Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu jailbreak nedir, ne değildir? ne işe yarar çok alakasızım da konuyla..

@Rammstein, soruya -1, nicke +1...

bendeki 32 liğin 20 si doldu şimdiden, bunun 3 gb ı sırf application, 4 ü sırf videolar ve klipler yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enémy

amerikadan getirsem gümrükte kalırmı acaba ?

Fiyat 150 €'dan yüksekse takılır. Boyutla alakası yok.

@elm@

JB cihazın bazı yasaklı özelliklerini kullanmaya ve uygulamaları ücretsiz yükleyebilmeyi sağlar. Nokia cihazlarda ki hack olayı gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 16 Eylül 2010; 12:48:47 >
  • Amerika'da tanıdığın varsa 32 yoksa 8 GB alıcaksın kural budur.32 GB eminim fahiş fiyatta olacak.
    Bu arada beyler dün arkadaşımla çarşıları falan gezdim getiren varmı diye, getiren yok ama bir adam invisible shield satıyor ve bir iPod çakmasının üstünü yarım yamalak kaplamış.Adama sordum ciddi işe yarıyormu diye gösterdi iPod çakmasının üstünde çiviyle ve tornavidayla bayaa sert çizmeye çalıştı, aynı ödemli bacak gibi ilk başta çizikli gibi gözüküyor ancak sonra sanki tekrar şişiyor ve dümdüz oluyor adam çıkarttı çizikten eser yok.
    İlginç bir şey şu invisibleShield.Ayrıca çok ince, düzgün yapıştırıldığı takdirde gözükmeyen bir kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar
    dostum 16gb model yok zaten 8gb, 32, 64gb var

Ah, özür dilerim. iPhone forumlarında gezmekten karıştırmışım

quote:

Orijinalden alıntı: elm@

@Rammstein, soruya -1, nicke +1...

bendeki 32 liğin 20 si doldu şimdiden, bunun 3 gb ı sırf application, 4 ü sırf videolar ve klipler yani..

Ben 16 gb derken maddi sorunlar varsa 8gb'tan sonra en ucuz o olur diye demiştim 16 gb da olmadığı için 32gb oluyor. Ben de iPhone olmaz ise ben de iPod Touch alacağım. Tabi ki 64 gb daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Amerika'da tanıdığın varsa 32 yoksa 8 GB alıcaksın kural budur.32 GB eminim fahiş fiyatta olacak.
    Bu arada beyler dün arkadaşımla çarşıları falan gezdim getiren varmı diye, getiren yok ama bir adam invisible shield satıyor ve bir iPod çakmasının üstünü yarım yamalak kaplamış.Adama sordum ciddi işe yarıyormu diye gösterdi iPod çakmasının üstünde çiviyle ve tornavidayla bayaa sert çizmeye çalıştı, aynı ödemli bacak gibi ilk başta çizikli gibi gözüküyor ancak sonra sanki tekrar şişiyor ve dümdüz oluyor adam çıkarttı çizikten eser yok.
    İlginç bir şey şu invisibleShield.Ayrıca çok ince, düzgün yapıştırıldığı takdirde gözükmeyen bir kılıf.

O invisible shield'ı ben ipod touch 1g ilk aldığımda alır almaz takmıştım, yaklaşık 2 yıl öyle kullandım. İnanılmaz birşey gerçekten. 2 yıl sonra çok hafif kenarları kalkmış gibiydi birde arka tarafa başka desenli koruyucu yapıştırmak için çıkardım, 2 yıl kullandığım cihaz sıfır gibiydi şaka gibi :)

• bizde DRAGONSTORY den haber bekliyoruz valla,yksa 8gb bana yetmez 32gb da param :)
  • quote:

Amerika'da tanıdığın varsa 32 yoksa 8 GB alıcaksın kural budur.32 GB eminim fahiş fiyatta olacak.

Çarşılar derken İstanbul'da mı? İpod touch 4g için miydi? Orjinaller mi? fiyatları ne kadar? biraz ayrıntı verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead_smile

quote:

Çarşılar derken İstanbul'da mı? İpod touch 4g için miydi? Orjinaller mi? fiyatları ne kadar? biraz ayrıntı verir misin?

Hayır,Antalyada.Dediğim gibi satan yok Antalyada.

• Invisible Shield çok başarılı bir ürün. Ben geçen sene Hong Kong'tan 4. nesil iPod Nano almıştım onda full body shield kullandım. Sıfır çizik. Halen yeni gibi duruyor ürün. İçiniz rahat eder çizilme(me) konusunda. Ama dokunmatik ekrandaki hassasiyet olayı nasıl onu bilemem.

