Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

nokianın bi kulaklığını kullandım bugün arkadaşımındı dinlediğim şarkının sözlerini duyamadım resmen normalde yarısını pek geçmem fazla yüksek dinlemem yani bunda açıyorumda açıyorum ses gelmiyo xpressmusic olan bi telefonun kulaklığıydı bide

denemek isteyenler aint my bitch şarkısında deneme yapabilir

Evet bende X6 'ım kulaklığını taktım çalışmadı müzik çalıyor ama ses çok derinden geliyor çıkarıp APPLE kulaklığı ile devam dedim

apple kulaklığından şaşmam artık

• Jailbreak'ın hep yararlarından bahsediyoruz bedava oyun yükleme , bluetooth ayarı vb.Peki bu jailbreak'in olumsuz bir yanı var mı? Garanti dışı kaldığını ve restore yapınca sorun olmadığını biliyorum..Bunun haricinde bir zararı var mı jailbreak yapmanın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Jailbreak'ın hep yararlarından bahsediyoruz bedava oyun yükleme , bluetooth ayarı vb.Peki bu jailbreak'in olumsuz bir yanı var mı? Garanti dışı kaldığını ve restore yapınca sorun olmadığını biliyorum..Bunun haricinde bir zararı var mı jailbreak yapmanın ?

Kullanıma göre batarya ömrü kısalır biraz o kadar.
  • videoları 960x640 pixel e çevirdiğim halde bazı videolar tam ekran olmuyor neden olabilir?
    mesela youtobe dan izlediğim bütün videoları tam ekran olarak ve çeviriden sanki biraz daha kaliteli olarak izleyebiliyorum... mp4 formatında olduğu halde 3-4 dk.lık video 70-80 mb büyüklüğünde oluyor... hemde sanki pek kaliteli değil. bu boyutu küçültmenin bi yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan
    videoları 960x640 pixel e çevirdiğim halde bazı videolar tam ekran olmuyor neden olabilir?
    mesela youtobe dan izlediğim bütün videoları tam ekran olarak ve çeviriden sanki biraz daha kaliteli olarak izleyebiliyorum... mp4 formatında olduğu halde 3-4 dk.lık video 70-80 mb büyüklüğünde oluyor... hemde sanki pek kaliteli değil. bu boyutu küçültmenin bi yolu var mı?

Bendemerak ediyorum
  • Bir yerden Wi-Fi bulup hallettim de yaptığım günden sonra 0XE8008001 sorunu çıkmaya başladı. Öğrendiğime göre bu sorun uygun appsync olmadığındanmış. Hackulo.us'dan indirdim appsync 4.2 fakat o da deb uzantılı. deb uzantısını nasıl açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bir yerden Wi-Fi bulup hallettim de yaptığım günden sonra 0XE8008001 sorunu çıkmaya başladı. Öğrendiğime göre bu sorun uygun appsync olmadığındanmış. Hackulo.us'dan indirdim appsync 4.2 fakat o da deb uzantılı. deb uzantısını nasıl açabilirim?

ifile ile yükleniyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

videoları 960x640 pixel e çevirdiğim halde bazı videolar tam ekran olmuyor neden olabilir?

hem boyutu küçültmek istiyosun hem kalite istiyosun nasıl olcak bu
    her hangi bi converter kullanıyosan boyutu küçültmek "için bitrate" diye bi seçenek var onu düşürmelisin ve video çözünürlüğünü de düşürmelisin bu şakildede kaliteden taviz verirsin

• 2G MB 8GB iPod touch'a iTunes vasıtasıyla 4.2.1 yükleyebilirim değil mi? daha sonrasında anlatılan şekilde jb yaparım bu konulardan uzak değilim şu anda jb'li 3.1.3 kullanmaktayım, 4.2.1 de batarya süresi, sistem hızı vs. gibi şeyler nasıl olur? multitask açılmıyor zaten bildiğim kadarıyla ?
  • Arkadaslar cydiadan yüklediğimiz oyunları vs nasıl pcye atabiliriz ? Wi fi ile RAGE HD indirdim 3,5 saate bitti internet 8 mbit olmasına rağmen indirme hızı 50kbs yi geçmedi...
    Ve şarj konusunda bir sorum , ben cihaz kendini kapatana kadar kullanıyorum bir zararı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Arkadaslar cydiadan yüklediğimiz oyunları vs nasıl pcye atabiliriz ? Wi fi ile RAGE HD indirdim 3,5 saate bitti internet 8 mbit olmasına rağmen indirme hızı 50kbs yi geçmedi...
    Ve şarj konusunda bir sorum , ben cihaz kendini kapatana kadar kullanıyorum bir zararı olur mu?

WinScp ile cihaza bağlanıp dosyaları alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Arkadaslar cydiadan yüklediğimiz oyunları vs nasıl pcye atabiliriz ? Wi fi ile RAGE HD indirdim 3,5 saate bitti internet 8 mbit olmasına rağmen indirme hızı 50kbs yi geçmedi...

WinScp ile cihaza bağlanıp dosyaları alabilirsin.

Nasıl yapabilirim ?
  • Burada anlatmam uzun sürer. İnternette nasıl kullanılacağına dair yazılar var onlardan yararlanabilirsiniz.
  • quote:

Burada anlatmam uzun sürer. İnternette nasıl kullanılacağına dair yazılar var onlardan yararlanabilirsiniz.

Başka yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

2G MB 8GB iPod touch'a iTunes vasıtasıyla 4.2.1 yükleyebilirim değil mi? daha sonrasında anlatılan şekilde jb yaparım bu konulardan uzak değilim şu anda jb'li 3.1.3 kullanmaktayım, 4.2.1 de batarya süresi, sistem hızı vs. gibi şeyler nasıl olur? multitask açılmıyor zaten bildiğim kadarıyla ?

Kısa süreli flood olacak ama, fikri olan ?
  • quote:

quote:

Burada anlatmam uzun sürer. İnternette nasıl kullanılacağına dair yazılar var onlardan yararlanabilirsiniz.

Başka yolu yok mu ?

iFunbox tarzında uygulamalarla da yapılabiliyor.

@gravis

Evet yükleyebilirsin. Son sürüm olduğu için performans artışı olmuştur tabiki ancak bu batarya ömründe değişikliğe yol açtı mı kullanmadığım için bilemeyeceğim. İnternette kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin. O yorumlara göre karar vermeniz daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 8 Mart 2011; 21:04:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Başka yolu yok mu ?

Kolayca yapabilir miyim ?
  • @Bilgehan teşekkür ederim dostum kısa bi araştırma daha yapayım sonuçları sizler ile paylaşırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başka yolu yok mu ?

Ben denediğimde yapamamıştım ama dene istiyorsan. Bunun da kullanımı internette mevcut.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başka yolu yok mu ?

Ben denediğimde yapamamıştım ama dene istiyorsan. Bunun da kullanımı internette mevcut.

Installous'dan indirdiğimiz oyunlar içinde mi bu programlar geçerli ??

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.