Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vee arkadaslar hallettim ;) activator den kilit ekraninda iken cift tiklama baska bir seybolnus ipod kontrollerine getirdim ve duzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

öyle birşey yok. ordaki sadece firmware yani 4.3.3 yapmanı sağlayan dosya. jb ayrıca yapılır fakat 4.1 iseniz 4.2.1 ye geçin ve untethered greepois0n yapın. 4.3.3 kullanıyorum ben fakat tethered ..

Ok.O zaman bir fark yoksa itunes dan yaparım.4.2.1 daha iyiydi diyorsanız onu indireyim ayrı ?

4.2.1 den yüksek bir sürüm yaparsanız ipodu kapattığınızda sürekli pcye bağlayıpta açmanız gerekiyor ama 4.2.1 de dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. ben sürekli pc başındayım derseniz 4.3.3 tabiki daha iyi ama seyahat durumunuz varsa bir kapandığı zaman açamazsınız

Teşekkür ederim.Hiç kasmayalım o zaman

• Ne alaka yahu, unthetered JB denilen olayı çıkarmışlar adamlar. 4.2.1 den sonraki sürümlere update edenler cihazı kapatıp açtığında problemsiz reboot için yapıldığı söyleniyor. Ve 4.3 sürümünde de çalıştığına dair kesin olarak konuşup video hazırlayanlar bile var. Youtube'a atılan videolar fake bu durumda öyle mi?
  • olur mu öyle şey. ben rc16 ile denememe rahmen tethered oldu. 4.2.1 redsnow rc12 ile untethered olmuştu ama bu olmadı nedenini bilmiyorum. bunu tartışmıştık hatta
  • Ben 4.3.3 olarak Untethered olarak kullanıyorum sorun kullandığınız yöntemde sanırım.
  • başka nasıl olacakki?
  • Bende untethered 4.3.3 kullaniyorum.
  • restore mu atsam napsam :S şuan için önemli değil ama yazın önemli olacak
  • Beyler, iPod'u güncelleyince bütün oyunların saveleri gidiyor biliyorsunuz. Onları yedekleyip eski haline getirmenin bir yolu var mı? iPod'da oynadığım 20-30 tane oyun var ve hepsini en baştan oynamak zor geliyor. :)
  • Benim gitmiyor. Backup yedegi alın
  • arkadaslar bir sey soracagim jb 4.1 kullaniyorum jailbreakli en son surume gececegimde yedekleme yaptiktan sonra update sonrasi muzikler oyunlar gelir mi yoksa jailbreakli oldugu icin yeniden mi yuklemem gerekiyor
  • sürüm yükselttiğinzde backup yedeğini yüklerseniz herşey eskisi gibi kalır ama cydia dan yüklediğiniz oyunlar temalar felan gider. onları mecbur tekrar yüklemelisiniz. ama itunes ta gözüken uygulamalar müzikler gitmez.
  • arkadaşlar ipod da wireless şifrelerini kırabilen bir uygulama var mı.. yada yapılabilir mi yada nasıl yapılır bu konu hakkıında bilgi verebilcek olan yada link atabilecek var mı.
    ve ipodumdaki yükleyip sildiğim uygulamalarda artıkları temizleyerek performansı arttırabilen bir uygulama önerebilirmisiniz.
  • öyle bir program yok
    iwipe temizleme için size yardım eder
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hem iPod'un hem de Cydia'nın yedeğini alıp 4.3.3'e yükselttim ve iPod tamamen aynı kaldı. Uygulamaların yerleri bile aynı. Sadece versiyonu yükseldi. Bundan sonra korkusuzca güncelleyebilirim iPod'umu. :)
  • Ne demek. Yardım için burdayiz
  • beyler ya banada bi yarfim edin..ipodla cektigin videolari pcye atmaya calisioyorum ama bir turlu atamiyorum..baglayinca tarayicida gozukuyo seciyorum sonra yukluo ama 0 kb olarak sadece adi oluyo video nun napicam yardim edin lutfen
  • birde eşzamankanırken C sürücüsüne yedeklememi alıyor yaklaşık 1 gb yerimi işgal ediyor oradan ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK
    beyler ya banada bi yarfim edin..ipodla cektigin videolari pcye atmaya calisioyorum ama bir turlu atamiyorum..baglayinca tarayicida gozukuyo seciyorum sonra yukluo ama 0 kb olarak sadece adi oluyo video nun napicam yardim edin lutfen

cozdum
  • Nasıl çözdün? Aynı sorunu yaşayan olursa faydalanır belki.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.