Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohh be sonunda winscp ile yaptım installousdan indirdiğim oyunları aktarabilmeyi öğrendim ve rage hd yi 6 dakikada aktardım bilgisayara.Winscp'den gerekli işlemleri yaptıktan sonra cihazın içine girmeyi başardığımızda installousdan indirdiğimiz oyunların yerini sırasıyla söylüyorum /private - var - mobile - documents - installous - downloads ve burada indirdiğimiz uygulamalar çıkıyor uygulama üzerine sağ tıklayıp copy yaparsanız nereye göndermek istediğinizi soran bir kutucuk geliyor oradan seçebilirsiniz ya da solda ki yerden de seçebilirsiniz , kolay gelsin
  • Arkadaslar ben jb yapamadım.en son ekranda yazıların yanında sırayla geri sayım yapıyor. Orada ne yapacağımı anlamadım. Son ekranda neler yapacağımı detaylica anlatırsanız sevinirim.
  • Bu konudaki ilk mesajda açıkça yazıyor zaten.
    İlk seferde başaramazsanız tekrar deneyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_42654912/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Ohh be sonunda winscp ile yaptım installousdan indirdiğim oyunları aktarabilmeyi öğrendim ve rage hd yi 6 dakikada aktardım bilgisayara.Winscp'den gerekli işlemleri yaptıktan sonra cihazın içine girmeyi başardığımızda installousdan indirdiğimiz oyunların yerini sırasıyla söylüyorum /private - var - mobile - documents - installous - downloads ve burada indirdiğimiz uygulamalar çıkıyor uygulama üzerine sağ tıklayıp copy yaparsanız nereye göndermek istediğinizi soran bir kutucuk geliyor oradan seçebilirsiniz ya da solda ki yerden de seçebilirsiniz , kolay gelsin

böyle bir yöntem için winscp ye gerek yok diye biliyorum. installoustan indirdiğiniz bir uygulama olduğunda ipodu pc ye bağlayınca itunes diyor ki "ipod üzerinden uygulama indirmişsin ve pc de bu uygulama yok, kopyalamak ister misin?" evet diyeceksiniz ve kopyalayacak rage'i. kopyalamazsanız ipodda olup pc de olmadığı için rage'i siler mesela ipoddan.

durum budur yani. installoustan indirdiğiniz uygulamaları pc ye bağlayınca kopyalayabilirsiniz. zaten ipoddan silinmemesi için illaki kopyalamanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Ohh be sonunda winscp ile yaptım installousdan indirdiğim oyunları aktarabilmeyi öğrendim ve rage hd yi 6 dakikada aktardım bilgisayara.Winscp'den gerekli işlemleri yaptıktan sonra cihazın içine girmeyi başardığımızda installousdan indirdiğimiz oyunların yerini sırasıyla söylüyorum /private - var - mobile - documents - installous - downloads ve burada indirdiğimiz uygulamalar çıkıyor uygulama üzerine sağ tıklayıp copy yaparsanız nereye göndermek istediğinizi soran bir kutucuk geliyor oradan seçebilirsiniz ya da solda ki yerden de seçebilirsiniz , kolay gelsin

böyle bir yöntem için winscp ye gerek yok diye biliyorum. installoustan indirdiğiniz bir uygulama olduğunda ipodu pc ye bağlayınca itunes diyor ki "ipod üzerinden uygulama indirmişsin ve pc de bu uygulama yok, kopyalamak ister misin?" evet diyeceksiniz ve kopyalayacak rage'i. kopyalamazsanız ipodda olup pc de olmadığı için rage'i siler mesela ipoddan.

durum budur yani. installoustan indirdiğiniz uygulamaları pc ye bağlayınca kopyalayabilirsiniz. zaten ipoddan silinmemesi için illaki kopyalamanız lazım.

evet ben de bundan bahsedicektim, sync yaptığınız zaman zaten uygulamalar kısmında gösteriyor ve uygulamaya sağ tıklayıp windows gezgininde göster e tıkladığımız zaman dosyayı bulmuş oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39
    Bu konudaki ilk mesajda açıkça yazıyor zaten.

2 saniye kapama tuşuna basın diyo ama son ekranda sırasıyla yazıların yanında rakamlar geri sayıyor ve aşağıya geçiyor. Hangisine gelince kapama tuşuna baskdan onu anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

evet ben de bundan bahsedicektim, sync yaptığınız zaman zaten uygulamalar kısmında gösteriyor ve uygulamaya sağ tıklayıp windows gezgininde göster e tıkladığımız zaman dosyayı bulmuş oluyoruz.

