Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK
    beyler ya banada bi yarfim edin..ipodla cektigin videolari pcye atmaya calisioyorum ama bir turlu atamiyorum..baglayinca tarayicida gozukuyo seciyorum sonra yukluo ama 0 kb olarak sadece adi oluyo video nun napicam yardim edin lutfen

cozdum

Nasil cozdunuz acaba bende iphonumda video cekip atinca ayni sorunu veriyi :)))
  • ilk karsima cikan tarayicidan degilde direk bilgisayarimdaki ipod klasorune girdim normal usb bellek gibi fotolarim videolarim ordaydi hep ordan copy-paste
  • zaten başka nasıl yapıyordunuzki. dosyaları görüntüleyi tıklayacaksınız sonra direk ctrl+c ctrl+v.
    ayrıca 1gb yedek alıyor demişsiniz. kalsın onlar önemli. sürüm güncellediğinzde backup yapıyorsunuz o dosyayla. yani hiçbir ayarlarınız bozulmuyor. isterseniz silin tabi ama sonra çok uğraşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245
    zaten başka nasıl yapıyordunuzki. dosyaları görüntüleyi tıklayacaksınız sonra direk ctrl+c ctrl+v.
    ayrıca 1gb yedek alıyor demişsiniz. kalsın onlar önemli. sürüm güncellediğinzde backup yapıyorsunuz o dosyayla. yani hiçbir ayarlarınız bozulmuyor. isterseniz silin tabi ama sonra çok uğraşırsınız

ben pc ye baglayinca geliyordu fotograflar yukluniyo diyodu ordan secip aktariyodum ben..yani sag tiklayip resimleri al deyincede ayni sey oluyor..

c de yer kalmadi ya zaten backup i alamiyo yer yok diye :S
  • videolar için olmayabilir ama. en güvenli yol flash bellek tarzı

hdd kaç gbki? silin başka şeyler backup önemli 1gb ayırın. uygulamaları silin. ama sync yaparken uygulamalar seçeneği işaretli olmasın yoksa sizinkilerde gider.
  • simdide soyle bir sorun olustu 3gb lik bir videoyu atmiyo bu seferde ya anlamadim gitti.
  • quote:

videolar için olmayabilir ama. en güvenli yol flash bellek tarzı

hdd kaç gbki? silin başka şeyler backup önemli 1gb ayırın. uygulamaları silin. ama sync yaparken uygulamalar seçeneği işaretli olmasın yoksa sizinkilerde gider.

o veriyi baska bir surucuye kaydetme sansimiz yok mu acaba ?

ben hic dikkat etmedim ona ama soruyo eger devam ederseniz su kadar apps silincek diye yok diyorum hemen :)
  • ipoddan pcye mi pc den ipoda mı?
  • galiba yok. benim fotoğraf video müzik yer tutan herşey d de. c ise sadece programlar var. benim sorun olmuyor o yüzden. benimde karşıma çıkıyor hep ama bi yolunu bulup silmeden kurtarıyorum çünkü sadece kendi pcmde değil başka pclerde itunes kullanıyorum ve hiçbir şeyimin silinmemesi gerek
  • quote:

galiba yok. benim fotoğraf video müzik yer tutan herşey d de. c ise sadece programlar var. benim sorun olmuyor o yüzden. benimde karşıma çıkıyor hep ama bi yolunu bulup silmeden kurtarıyorum çünkü sadece kendi pcmde değil başka pclerde itunes kullanıyorum ve hiçbir şeyimin silinmemesi gerek

ya benim birde 1 tb lik haricim var hersry onda ama gene doluyo kafayi yicem:) d ye kaydedebilseydik backupi guzel olabilirdi tesekkur ederim yardimlariniz icin:)
  • benim dahili 1tb ve harici olarak bi 160 bide 320 var. 1tb ın şuan sadece 80gb ı boş .d ne demek
  • Arkadaşlar Bir kaç sorum olacak cevap veirirseniz sevinirim

1)Ben Galaxy Gio almayı düşünüyordum Sonra Ipod Touch 4.nesile baktım anladığım kadarıyal Iphone'dan eksileri arama yapamaması ve kamerasının kötü olması.
    Sizce Galaxy Gio mu almalıyım yoksa kötü bir telefon üstüne Ipod Touch 4.nesil 32 gb mi alayım?

2)Ipod 4'ün çok büyük bir eksiği var mı?

3)Jailbreak nedir niçin yapılır gerekli midir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson
    Arkadaşlar Bir kaç sorum olacak cevap veirirseniz sevinirim

1)Ben Galaxy Gio almayı düşünüyordum Sonra Ipod Touch 4.nesile baktım anladığım kadarıyal Iphone'dan eksileri arama yapamaması ve kamerasının kötü olması.
    Sizce Galaxy Gio mu almalıyım yoksa kötü bir telefon üstüne Ipod Touch 4.nesil 32 gb mi alayım?

2)Ipod 4'ün çok büyük bir eksiği var mı?

3)Jailbreak nedir niçin yapılır gerekli midir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

bende telefon alicaktim ilk basta baya bi arastirmistim iste sonra ipod 4g 32gb aldim o alcagim telefonla belki bu kadar seyi yapamazdim yani oyle dusunuyorum ki gio ile ipod bir tutulamaz media anlaminda telefon ozelligini cikarirsak..nokia 6300 var yanindada tasima sorunu oluyo biraz ama alistim bende..ipod aldim diye pisman olmazsin...

jb ise bence cok gerekli hersey bedava oluyo daha ne istiyosun

• Diyelim ki ben aldım bunu otobüsde veya yolda gelirken internete nasıl bağlanıcam?

Bir de diyelim ki telefon için internet paketi aldık bunu Ipod'a nasıl aktarabilirz veya aktarabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson

Diyelim ki ben aldım bunu otobüsde veya yolda gelirken internete nasıl bağlanıcam?

Bir de diyelim ki telefon için internet paketi aldık bunu Ipod'a nasıl aktarabilirz veya aktarabilir miyiz?

Eğer telefonda wi-fi varsa wi-fi tether ile yoksa Bluetooth kullanarak aktarabilirsin.
  • eğer yanınızda internet paketli bir telefon varsa bluetooth ile bağlanabilirsiniz ben çok kullanıyorum. telefon alacaksanız iphone yoksa normal bir telefon+ipod touch derim ben. gerçekten apple dünyası çok farklı bir şey.
  • Diyarbakırda 1-2 hafta içinde elektro world açılacak.
    Şehrinde elektro world bulunan biri ipod touch fiyatlarını inceleyebilirmi elektro world mağazalarında ne kadar ipod touch 8 gb veya 32 gb ?
    Umarım ipodda olur ucuza olur elektro worldde
  • eğer ipod almayı düşünüyorsanız gittigidiyor a bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

eğer ipod almayı düşünüyorsanız gittigidiyor a bakmanızı tavsiye ederim.

ggde parayı önce benmi gönderiyorum sonrada onlar ipodumu gönderiyor nasıl oluyor yurtiçi kargoda kapıda ödemeli olarak olsaydı oradan alırdım
  • quote:

eğer yanınızda internet paketli bir telefon varsa bluetooth ile bağlanabilirsiniz ben çok kullanıyorum. telefon alacaksanız iphone yoksa normal bir telefon+ipod touch derim ben. gerçekten apple dünyası çok farklı bir şey.

simdi ben 6300 a internet paketi alsam ipoddan kullanabiliyormuyum
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.