Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı teslim aldım. Listeye ekleyebilirsiniz 4g 8Gb

ilk açılışta itunes bağlamadan menüsü açılmıyormu

itunes yüklüyorum şimdi. yapmam gereken bişey varmıdır acaba?
  • 4G olduğunu anlayabilmek için Kutudaki Resimde Gamecenter ve Kamera Uygulamaları var burdan bile anlayabilirsiniz

Arkadaşlar benim Sorum Şöyle olucak
    İpod touch 4 ü nakit satın alamam , 600-620 lira arası 9veya12 taksit nerden satın alabilirim
    cevabınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agressive` -- 13 Ekim 2010; 14:57:01 >
  • Bu mesaj bulunması ne oluyorsa artık, ekle Sık Kullanılanlara, olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960
    mesaj bulunsun

Hocam bu mesajini sil bence yoksa uyari alirsin, gecenlerde bende bu konuya aynisini yazdim ve 1 uyari aldim. 'mesajim bulunsun' seklinde mesaj atmak yasakmis. Bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 13 Ekim 2010; 16:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agressive`
    4G olduğunu anlayabilmek için Kutudaki Resimde Gamecenter ve Kamera Uygulamaları var burdan bile anlayabilirsiniz

Arkadaşlar benim Sorum Şöyle olucak
    İpod touch 4 ü nakit satın alamam , 600-620 lira arası 9veya12 taksit nerden satın alabilirim
    cevabınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

www.genismarket.com
  • prizden şarj satın almak isteyenler Kipa marketlerinde bulunuyor
    8.90 gibi bir fiyatı var markası da eta
    gayet de güzel bir alet
  • Dragonsty dan haber alan varmı.Olmadı 2 gün sonra verecem bende siparişi.Hiçbir bilgi vermiyor.
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 22:59:40 >
  • Arkadaşlar 4g 32 gb almak istiyorum ama yukarıdaki arkadaş gibi taksitle almak istiyorum. Geniş Market önerilmiş genişmarket'te kredi kartı ibaresi filan göremedim biri bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodokirac

Arkadaşlar 4g 32 gb almak istiyorum ama yukarıdaki arkadaş gibi taksitle almak istiyorum. Geniş Market önerilmiş genişmarket'te kredi kartı ibaresi filan göremedim biri bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.

Site üzerinden kredi kartı ile satış yapılmıyor.Sanalpazar'da ilan veriyorlar %5 lik sanalpazar komisyonunu veriyorsun fazladan ,kredi kartı taksitini de sanalpazar üzerinden yapıyorsun.Benim bilgim bu kadar.Sitedeki iletişim mailine yazarsan daha ayrıntılı bilgi verirler.Konuşmak istiyorsan numaranıda ver seni arıyorlar.

Dragonstydan haber alan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasak -- 13 Ekim 2010; 19:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasak

quote:

Orijinalden alıntı: dodokirac

Arkadaşlar 4g 32 gb almak istiyorum ama yukarıdaki arkadaş gibi taksitle almak istiyorum. Geniş Market önerilmiş genişmarket'te kredi kartı ibaresi filan göremedim biri bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.

Site üzerinden kredi kartı ile satış yapılmıyor.Sanalpazar'da ilan veriyorlar %5 lik sanalpazar komisyonunu veriyorsun fazladan ,kredi kartı taksitini de sanalpazar üzerinden yapıyorsun.Benim bilgim bu kadar.Sitedeki iletişim mailine yazarsan daha ayrıntılı bilgi verirler.Konuşmak istiyorsan numaranıda ver seni arıyorlar.

Dragonstydan haber alan varmı.

tahminen 2 hafta daha bekleriz.

• Abartmayalım. Haftasonuna gelir gelmezse haberini alırız gelemeyecek diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Abartmayalım. Haftasonuna gelir gelmezse haberini alırız gelemeyecek diye.

Kime göre neye göre?.Geçen cuma gelcekti gelmeyince habermi verdiki.?Tüm planımı dragonsty üzerine yaptım forumdaki diğer elemanlar gibi.2 satır açıklama yazmadı.Ertelendi şu tarihte gelebilir bile yazmadı.Bende güngörene nasıl giderim neyle,nasıl,hangi gün dönerimin planını yapıyodum düne kadar.Parasını biriktirmeye çalışıyorum.Ortada fol yok yumurta yok.2 haftadır ipod touch ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz.4. nesilleri getircekmisiniz sorularıyla dolmuş forumdaki sayfası.Ben almıyım alanada mani olmıyım zaten bundan sonra.

• Arkadaşlar bugün itibarı ile 32 gb 4. nesil ipod touch'ıma kavuştum Hemen önceden aldıgım invisible shield ı uyguladım ancak mikrofiber bezle silerken ve kutusundan cıkarırken bile ufak çizikler oldu. Ürünün en kötü tarafıda bu sanırım. Geri kalan herşey çok güzel çok tatmin edici. Yalnız youtube uygulamasından youtube a giremedim nedenini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Hepinizin benim yaşadığım mutluluğu yaşamanızı diliyorum. Sabredin kesinlikle deyecek. Beni de listeye ekleyiniz

• DNS değiştirdim ve girdim. Ben ipod touch a özel dns değiştirmeden giriyor diye biliyordum. Sorunum çözüldü
  • Hayırlı olsun dostum, darısı diğer touchseverlerin başına Keşke çizikler için titizlikle çıkarıp direk kaplasaydın geçmiş olsun..
  • Arkadaşlar genişmarketten sipariş edipde cihazı gelenler var mı ? Bir de gelmişse siparişden kaç gün sonra elinize ulaştı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayks

Arkadaşlar genişmarketten sipariş edipde cihazı gelenler var mı ? Bir de gelmişse siparişden kaç gün sonra elinize ulaştı ?

genelde siparişi verdikten 5 gün sonra ulaşıyor, yurtdışından geldiği için 5 gün gayet iyi bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayks

Arkadaşlar genişmarketten sipariş edipde cihazı gelenler var mı ? Bir de gelmişse siparişden kaç gün sonra elinize ulaştı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_43576815/tm.htm
  • Arkadaşlar Bende Geniş Marketten Sipariş Vericem bi kaç sorum olucak
    İlk olarak ürünün faturası sonradan geliyor en geç 1 ay gibi bir sürede bundan nasıl emin olucaz
    Bir diğeri ise Üründe bir problem olursa Fatura elimizde olmadığı için Hüseyin bey değiştiricekmiş Güvenebilirmiyiz.

Lütfen Ürün Alanlar ve Geniş Bilgisi olanlar cevaplasın az buz deil 600 tl İnsan emin olamıyor Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.