Şimdi Ara

4.nesil ipadler kaç yıl daha dayanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknoloji dünyası çok hızlı bir hal aldı artık. şu aralar tablet almak için araştırma yapıyorum 4.nesil retina ipad almaya karar verdim ancak merak ettiğim bir durum var. ios güncellemesi , uygulamaların kullanımı .. elbette yenisi çıkacak ama sizce ipad 4 en az 2 sene daha üst bir model olarak kalır mı ?

• Merhaba, iPad kasası 2. nesilden beri aynı, yakında değişecek. Bazı sitelerde araştırırsan sızıntı fotolar görürsün. Bence haziranı bekle.
  • 5. nesil ipad büyük ihtimalle daha ince çerçeveli hafif belki daha ince çıkacak bunun dışında biraz daha hızlı ve kamerası iyi olur
    ben kasa değişeceği ihtimali için beklerdim önemli değilse ve ihtiyaç varsa al idare edebilirsen bekle derim
  • Beklemenin sonu yok; zamanı yaşa. Al ipadi, kullan işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 5 yıl rahatça kullanırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben şuan yazı bekliyorum yeni çıkacak olan ipad büyük ihtimal tasarım olarak daha farklı olacak.
  • Yeni çıkacak iPad'in tek farkı tasarımı olacak çünkü geliştirecek çok şey kalmadı. Varsa bile 5.nesile koyulacağını sanmıyorum. Eğer tasarım senin için önemli değilse iPad 4'ü al ve anı yaşa. Zaman hızlı alabildiğin zevki al istediğini yap.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 10 Mart 2013; 10:06:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bozulana kadar . Ben halen daha ipad1 kullanıyorum ve hiçbir eksiklik hissetmiyorum. Senin beklentin oyun ise 2 yıl bile dayanmaz, ama geri kalan Hersey icin bozulana kadar gideri olur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.