Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hepiniz dragonu mu bekliyorsunuz ipod yetmez o zaman kavga çıkar ben alacağım falan diye Forum fenomeni dragon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

beyler hepiniz dragonu mu bekliyorsunuz ipod yetmez o zaman kavga çıkar ben alacağım falan diye Forum fenomeni dragon

O toplu getiriyor bildiğim kadarıyla ama görünüşe göre 20 tane uygun fiyata getirse hepsi 1 günde bitecek. Hızlı olmak lazım.
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 23:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

@UA_34
    hacı nasıl gidiyor 8 gb yetiyor mu ipoda?

hayır tabi ki gayet iyi birşekilde yetiyor.

160 tane müzik attım.
    29 tane kaliteli fotoğraf var(Wallpaper)
    65 tanede uygulama yükledim
    7tane klip var (kaliteli)
    4,8 GB daha boş yerim var hayli hayli yetiyor alete
  • valla bir alayımda geleskin'e bir şans vericem süper stickerları var ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UA_34

quote:

@UA_34

160 tane müzik attım.

hmm... benim 113 tane sarkim var simdilik. 44 tane de app stokladim, gelir gelmez yuklicem. bikac tane de wall atarim. geriye de video ve foto icin hafiza kalir. iyi ya 8gb yeter bana.

• Toplu alımlarda ucuzluyomuş bayaa diye biliyorum.Olmadı refurbished bekleriz 1 aya onlarda çıkar piyasaya, amerikan insanlarını biliyoruz 10 gün oynuyolar güzelim aletle yok ben sevmedim diyolar götürüyolar işte ne güzel iş valla.PSP alırım bütün oyunları oynarım sonra veririm ciddi güzel bi iş bu :D
  • quote:

quote:

@UA_34

160 tane müzik attım.

nasıl ya 65 tane uygulama o kadar muzik klip ve sadece 2-3 gb arasımı tuttu.O zaman 8gb daha mantıklı

• Az önce arkadaşım Amerikadan getirdiği IPOD TOUCH 4 32GB'i elime aldım,çok güzel ve hızlı. Ancak ürün 4.1 ile geldiğinden JB bekleyeceğiz gibi :( Bu arada bu üründe GPS var mıydı? Çünkü GoogleMaps ile konumumu buldu. Wi-fi ile nasıl bulduğunu anlamadım açıkçası.
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 23:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: refiky

Az önce arkadaşım Amerikadan getirdiği IPOD TOUCH 4 32GB'i elime aldım,çok güzel ve hızlı. Ancak ürün 4.1 ile geldiğinden JB bekleyeceğiz gibi :( Bu arada bu üründe GPS var mıydı? Çünkü GoogleMaps ile konumumu buldu. Wi-fi ile nasıl bulduğunu anlamadım açıkçası.

GPS yok ancak wi-fi ile yaklaşık yerinizi ip adresinizden çözer yani internet bağlantısı gidince konumunuzda kaybolur ve Türkiye'de çoğu kişinin yerini yanlış gösteriyor olması lazım eğer diğer ipden yer bulan sistemler gibiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarrath

quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.Şöyle bir site war amerika merkezli çalışıyorlar ve istediginiz ürünleri üzerine bir miktar komisyon ekleyerek alıp size ürünü kargoluyorlar.ve gümrüge de garanti veriyorlaar
    ipod touch 4g 32 gb amazon fiyatı 289 dolar http://www.amazon.com/Apple-touch-Generation-NEWEST-MODEL/dp/B001FA1O18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284498676&sr=8-1
    %8.75 vergi ile 314.30 dolar yapıyor.
    Bu adamlar yüzde 10 komisyon alıyorlar ve 450grama kadar olan ürünler 28 dolar kargo ile trye gonderiyorlar. hesaplarsak 345.73 +28 =
    374 dolar gibi bir rakam oluyor. sitede dolar kuru 1.51 yazılı
    374*1.51 =565 TL gibi bir rakam oluyor

bilgiler burada yazıyor:
    http://www.bizamerikadayiz.com/OZEL-SIPARISLER,DP-13.html

Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapılır mı daha önce bu şekilde hiç alışverişim olmadı.gg deki satıcılardan alsak bile ürünü amerikadan gelmesini bekliyoruz.Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapmak mantıklı mı ne dersiniz?