Bende iTunes yoktu o yuzden boyle yaptim ayriva kopyalamazsak siliniyormus bunda istedigimiz gibi kopyalar vb yapabiliriz.iTunes yukledigimde dediginizi yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

2 saniye kapama tuşuna basın diyo ama son ekranda sırasıyla yazıların yanında rakamlar geri sayıyor ve aşağıya geçiyor. Hangisine gelince kapama tuşuna baskdan onu anlamadim

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Orda zaten İngilizce olarak yazıyor. O sürelerde yanda yazan tuşlara basacaksınız. Anlatımda hangi aşamada hangisine basılacağı yazıyor.

• Orada yazan saniyeler kadar mı basılı tutucaz gerekli tuşlara ?

Yani 2 sn ise 2 sn kadar , 10 sa 10 15 se 15 sn kadar basıllı tutucaz tuslara öyle mi ?
  • quote:

Orada yazan saniyeler kadar mı basılı tutucaz gerekli tuşlara ?

Yani 2 sn ise 2 sn kadar , 10 sa 10 15 se 15 sn kadar basıllı tutucaz tuslara öyle mi ?

Evet, aynen o şekilde.
  • Yeni İpod touch aldım bende. Cihazi kırmadan önce sistem yedeği alınabiliyor mu? Yani istersek orjinal haline dönebilir miyiz? Bir de uygulamaları, oyunları nereden indiriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Yeni İpod touch aldım bende. Cihazi kırmadan önce sistem yedeği alınabiliyor mu? Yani istersek orjinal haline dönebilir miyiz? Bir de uygulamaları, oyunları nereden indiriyorsunuz?

Yedek almana gerek yok iTunes'ten Restore dediğinde sistem en başına döner. Asıl yeri AppStore tabiki ancak JB'li cihazlar için olanlar da apptrackr, appcake gibi sitelerde olabiliyor.
  • 1 hafta kadar bir sürede tüm mesajları okudum. ben aleti daha almadan nasılmış diye 110 sayfa okudum, millet cihazı almasına rağmen okumuyor ama. şu bir üstteki mesaj gibi 235345 tane var. burası normal bir topic olsa 40-45 sayfa olurmuş sanırım.
    * ipod aldım ilk şarj süresi ne kadar?
    *jb yapınca garanti gidiyor mu?
    *jb yi eski haline getirebilir miyiz?
    *8 mi alsam 32 mi?
    * gps var mı? ......

bunlar gibi onlarca soru tekrar tekrar sorulmuş. bir kaç arkadaşta evliya sabrı mı vardır nedir, hep cevap vermişler gerçekten.

itunes la kanlı bıçaklı olmayacağımı bilsem alacağım sanırım ben de.
    biraz daha bekleyeyim ben, tabletlerin durumu ne olacak göreyim bakalım :)

çiziksiz ipodlar diliyorum herkese.
  • 4.3 e geçen oldu mu burda, zaten şu aşamada jb yapamıyorsak geçmek saçma geliyor ama jb çıktıktan sonra bile geçmeye değer mi?
  • quote:

4.3 e geçen oldu mu burda, zaten şu aşamada jb yapamıyorsak geçmek saçma geliyor ama jb çıktıktan sonra bile geçmeye değer mi?

Ben de daha yüklemedim ancak şu anda da uğraşmak istemiyorum açıkcası ama internette biraz araştırınca şuna rastladım

http://www.amasyablog.com/iphone-destek/ios-4-3-jailbreak-for-mac-turkce-anlatim-ilk-mesaji-dikkatlice-okuyalim.html

Ama sadece İphone için diyor anlaşılan 4.3 JB için daha beklenmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 10 Mart 2011; 13:25:17 >

• quote:

4.3 e geçen oldu mu burda, zaten şu aşamada jb yapamıyorsak geçmek saçma geliyor ama jb çıktıktan sonra bile geçmeye değer mi?

Son sürümde gelen iyileştirmeler var. Sorunsuz JB çıktığında hemen geçmeyi düşünüyorum. Safari'de büyük iyileştirme varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

@Bilgehan teşekkür ederim dostum kısa bi araştırma daha yapayım sonuçları sizler ile paylaşırım

Arkadaşlar 2G 8GB MB iPod Touch'a dün itunes üzerinden 4.2.1 yükledim. Cihaz versiyonu 3.1.3 jb idi, ilginçtir itunes 3.1.2 gösterdi ve en son güncellemeyi 4.2 gösterdi. Önemsemedim ve güncelledim, 4.2.1 gözüküyor cihaz içiniz rahat olsun greenpois0n ile jb de yaptım herhangi bir yavaşlık vs. yok çok memnunum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Son sürümde gelen iyileştirmeler var. Sorunsuz JB çıktığında hemen geçmeyi düşünüyorum. Safari'de büyük iyileştirme varmış.

Şu an en iyi , stabil ve sorunsuz jb versiyonu hangisi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Şu an en iyi , stabil ve sorunsuz jb versiyonu hangisi ?

iOS 4.2.1 ve iOS 4.1 bunlar tamamen untethered JB olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.