hep kapıda ödeme seçerdim ama artık gittigidiyordan alıyorum herşeyimi çok iyi. siz ürünü satın ala bastığınızda gittigidiyorun havuzuna para aktarılıyor satıcı ürünü kargoya veriyor size ulaşıyor. eğer doğru ürün ise onay veriyorsunuz havuzdan satıcıya aktarılıyor, yanlışsa iade ediyorsunuz.
@EfeoK
tabiki. ipodunuza cydia dan ibluever yükleyin (cracklisi yok demoyu indirin) indirdiğinzde şuan bağlanmak isterseniz anlatırım
aklimda bulunsun hocam su sinavlari bi atlatiyim onuda yapariz :)
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
aklimda bulunsun hocam su sinavlari bi atlatiyim onuda yapariz :)
:D aynen öyle 10una kadar bizim :D
Tatile gitmeden önce bir kılıf almam lazım. Bodyguardz var zaten ama cebe sok çıkar yapa yapa hafiften açılmaya başladı arka kenarlar.Şu kılıf nasıl beyler size, ya da ucuz yollu önerebileceğiniz var mı?
ben bundan aldım elimin terlememesi ve aletin biraz kalın olması için. memnunum
Bendeki kılıf arka korumanın üstüne olmamıştı büyük ihtimal bunlarda olmaz. En iyisi Bodyguardz ile kullanın.
Saolun cevaplar için. Aslında Bodyguardz sökülmesin diye almak istiyorum ben. Arka tarafını çok iyi yapıştıramamıştım.
Arkadaşlar bende emektar bir E-250 var nerdeyse 2.5 yıldır kullanıyorum.Ona internet paketi alıp aktarabilir miyim?
2)Birde daha önce sordum gene soracam kusura bakmayın.Ben aslında Galaxy Gio alcaktım.Bunu görünce biraz duraksadım sizce ne yapmalıyım?
Edge yada 3G özelliği olan telefon tercih edin, normal GPRS hızı çekilmez çünkü iPod'da kullanılacaksa.
aynen öyle. gprs çok yavaş kaçar ipoda. başka telefon 3gli ucuz modellerden alın derim
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Tatile gitmeden önce bir kılıf almam lazım. Bodyguardz var zaten ama cebe sok çıkar yapa yapa hafiften açılmaya başladı arka kenarlar.Şu kılıf nasıl beyler size, ya da ucuz yollu önerebileceğiniz var mı?
arka taraf ta kaplama varsa KAPAK olmuyor , ben özellikle denedim 1mm bile farke diyor ve OTURMUYOR. ( plastik olanlarda olabilir ama resimdeki tarzın sert / yumuşağında olmuyor )
ben bundan aldım elimin terlememesi ve aletin biraz kalın olması için. memnunum
arkadaşlar bu ürünün aynısı + ön koruma jelatini paketini getirsem 10tl den satabilimiyiz , yada alıcı anlamında bir şeyler olur mu? özellikle hitiyacı olan var mı? sonuçta gördüğüm kadarı ile İLK alanlar 25/50 tl ile orjinal kaplama yapamıyor ve satana kadar cihaz yıpranıyor. düşmesi - cep te kullanımı ile zaten ARKA TARAF sürekli risk altında . " ekoman25 " daha iyi anlar dediğimi. cihaz 75/100 tl değer kaybediyor çoğu zaman.
ÜRÜNLERİ ÇALIŞMADIĞI İÇİN İHTİYAÇ SAHİBİ BİR ARKADAŞA YARDIM AMAÇLI ALIP , SATMAK VE ÖZELLİKLE KISA VADE DE KİRA / ZORUNLU FAT. ÖDEMESİ İÇİN ONA DESTEK OLSUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
çizik ve bozulma olayını gayet iyi anlıyorum. şuanda ipoda ihtiyacı olan bir arkadaşım var ona 300tl ye satacağım. çizik olmasa yeni gibi zaten en az 450den gider. 10tl ise evet satarsınız bence. ben sadece onu 10tl ye aldım ön jelatin kullanmak hiç hoşuma gitmiyor benim alsamda takmazdım gibime geliyor. aldığım gibi bilkomdan 35tl ye clearback modelini alsaydım onunla beraber şuan iphone yolu açılmıştı. mecbur biraz daha para biriktirmek zorundayım ...
Zamanında satış yapan birisi olarak şu yorumu yapıyım; İlanı mutlaka dikkat çekici vitrin vs. gibi yerlerde koymalısınız yoksa zor satılıyor. Ben 2 kılıfı 3 haftada zor sattım(Sahibinden ve burada vardı ilanı).
arkadaşlar bendede nokia 3120 c tel. var hattım vodafone aylık 8 tl ye sınırsız internet paketi yaptım ipod um la bluetooth üzerinden bağlanarak interneti 3g hızında telefonon çektiği her yerde kulanabiliyorum herkese tavsiye ederim her an her yerde sınırsız internet fiyat da harika hızda fena sayılmaz e daha ne olsun :))) ( yalnız netin hızı telefondan telefona farketiyor GPRS de en yavaş 3Gde biraz daha hızlı en hızlısıda 3.5G de çalışıyor birde hattımı samsung tel. taktığımda çalışmadı yani cihaza bağlanamadı. acaba sadece nokia tel. mı bağlanıyor? )
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızaslan
arkadaşlar bendede nokia 3120 c tel. var hattım vodafone aylık 8 tl ye sınırsız internet paketi yaptım ipod um la bluetooth üzerinden bağlanarak interneti 3g hızında telefonon çektiği her yerde kulanabiliyorum herkese tavsiye ederim her an her yerde sınırsız internet fiyat da harika hızda fena sayılmaz e daha ne olsun :))) ( yalnız netin hızı telefondan telefona farketiyor GPRS de en yavaş 3Gde biraz daha hızlı en hızlısıda 3.5G de çalışıyor birde hattımı samsung tel. taktığımda çalışmadı yani cihaza bağlanamadı. acaba sadece nokia tel. mı bağlanıyor? )
Telefonun VODAFONE TR internet ayarlarında problem vardır. Nokia cihazdaki ayarlarla ayarlayın onda da girebilirsiniz. İnternet paketini telefon + sime değil sadece sime alıyorsunuz, istediğiniz cihazda kullanabilirsiniz bu interneti bu yüzden.
Dediginizi yaptım ne kadar basit birşeymiş nasılda aklıma gelmedi :) bağlantı ayarlarında ufak bi değişiklik işi çözdü teşekkür ederim :)
iPod internetinde ibluever ve vodafone favorimdir
ipodda pcden itunes kullanmadan müzik video resimlerimi atmam için en iyi uygulama hangisi. flash disk gibi olabilir mesela kopyala yapıştır yaparak atmak istiyorum. . hangi uygulamayı önerirsiniz ses yükselmesi için sound booster yüklemeyi düşünüyorum bi faydası olur mu sizce. ipodumun bakımını yapabilecek bir uygulama mevcut mu.artık dosyaları temizleyen yada arızalı dosyaları onarabilecek sorunları giderebilen.
video ve müzikleri itunestan başka atamazsınız bildiğim kadarıyla çünkü apple müzikleri ve videoları (kendi gözlerimde gördüm) garip bir şifreleme ile saklıyor. mesela isimler AA7 AF5 A8F gibi. bunlar daha çözülemedi. o yüzden itunes kullanın. sound booster işe yaramaz ama yararsa bile kaliteyi düşüreceğinden hiç yüklemeyin derim. artık dosyaları temizleyen jbli ise iwipe ama bakım olayı yok bildiğim kadarıyla