Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TeReN-

radyo war mıydı ya bu cihazda

donanımsal olarak yok ama int. olduğu yerlerde uygulamalarla olabiliyor.

@UA_34

sanmıyorum hocam. çünkü i4 te hoparlör yanında facetime kamerası var bunda kamera tam ortada.
  • Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.Şöyle bir site war amerika merkezli çalışıyorlar ve istediginiz ürünleri üzerine bir miktar komisyon ekleyerek alıp size ürünü kargoluyorlar.ve gümrüge de garanti veriyorlaar
    ipod touch 4g 32 gb amazon fiyatı 289 dolar http://www.amazon.com/Apple-touch-Generation-NEWEST-MODEL/dp/B001FA1O18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284498676&sr=8-1
    %8.75 vergi ile 314.30 dolar yapıyor.
    Bu adamlar yüzde 10 komisyon alıyorlar ve 450grama kadar olan ürünler 28 dolar kargo ile trye gonderiyorlar. hesaplarsak 345.73 +28 =
    374 dolar gibi bir rakam oluyor. sitede dolar kuru 1.51 yazılı
    374*1.51 =565 TL gibi bir rakam oluyor

bilgiler burada yazıyor:
    http://www.bizamerikadayiz.com/OZEL-SIPARISLER,DP-13.html

Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapılır mı daha önce bu şekilde hiç alışverişim olmadı.gg deki satıcılardan alsak bile ürünü amerikadan gelmesini bekliyoruz.Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapmak mantıklı mı ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

quote:

radyo war mıydı ya bu cihazda

donanımsal olarak yok ama int. olduğu yerlerde uygulamalarla olabiliyor.

@UA_34

sanmıyorum hocam. çünkü i4 te hoparlör yanında facetime kamerası var bunda kamera tam ortada.

hmm,peki ön kameranın üstünü ekran koruyucu gelse görüntüyü bozar dime..
  • quote:

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.Şöyle bir site war amerika merkezli çalışıyorlar ve istediginiz ürünleri üzerine bir miktar komisyon ekleyerek alıp size ürünü kargoluyorlar.ve gümrüge de garanti veriyorlaar
    ipod touch 4g 32 gb amazon fiyatı 289 dolar http://www.amazon.com/Apple-touch-Generation-NEWEST-MODEL/dp/B001FA1O18/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284498676&sr=8-1
    %8.75 vergi ile 314.30 dolar yapıyor.
    Bu adamlar yüzde 10 komisyon alıyorlar ve 450grama kadar olan ürünler 28 dolar kargo ile trye gonderiyorlar. hesaplarsak 345.73 +28 =
    374 dolar gibi bir rakam oluyor. sitede dolar kuru 1.51 yazılı
    374*1.51 =565 TL gibi bir rakam oluyor

bilgiler burada yazıyor:
    http://www.bizamerikadayiz.com/OZEL-SIPARISLER,DP-13.html

Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapılır mı daha önce bu şekilde hiç alışverişim olmadı.gg deki satıcılardan alsak bile ürünü amerikadan gelmesini bekliyoruz.Sizce buradan bu şekilde alışveriş yapmak mantıklı mı ne dersiniz?

Bu site hakkında kuşkunuz olmasın, 1 ay kadar önce panasonic lx3 aldım 710tl havale ettim, 5 gün sonra elimdeydi. Dilerseniz kapıda ödeme seçenekleri de mevcut, sadece 100tl kapora ödüyorsunuz, kalanı elden. Ama havale alırsanız indirimleri daha iyi tabi.

Forumun foto bölümünde kendilerine ait bir başlık bile var, ben dahil birsürü referansı var.

• burdan almak cok mantıklı o zaman ama amazondan verilen siparişin ulaşma süresinde 1-2 weeks yazıyor. Bir de site eylül 20 ye kadar çalışmıyormuş.
  • amazondan nasıl alabilriz peki türk,yeye gönderirlermi ,yya 3g için çok güzel arka etiket bulmuştum ya birde :(
  • ayın 24ünde Amerika' dan abim gelicek.. isteyene Ipod Touch 4. Nesil getirtebilirim..

