Apple iPod Touch 4g 32 GB Sıfır kutusunda faturalı ve garantili isteyene satabilirim . İsteyen PM ile ulaşsın
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Genişmarket'ten geçen cuma verdiğim siparişim, şu an itibariyle elime geçti. Söz verildiği günde teslim,özenle yapılmış kutulama, sipariş sırasındaki ilgi ve alaka için Genişmarket'e ve Hüseyin Bey'e teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten iş yapış şekli olarak tam bir profesyonel.
Sıra şimdi öncelikle Ipod'u korumaya geldi. Narin bir mücevher gibi. Nasıl kulalnacağım bilmiyorum :) Adam gibi bir shield bulmak Allah'ın emri. Yalnız açar açmaz çizildi yorumlarına katılmıyorum. Evet, çok narin ama sert bir zemine koymazsanız çizilmez. Yani, en azından adam gibi kılıf bulana kadar idare edilebilinir.
İzlenimlerimi yazmaya devame ederim artık :)
Shield konusunda BodyGuardz mı Zaggmı acaba birde Ön tarafa uygulanmasına çok gerek varmı ekranı tutuşumuzu engellemezmi
Cihazı alanlar genellikle nereden alıyor? Ebay üzerindenmi?
Yakında sahibi olacağım nadir cihaz
genişmarketten almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Agressive` Shield konusunda BodyGuardz mı Zaggmı acaba birde Ön tarafa uygulanmasına çok gerek varmı ekranı tutuşumuzu engellemezmi
aynı soru ?? bende merak ediyorum öne uygulanınca hassasiyet azalırmı ekran parlaklığı azalırmı? bide marka farkı ? fiyatlar 50-60 tl diye duydum doğrumu
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Ebay'dan alırsanız diğer arkadaş gibi ürününüz gümrükte kalır fiyatı pahalıya gelir zaten. En iyisi Geniş Market tarzı yerlerden almak.
quote:
Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek
quote:
Orijinalden alıntı: Agressive` Shield konusunda BodyGuardz mı Zaggmı acaba birde Ön tarafa uygulanmasına çok gerek varmı ekranı tutuşumuzu engellemezmi
aynı soru ?? bende merak ediyorum öne uygulanınca hassasiyet azalırmı ekran parlaklığı azalırmı? bide marka farkı ? fiyatlar 50-60 tl diye duydum doğrumu
Ben dealextremeden 1 $a alıp uygulamıştım ön tarafa. Hiç bir olumsuz etkisi olmuyor. Hatta yanlarından belli olmasa üzerinde bir şey yok dersin. Dokunmatiğin hassaslığını da etkilemiyor. 50-60 TLye satılanlar bunlardan kalitelidir bir de.
Bir hafta oldu touch 4g alalı daha bugün kullanmaya başladım . Nedeni bodyguardz aradım . Sonunda gg sen bir saticiyla irtibata geçip istedim nitekim oda bir süre sonra getireceğini söyledi . Türkce kullanım kılavuzunu dikkatli okuyup işlemi sorunsuz hakettin . Maliyeti 60 lira . 2g touch cihazımı bu koruyucu sayesinde 300 liraya sattım . Ürüne deger veriyorsanız 60 lira hiçbir şey ...herkese tavsiye edilirrr
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Ebay'dan alırsanız diğer arkadaş gibi ürününüz gümrükte kalır fiyatı pahalıya gelir zaten. En iyisi Geniş Market tarzı yerlerden almak.
Genismarket nerden gonderiyor? 1-2 sayfa once amerikadan dhl kargo ile gonderiliyor diye yazıyordu. Eger benim dedigim sekilde ise DHL ile gumruge takilinca ptt'den cok daha fazla ucret odersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyouz
Apple iPod Touch 4g 32 GB Sıfır kutusunda faturalı ve garantili isteyene satabilirim . İsteyen PM ile ulaşsın
Sonunda kavuşacam itouch ıma.Zaman geçmez şimdi gelene kadar.
Merhaba,
bende aldım ( " meycee " adlı arkadaştan, teşekkür ederim her şey için. İlgisi, alakası, güvenilirliği için.. ) ipod touch 4G 32 GBlık..
ya benim merak ettiğim konu şu çektiğiniz hd videoların formatı ne olarak çıkıyor acaba bilgisayara atınca mp4 olarak falan mı gözüküyor
Çekilen videoların uzantısı ".mov" şeklinde.
bodyguardz falan soran arkadaşlara, önce çin malı 2 dolarllıklardan uyguladım , eh işte dedik, sonra ben önlü arkalı istiyodum , plastik kılıf istmiyordum arkada, bodyguardz denedim, çok çok çok daha iyi.. direk yapıştı, ayarlamsı falan da basit ve daha kaliteli duruyor. ucuz bişiler alıp taksanız da olr ama kaliteli olması daha iyi.. ayrıcaguardzın uygulaması çok dha basit ve başarılı oluyor. ve en önemlisi benim için inanılmaz şık oluyor, herhangi bir case kullanmaya gerek kalmıyor
peki bodyguardz mı zagg ? hangisi daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Agressive`
Kullanmadım zagg bilmiyorum :) ama zaten bulma konusu sıkıntılı, bulduğunu al ve kullan
quote:
Orijinalden alıntı: Agressive`
Bodyguardz daha iyi deniliyor. Şayet ben de alacak olsam Bodyguardz alırdım.
bu bodyguardz ın ipod touch 4g iiçin olanını bulmak gerekir mi ? kamerası varya etkilermi onu ?
Geçenlerde forumda satan bir arkadaş vardı fakat elinde kaldı mı bilmiyorum.
hala izmir best buy media ya falan gelicek die bekliorum kargo ya güven olunmaz