Şimdi Ara

4 lü Zirveden Sonuç Suriyeliler Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zirvesi sona erdi. Zirve 2 saat 45 dakika sürdü. Zirvenin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ortak basın açıklaması düzenleyip, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HEDEFİMİZ ATEŞKESİN SAĞLANMASI"
    Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Toplantımızın ve aldığımız kararların, Suriyeli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sahada tam olarak ateşkesin sağlanması ve hakim kılınması ile akan kanın bir an önce durdurulması hedefimiz var.

Ensonhaber
    4'lü Suriye Zirvesi sonrası ortak açıklama
    http://m.ensonhaber.com/4lu-suriye-zirvesi-sonrasi-ortak-aciklama.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hala farkedemediniz mi rehine devleti olduk
    sektör haline gelen insan kaçakçılığı
    ve diger olaylar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ki bizim sınır boyunca Suriye'nin içine doğru 100km güvenli hat kurup ilk 50-60kmye insanları yerleştirmek araya da NATO askeri falan koymak ne kadar zordur ? Rus'a dersin uçma , ABD'ye dersin uçma Avrupalının umrunda değil zaten. 3 aydan 3 aya konuşlanan asker değişir . Rus gider Amerikan gelir , NATO gelir vs . Ama sorunu çözmek gibi bir dertleri ve iyi niyetleri yok. Zaten aksi durumda Suriye savaşı hiç başlamazdı. Millet silah ticaretinden vs malı götürüyor biz ceremesini çekiyoruz . Her zaman ki gibi..

• AB ve Rusya haklı olarak kendi çıkarlarını düşünüyor. Elleri de kuvvetli. Bu işin içinden çıkmamız artık çok zor.
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    her sene seçimle sordular kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Bilmiyorum ki bizim sınır boyunca Suriye'nin içine doğru 100km güvenli hat kurup ilk 50-60kmye insanları yerleştirmek araya da NATO askeri falan koymak ne kadar zordur ? Rus'a dersin uçma , ABD'ye dersin uçma Avrupalının umrunda değil zaten. 3 aydan 3 aya konuşlanan asker değişir . Rus gider Amerikan gelir , NATO gelir vs . Ama sorunu çözmek gibi bir dertleri ve iyi niyetleri yok. Zaten aksi durumda Suriye savaşı hiç başlamazdı. Millet silah ticaretinden vs malı götürüyor biz ceremesini çekiyoruz . Her zaman ki gibi..
    Hocam göndermek isteseler suan suriyede suyu elektirigi isitmasi hatta interneti olan milyonlarin yasadigi güvenli bir suru yer var

18 milyon kisi tas yemiyor orda

Youtubeda yaziyorlar hatta aptal misiniz esat bizi kurtardi gayet rahat yasiyoruz falan diye

Suan kilitlenmis 3 4 nokta var suriyeliler gonderilse rahatlikla barinacaklari yerler mevcut haritadaki kirmizi alanlarin (esat bolgeleri) en az yarisi gayet normal kalanlarsa cephe zaten

Savas coktan bitti teslim anlasmasi yapilmaya calisiliyor

Edit=mesela şam

https://youtu.be/4praaVirK1Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 28 Ekim 2018; 1:28:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    PKK darbe öncesi var olan bir oluşumdu. Hatta darbenin en büyük nedenlerinden biridir. Askeri denetim için bölgeye gidildiğinde apayrı bir devlet oluşumu farkedilmişti asker tarafından. Ha Özal zamanı oradan gelenler oldu mu? Kesinlikle. Ancak bunlar bizi pek rahatsız etmedi. Mesela ben Kırşehir’de vardı Iraklılar. Ama bu pislik suriyeliler gibi göze batmıyorlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.