Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elm@

ya beyler bu alet çok fena durduğu yerde çiziliyo, o kadar da dikkat ediyorum, gün içinde sadece pantalon cebinde oluyo yanında anahtarlık falan olmadan, yine de ufak ufak çizikler oluşuyo, acilinden bi çözüm bulmak ya da uydurmak lazım

Kaçıncı nesil?
    @Enémy,
    Kalmaz küçük kutusu zaten..
    @hartim,
    Oha demek istiyorum harikalar ya!Ama üstünede invisible shield falan kaplamak lazım.
  • @pyloge saol
    bide bana ipod touch 3g gelicek iphone stickerı var bende ipoda yapıştırsam olurmu ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

ya beyler bu alet çok fena durduğu yerde çiziliyo, o kadar da dikkat ediyorum, gün içinde sadece pantalon cebinde oluyo yanında anahtarlık falan olmadan, yine de ufak ufak çizikler oluşuyo, acilinden bi çözüm bulmak ya da uydurmak lazım

Kaçıncı nesil?
    @Enémy,
    @hartim,
    Oha demek istiyorum harikalar ya!Ama üstünede invisible shield falan kaplamak lazım.

4.nesil işte, daha geleli 3 gün oldu arkası yara bere içinde kaldı zımbırtının
    4th gen kılıfları da daha çıkmadı ona yanarım, erken teknolojik almanın eksisi

• quote:

quote:

Kaçıncı nesil?
    @Enémy,
    @hartim,

metal alaşımlılar diye biliyorum , dayanıklılar hiçbirşey olmaz,çizmer çizdirmezlerde türkiyeye gönderirlermi diye mail attım,gelaskinstürkiye sayfasına gi,dip ısrarcı şekilde mail atın ki getirsinler bir an önce....

• elm@
    Streç Film le sarsan olur mu?
    Benim aklıma ilk o geliyor, çizilmesinden iyidir.
  • bir an önce türkiyeye gelsede şu 4g uyumlu koruyucu kılıf zımbırtıları alsak hemen
  • daha aletler gelmeden kılıf muhabbetine girmişsiniz ne adamlarsınız yaw şimdiye kadar zevkle okurdum tüm mesajları, bu sefer cok sıkıldım yaw neredeyse son 20 mesajdır kılıf muhabbeti
  • @UA_34
    hacı nasıl gidiyor 8 gb yetiyor mu ipoda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.Şöyle bir site war amerika merkezli çalışıyorlar ve istediginiz ürünleri üzerine bir miktar komisyon ekleyerek alıp size ürünü kargoluyorlar.ve gümrüge de garanti veriyorlaar
    ipod touch 4g 32 gb amazon fiyatı 289 dolar http://www.amazon.com/Apple-touch-Generation-NEWEST-MODEL/dp/B001FA1O18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284498676&sr=8-1
    %8.75 vergi ile 314.30 dolar yapıyor.
    Bu adamlar yüzde 10 komisyon alıyorlar ve 450grama kadar olan ürünler 28 dolar kargo ile trye gonderiyorlar. hesaplarsak 345.73 +28 =
    374 dolar gibi bir rakam oluyor. sitede dolar kuru 1.51 yazılı
    374*1.51 =565 TL gibi bir rakam oluyor

bilgiler burada yazıyor:
    http://www.bizamerikadayiz.com/OZEL-SIPARISLER,DP-13.html

Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapılır mı daha önce bu şekilde hiç alışverişim olmadı.gg deki satıcılardan alsak bile ürünü amerikadan gelmesini bekliyoruz.Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapmak mantıklı mı ne dersiniz?

Bu site hakkında kuşkunuz olmasın, 1 ay kadar önce panasonic lx3 aldım 710tl havale ettim, 5 gün sonra elimdeydi. Dilerseniz kapıda ödeme seçenekleri de mevcut, sadece 100tl kapora ödüyorsunuz, kalanı elden. Ama havale alırsanız indirimleri daha iyi tabi.

Forumun foto bölümünde kendilerine ait bir başlık bile var, ben dahil birsürü referansı var.

hocam bu site ipod touch satıyormu ben göremedim nasıl yapıyoruz bu siteden işlemleri ?

ipod touch alsam ben şu anda jailbreak varmı yoksa bunun çıkması ne kadar zaman alır kesin çıkarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarrath -- 16 Eylül 2010; 9:27:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

elm@

işte Türk zekası
    edit:
    (Türk zekası=pratik ve işe yarayan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 16 Eylül 2010; 12:12:40 >
  • Çizilmesinden iyidir, idare eder kılıf ya da kapak alana kadar.
  • o bahsettiğin şey incecik değilmi direk yırtılır veya aleti çizdirir
  • Evet ince.
    Ben kısa süreli çözüm olacağına inanıyorum düzgün yapılırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

quote:

quote:

Kaçıncı nesil?
    @Enémy,
    @hartim,

metal alaşımlılar diye biliyorum , dayanıklılar hiçbirşey olmaz,çizmer çizdirmezlerde türkiyeye gönderirlermi diye mail attım,gelaskinstürkiye sayfasına gi,dip ısrarcı şekilde mail atın ki getirsinler bir an önce....

Ekranda çizilme oluyormu.Ekrana zagg kaplandığında hassasiyet bozuluyormuş zaten.Gerek varmı sence ön tarafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

elm@

işte Türk zekası

• Arkadaşlar ben de ABD'den tanıdıkla ipod 4g getirtiyorum ama kılıf işine karar veremedim. ipod touch inceliğini bozmayacak bir şey istiyorum. araştırdım internette İnvisible Shield, bodyguarz, best skin ever bu konuda en iyiler ama her birini sevmeyenler de var. İnvisible Shield, bodyguarz için kenarlarından çabuk yıpranıyor ve toz alıyor diyolar. Bu ikisinden birini alırım diyordum ama yıpranma olayı çıkınca best skin ever da düşünmeye başladım.

Bir de ekranların çizilme durumu nasıl? fazla çiziliyorlar mı? en tarafa korumaya gerek yoksa aslındanwww.gelaskins.com böyle bir site var. kendi korumanı yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 16 Eylül 2010; 11:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

@UA_34

evet merak ediyoruz 8gb nasıl ucu ucunamı gidiyor, yoksa yetmiyormu
    içinde ne kadar uygulama, ne kadar müzik ne kadar bilmem ne var anlatırsan sevinirim
  • quote:

quote:

@UA_34

içinde ne kadar uygulama, ne kadar müzik ne kadar bilmem ne var anlatırsan sevinirim

8 gb yerine azcık daha koyup en azından 16 almak daha mantıklı. 8gb eski nesile yetebilir ama HD video falan derken yetmez kendi kanaatimce. Tabi kamerayı çok kullanmayan biriyseniz yetebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

quote:

@UA_34

8 gb yerine azcık daha koyup en azından 16 almak daha mantıklı. 8gb eski nesile yetebilir ama HD video falan derken yetmez kendi kanaatimce. Tabi kamerayı çok kullanmayan biriyseniz yetebilir.

dostum 16gb model yok zaten 8gb, 32, 64gb var

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.