Şimdi Ara

4 kilo fıstıkılı baklava 110 tl kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
5.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nizippazari.com/baklava-fistikli-4-kg-tepsi-pmu429

arkadaşlar site bilindik bir site forumda arkadaşlar ara sıra yazıyorlar da acaba bu ürün nasıl hiç alan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihatxy1 -- 4 Nisan 2017; 22:58:2 >

• Allahtan kasko bedava değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kiloluk tepsiye koyar, 1 kg baklava gelir.

• Pahali değil mi yaw

• Karar verilmiştir pahali

Çöp+leş

• kalitesi nasıldır acaba?

kötü ise pahalı bile bu fiyat

ama güzelse çok ucuz

• Öküz alırız o paraya bea....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bariz hatalı fiyat

en da dik bezelyeli baklavanın kilosu 30 lirayken...

• hayret birşey arkadaş.4 kg baklava 110 tl ye ve sen sıcak fırsat diye konu açıyorsun.biraz daha dikkatli konu açalım bize ölü fiyat lazım kazık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 4 Nisan 2017; 23:7:57 >
  • şu ölücülüğü fazla abartmayın. bunun sonu beleş ürüne bedava kargo isteyip avantajix iadesine kadar gider.

gerçek fıstıklı baklava için 27.5 lira bedava. 3. sınıf pastanelerin 5. sınıf baklavalarını yiye yiye aklınız başınızdan gitti herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

şu ölücülüğü fazla abartmayın. bunun sonu beleş ürüne bedava kargo isteyip avantajix iadesine kadar gider.

gerçek fıstıklı baklava için 27.5 lira bedava. 3. sınıf pastanelerin 5. sınıf baklavalarını yiye yiye aklınız başınızdan gitti herhalde.

kendi doğumgünü partim için 4 kilo sipariş geçtim ama yetmez diye endişe ediyorum

4 kilo daha sipariş geçsemmi

• Valla resimdeki gibi gelecekse uygun.. burda 50 lira civari orjinal fistikli

• Satıcıyı herkes biliyordur. Net 4kg yazmadığını göre 4kg brüt ağırlıktır. Tepsimi daha ağırdır baklava mı bilemeyecegim.
    Birde tepsiyi paketleyecek,, tabi ki o da brüt ağırlığın içerisinde olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelene kadar baklava çorbası olmasın bu. Malum kargocular;

• Arkadaşlar 4kg baklavayı nasıl tüketeceksiniz? Antep fıstığı değil ki bu. Ayrıcahttp://www.nizippazari.com/karisik-kuruyemis-super-pmu479 ürünü kaç TL'den almıştık acaba?
  • Fıstıklı diyor antepfıstıklı demiyor.
  • http://www.epttavm.com/item/25800100_baklava-4-kg

epttavm de 170 lira. geçen sene de böyle fiyat hatası olmuştu.sipariş veren 1-2 arkadaş olmuştu.sonradan sorduğumda iptal etti dedilerdi.macera için sipariş verilir.
    bu arkadaştan çokça çerez almıştı ahali.konusu forumda açılmıştı. fiyatına göre idare ederdi.antap fıstıkları küçüktü ve karışık lüx içinde bolca antep f. boca edilmişti.kargo sorunları falan da yaşanmıştı.
    ben çerezle birlikte 1 kg da baklava sipariş etmiştim.
    gelen baklava aydın şartlarında güzeldi, hoşuma gitmişti.bi antep havası vardı.ama ne bileyim bi koçak, bi imam çağdaş değil tabi.

edit: fiyat üye girişi yapınca düştü 104.5 TL.

4 kg çok, yiyemeyiz. 2 kg falan olaydı vercektim siparişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 5 Nisan 2017; 0:32:3 >

• 4kg gerçek fıstıklı baklavaya pahalı diyen gitsin kumda oynasın.
    Bayram seyran değil zaten çok fazla.
  • Bizim burda(zeytinburnu) kilosu 20tlden baklava var. Bezelye falan da degil icini acinca iri parcacikli antep fistigi bildigin, ama lezzetsiz, full şerbet. Denemediginiz yerden almayin derim. 4kg denemek icin cok.

• sipariş verebilen varmı

tüm ödeme yöntemlerinde hata veriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.