Bu site hakkında kuşkunuz olmasın, 1 ay kadar önce panasonic lx3 aldım 710tl havale ettim, 5 gün sonra elimdeydi. Dilerseniz kapıda ödeme seçenekleri de mevcut, sadece 100tl kapora ödüyorsunuz, kalanı elden. Ama havale alırsanız indirimleri daha iyi tabi.

Forumun foto bölümünde kendilerine ait bir başlık bile var, ben dahil birsürü referansı var.

hocam bu site ipod touch satıyormu ben göremedim nasıl yapıyoruz bu siteden işlemleri ?

ipod touch alsam ben şu anda jailbreak varmı yoksa bunun çıkması ne kadar zaman alır kesin çıkarmı?

Dostum bu site normalde fotog makinesi satıyor ama istege göre özel sipariş de alıyor canlı yardımdan adamlarla iletişim kuruyorsun almak istedigin ürünün amazon veya ebay linkini veriyorsun adamlar da sana bi hesap cıkartıyor vergi komisyo + kargo sen parayı adamların hesabına yatırıyorsun adamla sana ürünü amazondan alıp gönderiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Az önce arkadaşım Amerikadan getirdiği IPOD TOUCH 4 32GB'i elime aldım,çok güzel ve hızlı. Ancak ürün 4.1 ile geldiğinden JB bekleyeceğiz gibi :( Bu arada bu üründe GPS var mıydı? Çünkü GoogleMaps ile konumumu buldu. Wi-fi ile nasıl bulduğunu anlamadım açıkçası.

GPS yok ancak wi-fi ile yaklaşık yerinizi ip adresinizden çözer yani internet bağlantısı gidince konumunuzda kaybolur ve Türkiye'de çoğu kişinin yerini yanlış gösteriyor olması lazım eğer diğer ipden yer bulan sistemler gibiyse.

ben de yok diye biliyorum ama bir çalıştığım binayı bile gösterinde şaşırdım. Bence IP'den bu kadar'ını çözmesi mümkün değil

• quote:

quote:

quote:

ben de yok diye biliyorum ama bir çalıştığım binayı bile gösterinde şaşırdım. Bence IP'den bu kadar'ını çözmesi mümkün değil

Türkiye'de ipler yerini tutmuyor ama Amerika'da evine kadar tutuyor ipler. Cihazda kesinlikle GPS yok. Bazı aparatlarla eklenebiliyor örneğin Tomtomun araç kiti.

• quote:

quote:

@UA_34

160 tane müzik attım.

uygulamadan kasıt hesap makinesi gibi şeylermi, oyun yükleyememişsindir para vermediysen tabi, jb çıkmadı daha çünkü

edit:
    bizamerikadayiz.com da canlı destek yazan resme tıkladım online olmadıkları için mail yolladım mailde fiyat bilgisi sordum 269 tl ye 8gb model(refurbished) var dedi bende 4g mi 3g mi dedim, bilmiyorum bunlarda 4g 5g farketmiyormu ne dedi güldüm sildim gelen maili yoksa olduğu gibi yazardım. adamlar daha ne sattığını bilmiyorlar, o siteden sadece fotoğraf makinesi alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 16 Eylül 2010; 20:00:58 >

• quote:

Türkiye'de ipler yerini tutmuyor ama Amerika'da evine kadar tutuyor ipler. Cihazda kesinlikle GPS yok. Bazı aparatlarla eklenebiliyor örneğin Tomtomun araç kiti.

hocam nası tutmuyo ya. benim evin doğru tarafını bile gösterdi ipod touch
  • quote:

quote:

beyler hepiniz dragonu mu bekliyorsunuz ipod yetmez o zaman kavga çıkar ben alacağım falan diye Forum fenomeni dragon

O toplu getiriyor bildiğim kadarıyla ama görünüşe göre 20 tane uygun fiyata getirse hepsi 1 günde bitecek. Hızlı olmak lazım.

Toplu getiriyorsa iyi

• ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 23:11:40 >
  • Eylülün 24ünde Amsterdam'a gidiyorum, direk elden Apple iCenter'dan 32gb satın almanın keyfini yaşayacağım inşallah Tabi havaalanından vergisiz bişeysiz bulursam daha da iyi olacak. 580TL 'ye geliyor Amsterdam fiyatı (299€)
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

quote:

quote:

Toplu getiriyorsa iyi

Evet bi getirse

Dragonu öve öve bitirdiniz yahu Mesela 8gb 4g olanı kaça satar dragon?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.