Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hala izmir best buy media ya falan gelcek die bekliyorum malum kargo ya güven olunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

ben hala izmir best buy media ya falan gelcek die bekliyorum malum kargo ya güven olunmaz

izmirde elden aldım bi satıcıdan. istersen nosunu veriyim.

ürünü gören hasta kalıyo. bu kadar ince bişey olamaz diyolar
  • Sali gununden beri 32 gblik olani kullaniyorum.memnun gibiyim fakat hic tam sarj etmedim.kac saat sarj etmem gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

Fiyatlar Güncellendi Yeni Fiyatlar Aşağıda

Apple iPod touch 8 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 440 TL

Apple iPod touch 32 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 554 TL

Apple iPod touch 64 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 723 TL

Teslimat süresi 2-3 gün olsa haftalar önce almıştım. Devamlı 5 gün beklemeye değmez zaten 5 gün içinde elden satmaya başlarlar diyorum almıyorum. Şimdi pes edip alsam eminim ertesi gün elden satmaya başlanacak.

• salim89
    Bu fiyatlara bulmuşsun, kaçırma bence.
    Ben 600 e sattım 32 Gb ı, aşağısına da vermezdim, gerçi bana USA fiyatına geldi, o ayrı konu.
    Ama bu fiyatlara alacak arkadaşlar kaçırmasın bence.
    Ben bile buradan alabilirim tekrar, tabi arkadaşım getirmezse.
  • merhabalar elimde olan ve istanbul içi aynı gün teslim edebileceğim ipodlar

ipod touch 4. nesil 32 gb 555 TL
    ipod touch 4. nesil 64 gb 710 TL
    ipod touch 4. nesil 8 gb 455 TL
    ipod touch 3. nesil 8 gb 320 TL
    (kutusunda jelatini acılmamış ürünlerdir)

refurbished 3. nesiller;
    ipod touch 64gb (refurbished) 495 TL
    ipod touch 32gb (refurbished) 425 TL

"Refurbished" İPOD ürünler ABD deki büyük satıcılardan stok fazlası, sezon fazlası, değişim veya iade gibi sebeplerle gelen ürünleri fabrikalarında sıfırlayarak yenisi ile aynı garanti altında sunmasıdır"

fiyat olarak en son olabilcek fiyatları yazdım. herbirinden sadece bir tane var. istanbul içi istediğiniz yere getirebilirim. kredi kartına satış gg yada sahibinden gibi sitelerden komisyon farkını ödemeniz koşuluyla olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

Fiyatlar Güncellendi Yeni Fiyatlar Aşağıda

Apple iPod touch 8 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 440 TL

Apple iPod touch 32 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 554 TL

Apple iPod touch 64 GB 4.Nesil Yeni Model - Fiyatı: 723 TL

Teslimat süresi 2-3 gün olsa haftalar önce almıştım. Devamlı 5 gün beklemeye değmez zaten 5 gün içinde elden satmaya başlarlar diyorum almıyorum. Şimdi pes edip alsam eminim ertesi gün elden satmaya başlanacak.

İstanbul ve çevre illere ödeme yapıldıktan sonra 3 iş günü sonra teslim. Diğer şehirlere ise 4 iş günü sonra teslimat gerçekleşiyor...

• Fedex ile gelen kargo 2. günü istanbul da olur, tabi yollandığı yerden çok aktarma yoksa, gecikme olmazsa ya da Paris te gecikmezse.
    istanbul a geldiği gün varsa dağıtımı Fedex yapar, yoksa MNG ye aktarır, istanbul a olan uzaklığınıza göre ertesi gün ya da sonraki gün elinize ulaşır.
    Yani 3-5 gün sürer, 7 günü geçmez.
    Her zaman gecikmeye ihtimal verilmelidir, dünya hali, neyin ne olacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seff..
    Bir fikriniz olsun diye şu anki kalan değerlerimi paylaşayım. %45 dolu şarjım var. Bununla 4 saat nette dolanabilirmişim, 2 saat 42 dk video izleyebilirmişim, 13 saat 30 dk müzik dinleyebilirmişim, Stand by konumda ise 135 saat kalabilirmişim

Bu arada %45 bu ise %100 ü degerler 2 katı diil, doğru orantılı değil de parabolik artıyor süreler. Şarj ettikten sonra tam süreleri de tekrar yazarım.

Çok sağol hocam tam süreleri yazarsan bir de orada yazan değerlerin dışında senin ölçtüğün tahmini değer de olsa süper olur...
  • Şöyle sorayım ozaman. Ben Ankaradayım ve bugün sipariş versem ne zaman gelir bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eessahin

merhabalar elimde olan ve istanbul içi aynı gün teslim edebileceğim ipodlar

ipod touch 4. nesil 32 gb 555 TL
    ipod touch 4. nesil 64 gb 710 TL
    ipod touch 4. nesil 8 gb 455 TL
    ipod touch 3. nesil 8 gb 320 TL
    (kutusunda jelatini acılmamış ürünlerdir)

refurbished 3. nesiller;
    ipod touch 64gb (refurbished) 495 TL
    ipod touch 32gb (refurbished) 425 TL

"Refurbished" İPOD ürünler ABD deki büyük satıcılardan stok fazlası, sezon fazlası, değişim veya iade gibi sebeplerle gelen ürünleri fabrikalarında sıfırlayarak yenisi ile aynı garanti altında sunmasıdır"

fiyat olarak en son olabilcek fiyatları yazdım. herbirinden sadece bir tane var. istanbul içi istediğiniz yere getirebilirim. kredi kartına satış gg yada sahibinden gibi sitelerden komisyon farkını ödemeniz koşuluyla olabilir..

uykusuzluk başa bela. pm atacağıma alıntı yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 15 Ekim 2010; 7:47:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fasak

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

Apple iPod Touch 4g 32 GB Sıfır kutusunda faturalı ve garantili isteyene satabilirim . İsteyen PM ile ulaşsın

Sonunda kavuşacam itouch ıma.Zaman geçmez şimdi gelene kadar.

Hayırlı olsun fasak adlı arkadasıma cihazı sattım
  • Uzun zamandır yoktum okul sağolsun :D Şimdi geri geldim bi süreliğine bende bayramda kavuşuyorum 4g me çok kararsızlıkta kaldım ama sonunda bunun gibisi yok gördüm :D
  • arkadaşlar şarj göstergesinin yanında şarj yüzdesi yazmıyor bende ? nereden açacağım ?
  • dragon'dan haber yok mu hala ?
    bekle, bekle bir hal olduk, 8gb alırsam ve yetmezse dragon'dan bilecem yoksa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

arkadaşlar şarj göstergesinin yanında şarj yüzdesi yazmıyor bende ? nereden açacağım ?

bende merak ediyorum.

bu aralar yogunum emre. msnden konuşuruz bi ara aldım bende
  • Şu dolar 1.10 a düşse ne güzel olur
  • quote:

arkadaşlar şarj göstergesinin yanında şarj yüzdesi yazmıyor bende ? nereden açacağım ?

Ipod'ta yok galiba. Bende bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Ipod'ta yok galiba. Bende bulamadım

Jailbreak yapılması lazım onun için.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.