Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma bişeyler oldu heralde 2 kere yazmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayKorkmaz -- 6 Mart 2011; 22:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

ben bağlayınca aşitleme yapmıyo onu yolunu buldum karıştırırken ama update yaparken silmez inşallah
    bide yeni sürümde ne gibi yenilikler var biliyor musun?

iPhone'yi bul var, notlarda yazı tipi var. Şarj süresi olarak pek farketmedi. Yani olmazsa olmaz denecek şeyler yok. Sen bilirsin.
  • o zaman gerek yok ya hiç uğraşmıyım en iyisi, 4.3 çıkarsa ona geçeriz artık
    teşekkürler
  • Arkadaşlar iPod Touch almadan önce soracağım bazı sorular var..

- Cihazı Media Markt'ta inceleme fırsatı buldum ama içinde müzik olmadığı için ses kalitesi hakkında bilgim yok.hoparlör sesi bir 5800 kadar yüksek mi ? Memnunmusunuz. ?

-Bir de kulaklık girişi jack 'mı ? Ayrıyeten istediğimiz kulaklığı kullanabiliyor muyuz ?

-Ekran çizilmez ekran mı ? Kılıf olarak bunu almayı düşünüyorum.Ön yüzünü yani ekrana koruyucu film yapmayacağım..Bunun bir zararı olur mu ?

-Cihaz ile çektiğimiz 2 dakikalık hd video ortalama kaç mb oluyor.8 gb almayı düşünüyorumda ondan sordum:)

Yardımcı olursanız sevinirim...

• ses alitesi guzel ben begendim icinden cikan kulaklikla son sesde asiri rahatsiz olabiliyorsun yuksek sesden dolayi
    ekran pek cizilmiyor arka tarafida 3 gundur cizmedim kilif yok daha alamadim
    kulaklik girisi jack zaten baska ne olabilir ki?
    2 dk video 200mb

benim sorumda ipoda resim atilmiyor pcden nasil atacagiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 7 Mart 2011; 12:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

ses alitesi guzel ben begendim icinden cikan kulaklikla son sesde asiri rahatsiz olabiliyorsun yuksek sesden dolayi

İçinden çıkan kulaklık felaket yahu. Ses yok denecek kadar az. Yoksa bende mi sadece böyle
  • Daha önce 1. Nesil almıştım, şimdi de 4. Nesil aldım, her ikisi de sıfırdı, hiç kulaklığı değiştirmek gibi birşey aklıma gelmedi açıkçası.
  • O zaman sorun bende. 5800'ın kulaklığını kullanıyorum şuan o bile daha iyi İpod'un kulaklığından,Sennheiser MM50 almayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar ipod touch ı telefon yapmak içn bi aparat satılıyomuş çok duydum da bi de size danışıyım dedim hatda bnu gtrn disbritör magazanın satış siteside var bende acaba işe yarar mı güvenlr bi şekilde alabilrmiyiz ?
  • Ben İpod'un kamerasını yeterli buluyorum sonuçta kamera çekilmek amaçlı yapılmış bir cihaz değil ama çektimi de yüzümü hiç kara çıkarmadı her gören oooo harika çekiyor eğer ışık , güneş iyi ayarlanırsa çok güzel çok net resimler çekebiliyor, tek sıkıntı makro yok sanırım

Karanlık olmasına rağmen ne kadar net çıkan bir resim

İpod'a göre bence yeterli tabi ki çok güzel çekiyor diyemeyiz ancak İpod olarak baktık mı çok bile

• quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

ses alitesi guzel ben begendim icinden cikan kulaklikla son sesde asiri rahatsiz olabiliyorsun yuksek sesden dolayi

İçinden çıkan kulaklık felaket yahu. Ses yok denecek kadar az. Yoksa bende mi sadece böyle

Ses mi yok naptın yahu son ses hiç açamıyorum ben kulaklarım inliyor dışarda ki sesi bastırcak şekide ayarlıyorum bana yetiyor Ses kalitesli bence yeterli

• İçinden çıkan kulaklıkta yok ama 5800'ın kulaklıkta çok iyi. 2.el aldığım için orjinal kulaklığı göndermedi diyeceğim ama orjinal kulaklığa baktım aynısı. Ve son ses açtığımda bile dışardaki sesleri duyabiliyorum ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 7 Mart 2011; 15:02:38 >
  • valla ben actgimda son ses disarda ki sesi duymam imkansiz o derece rahatsiz ediyor.

sarkilar icin kapak resmlerini nasil yapiyorduk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 7 Mart 2011; 15:51:56 >
  • quote:

valla ben actgimda son ses disarda ki sesi duymam imkansiz o derece rahatsiz ediyor.

sarkilar icin kapak resmlerini nasil yapiyorduk?

iTunes'ten şarkıya sağ tıklıyoruz ve "Get Info" diyoruz, oradan bütün bilgileri ayarlayabiliriz.
  • nokianın bi kulaklığını kullandım bugün arkadaşımındı dinlediğim şarkının sözlerini duyamadım resmen normalde yarısını pek geçmem fazla yüksek dinlemem yani bunda açıyorumda açıyorum ses gelmiyo xpressmusic olan bi telefonun kulaklığıydı bide

denemek isteyenler aint my bitch şarkısında deneme yapabilir
  • ipod touch yeni geldi.
    İlk olarak kaç saat şarj etmem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

ipod touch yeni geldi.

Sabit bir süresi yok dolana kadar dursa da olur durmasada olur bataryaya zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

nokianın bi kulaklığını kullandım bugün arkadaşımındı dinlediğim şarkının sözlerini duyamadım resmen normalde yarısını pek geçmem fazla yüksek dinlemem yani bunda açıyorumda açıyorum ses gelmiyo xpressmusic olan bi telefonun kulaklığıydı bide

Evet bende X6 'ım kulaklığını taktım çalışmadı müzik çalıyor ama ses çok derinden geliyor çıkarıp APPLE kulaklığı ile devam dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

ipod touch yeni geldi.

İlk şarj diye bir kavram yok. Tak bilgisayara itunes'tan aktive et. Sonra şarja bırak pil üzerinde fiş işareti çıkana kadar şarjda kalsın; çıkar kullanmaya başla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

nokianın bi kulaklığını kullandım bugün arkadaşımındı dinlediğim şarkının sözlerini duyamadım resmen normalde yarısını pek geçmem fazla yüksek dinlemem yani bunda açıyorumda açıyorum ses gelmiyo xpressmusic olan bi telefonun kulaklığıydı bide

Evet bende X6 'ım kulaklığını taktım çalışmadı müzik çalıyor ama ses çok derinden geliyor çıkarıp APPLE kulaklığı ile devam dedim

5800 kulaklığı

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.