Daha önce Samsung Jet üzerinde kullandım. Ama normalde telefonun kendi dokunmatiği zaten çok hassas olmadığından pek bir fikir verdi diyemem. Çizilme konusunda dediğim gibi sorunsuz ürün.

Uygulaması biraz zor ama. Özellikle yuvarlak köşeli hatları olan cihazlarda, köşe kısımlar için epey uğraş vermeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 16 Eylül 2010; 14:33:16 >
  • www.bestskinsever.com Full body tanesi 7 dolar zarf içinde gönderiyorlar onun için kargo da ucuz.

Q: Do you ship outside the US and what’s the price?
    A: Yes, we can ship almost anywhere in the world.
    Shipping is free with the purchase of 3 or more skins. *
    Shipping to the US is $1.00 for 2 skins and $2.00 for 1 skin.
    Shipping to Canada is $1.25 for 2 skins and $2.25 for 1 skin.
    Shipping outside the US and Canada is $1.50 for 2 skins and $2.50 for 1 skin.
    * Some restrictions apply.
  • ZAGG marka shieldi 2g telefonuma uyguladım bir süre sonra sararmaya başladı koşelerden toz kapmaya basladı ve bende söktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

ZAGG marka shieldi 2g telefonuma uyguladım bir süre sonra sararmaya başladı koşelerden toz kapmaya basladı ve bende söktüm

Ben de okudum onu başka forumlardan kenarlar çabuk gidiyor diye. o kadar para veriyorsun. Zagg'ın ömür boyu garantisi var ama ipod touch 2g'den sonra Türkiye gelmemiş. yani zor olacak türkiye'de garanti olayı. Yoksa Amerika'da gönderiyorsun onu yenisini gönderiyorlar sana.
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 23:12:08 >
  • ayın 24ünde Amerika' dan abim gelicek.. isteyene Ipod Touch 4. Nesil getirtebilirim..

Ipod Touch 4. Nesil 8 GB - 450 TL

Ipod Touch 4. Nesil 32 GB - 600 TL

Ipod Touch 4. Nesil 64 GB - 700 TL

şeklinde fiyatlandırma yapabilirim..

lütfen ciddi alıcılar istek yazsın.. ona göre getirticem..

ana konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43026531/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ayın 24ünde Amerika' dan abim gelicek.. isteyene Ipod Touch 4. Nesil getirtebilirim..

ana konu:

eksiğim olmasa senden alırdım ama...neyse ben drogonu bekleyeceğim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hartim -- 16 Eylül 2010; 15:47:27 >
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 23:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

Orijinalden alıntı: hartim

quote:

ayın 24ünde Amerika' dan abim gelicek.. isteyene Ipod Touch 4. Nesil getirtebilirim..

ana konu:

eksiğim olmasa senden alırdım ama...neyse ben drogonu bekleyeceğim....

aynen. Ona çok güveniyorum

Ya şu fiyatları GG komisyonu içinde olsa alırımda işte GG komisyonu gelince falan 520 gibi komik rakamlar geliyor ki 100 TL daha eklesem PS3 alabilecek rakama denk geliyor.Bende dragonu beklicem heralde inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz

Bu arada invisibleShield'da sararma falan yaptı diye yazılanları okudum invisibleshield her yapışkan koruma jelatinleri gibi düzgün yapıştırma ister.Yapıştırmadan önce iyice temizlenmeli,yapıştırırkende hava vs. kalmamalı tam kenarlara göre yapıştırılınca sorun çıkmayacağını düşünüyorum.Çünkü böyle bir problem olsa herkesde adamlar satamaz bu kadar.Ayrıca kirli ortamlarada konmamalı, tamam koruma ancak kire değil çiziğe karşı sonuçta.

• quote:

ana konu:

Kusura bakma ama bana fiyatlar pahalı geldi. Ben en fazla 550 TL veririm bu ürüne ama önce de belirttiğim gibi jelatini çıkmamış + faturası mutlaka olmalı.

• bu shield ön yüzeyemi arkayamı ya ben öne birşey takaçağımı sanmıyorum hiç sevmem.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

bu shield ön yüzeyemi arkayamı ya ben öne birşey takaçağımı sanmıyorum hiç sevmem.....

Bence arkaya bir sert kapa yeter öne birşey gerek yok sadece dışarıda kullanımı olacaksa yani toz vb. olma ihtimali varsa alınmalı ben 2-3 liralıklardan almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.