyor.Arka süspansiyonları makaslı sistem,yani

çok daha rahat ve bağımsız.Kalite anlayışınız nasıl bilmem ama içi klasik VW . Sıradan,iş gören cinsten ama tatminkar.

İX 35 düşünebilirsiniz gönül rahatlığıyla,arkadaşımda var özellikle koltukları ve süspansiyoları çok keyifli ve rahat,oturaklı bir araç.Motor performansı olarak tatmin eder yeterince.Zaten bir suv la çok hızlı gidilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tiguan derdim herhalde.
  • VW yi sevsemde taner göde abi bile ikinci araba olarak asx aldığına göre tabi ki Asx.

• quote:

Orijinalden alıntı: lagun1

Tiguan hariç hepsi yaktığı kadar gitmeyecektir.

Tiguan derseniz benzinciye kapağı atarsınız her hafta..ama yaktığının hakkını verir kesintisiz bi güc veriyo araç

2400 devire kadar kompresor 2400den sonra turbo devreye giriyor.Arka süspansiyonları makaslı sistem,yani

çok daha rahat ve bağımsız.Kalite anlayışınız nasıl bilmem ama içi klasik VW . Sıradan,iş gören cinsten ama tatminkar.

İX 35 düşünebilirsiniz gönül rahatlığıyla,arkadaşımda var özellikle koltukları ve süspansiyoları çok keyifli ve rahat,oturaklı bir araç.Motor performansı olarak tatmin eder yeterince.Zaten bir suv la çok hızlı gidilmez

Diğer rakiplerinin hepsi 2 çeker, Tiguan'ı da önden çekişli alacağını varsayarsak 122bg olan TSI motor bulunacak, sadece turbo mevcut. Kompresör bulunmamakta o versiyonda. Arka süspansiyonları makaslı sistem diyerek neyi kastettiniz anlamadım, Tiguan'da arka süspansiyonlar pick-up modeller gibi makaslı değildir. Ix-35 ve Sportage'da bulunan GDI motor gayet başarılıdır, motor konusunda en geride olan ASX'tir.

Bu 4'lü arasından Sportage alırdım, hiçbiri kötü değil. ASX biraz daha küçük kalıyor bunların yanında. Nissan Qashqai de düşünülebilir ayrıca.

• Tiguan almayın derim. suv değil gibi içi çok küçük bir suv için.
  • Sportage sahibi olarak gayet memnunum, araç alt devirlerde biraz cansız, yokuşları hızını ve devrini aldırmadıkça seri çıkamıyor. Onun dışında herşey çok güzel içi geniş ve ferah,donanım olarak plus modelini alırsanız park asistanından cam tavan,koltuk ısıtma ve sunroof'a kadar birçok donanım mevcut.. start&stop'da dahil.. 5 yıl garantili konforlu bir araç.. malzeme kalites göğüsde kısmi yerlerde yumuşak plastik mevcut.. fakat biraz daha iyi olabilirdi.. piyasada lpg kitleri bulunmasına rağmen.. sorun yaşanıp yaşanmayacağı muamma görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: lagun1

Tiguan hariç hepsi yaktığı kadar gitmeyecektir.

Diğer rakiplerinin hepsi 2 çeker, Tiguan'ı da önden çekişli alacağını varsayarsak 122bg olan TSI motor bulunacak, sadece turbo mevcut. Kompresör bulunmamakta o versiyonda. Arka süspansiyonları makaslı sistem diyerek neyi kastettiniz anlamadım, Tiguan'da arka süspansiyonlar pick-up modeller gibi makaslı değildir. Ix-35 ve Sportage'da bulunan GDI motor gayet başarılıdır, motor konusunda en geride olan ASX'tir.

Bu 4'lü arasından Sportage alırdım, hiçbiri kötü değil. ASX biraz daha küçük kalıyor bunların yanında. Nissan Qashqai de düşünülebilir ayrıca.

Öylemi..Pardon ben 160bg lik versiyondan bahsetmiştim.oda 2012 modellerde var.

Makaslı sistemden kastım bağımsız demek istemiştim kusura bakmayın

• ix35 en ucuzları diye biliyorum.
    Bu yuzden ix35

• Tiguan 1.4 160hp 4*4...
  • Arkadaşlar tiguanın 122 hplik 1.4 tsi 122 hplik 4x2 lik versiyonu ile ilgileniyorum 4x4 le karıştırıp onu öne geçirmeyin. 4 araçda 4x2 versiyon.

Fiyat olarak en ucuzu tiguan diğer 3 suv aynı fiyat aralığında dediğinizin tam tersi yani.

Neden suv alıyorsun diyen bir arkadaş olmuş 2. el yıpranmış bi 4x4 almaktansa fazla performans beklemediğimden 0km 4x2 almayı tercih ettim.
    Aracı kullanacağım yol şartları ve birazda genişlik aradığımdan suv bakıyorum. Uzun yolda bolca yapan biriyim.

Yorumlarınızın devamını bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoçRandy -- 28 Ağustos 2012; 21:45:40 >
  • Tiguanda sanki motor tam yaetmiyor gibi 122 bg icin ix35 de yakin fiyati dusunulebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishi Asx 1.6 diyorum.
  • 1) Volkswagen Tiguan 1.4
    2) Hyundai ix35 1.6
    3) Kia Sportage 1.6
    4) Mitsubishi Asx 1.6
  • yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.