Ipod Touch 4. Nesil 8 GB - 450 TL

Ipod Touch 4. Nesil 32 GB - 600 TL

Ipod Touch 4. Nesil 64 GB - 700 TL

şeklinde fiyatlandırma yapabilirim..

lütfen ciddi alıcılar istek yazsın.. ona göre getirticem..

ana konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43026531/tm.htm
  • Amazon bi TR'ye gönderse çok rahatlıyacağız da işte olmuyor.Bu yurtdışı firmaları Türkiye hazinesini pis kaçırıyor ya Türkiye'de hep en son teknoloji modası vardır etrafımda 75 yaşında 4 bilgisayar sahibi olan tanıdığım var yani.
  • Burası Türkiye. Keşke gönderse. Ama kazık kargo parası da alıyorlar.
  • Fyatlar bana pahalı geliyor en uygunu yukarıdaki 565 TL olan ama o iş bana sakat gibi geldi sitelerini inceledim adamları genelde fotoğraf makinesi üzerine ve sanırım orda ucuzken alıp burda satıyorlar yani bizim siparişe göre alıp yollamıyorlar. 32 GB faturalı ve kutusu açılmamış 4. Nesil iPod Touch'a en fazla 550 TL veririm ben. Dragonstory ne zaman getirecek belli değil ama onun ucuz getireceğine inanıyorum heralde ondan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Fyatlar bana pahalı geliyor en uygunu yukarıdaki 565 TL olan ama o iş bana sakat gibi geldi sitelerini inceledim adamları genelde fotoğraf makinesi üzerine ve sanırım orda ucuzken alıp burda satıyorlar yani bizim siparişe göre alıp yollamıyorlar. 32 GB faturalı ve kutusu açılmamış 4. Nesil iPod Touch'a en fazla 550 TL veririm ben. Dragonstory ne zaman getirecek belli değil ama onun ucuz getireceğine inanıyorum heralde ondan alacağım.

inşallah, şu durumda tek umudum dragonstory
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Fyatlar bana pahalı geliyor en uygunu yukarıdaki 565 TL olan ama o iş bana sakat gibi geldi sitelerini inceledim adamları genelde fotoğraf makinesi üzerine ve sanırım orda ucuzken alıp burda satıyorlar yani bizim siparişe göre alıp yollamıyorlar. 32 GB faturalı ve kutusu açılmamış 4. Nesil iPod Touch'a en fazla 550 TL veririm ben. Dragonstory ne zaman getirecek belli değil ama onun ucuz getireceğine inanıyorum heralde ondan alacağım.

Dragonstory arkadaşımız kaça getirecek ki ben görmedim en azından?
  • daha belli değil ama önceden 3g leri gerçekten ucuz fiyata satmıştı, bunuda ucuza satacağına inanıyoruz...
  • Dragonstory'den haber yok. Belki başka bir kahramanı bekliyordur bu macera
  • arkadaşlar bu alet şu anda türkiyede satılıyormu alan varmı? Jb çıktı mı nerden bulunur? (ben aslında touch almayı düşünüyorum da bunu beklesek mi yoksa 3g mi alsam diye kararsızım ki 4g de çok pahalı bir yandan)
  • Bende 3g 32 gb dragondan alacaktım,artık 4g 32 yi bekliyeçeğim amerikayada ki fiyat farkına bakarsak 550 ye satar bence,o değilde çok güzel bir sticker bulmuştum 3g için acaba kamera deliği açsam 4g ye olurmu?
  • 3g ile 4g'nin kalınlığı aynı mı ?
  •  4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
  • Silikon kılıf esnek oladuğu için olur da 4G dar ve ince olduğu için hissedilir boşluk olur mu tartışılır.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.