Şimdi Ara

4 Kg Çiğ köfte 24 TL + (Lavaş ve Sos seçenekleriyle) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
24
Favori
14.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi sipariş vermiştim kargo çarşamba dağıtıma çıktı evde olmadığım için ancak dün aldım şubeden.4 kilo+25lavaş+2sos istemiştim. Çiğköftenin adı güzel ama diğer etsiz çiğköftelerden çok da güzel değil. Sıradan bir tat gibi.Arkadaşların bu kadar beğenmesini, büyük şehirlerde düzgün çiğköfte satan yer olmamasına bağlıyorum.Ziyafet çiğköfte'nin çiğköftesine benzettim biraz.Sosu da benziyor gibi.Genel olarak güzel, avantajı ise ucuz olması.Öğrenciler için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ist

Arkadaşlar uzun zamandan beri kredi kartımla sürekli bu siteden çiğköfte alıyorum herhangi bir sorunda yaşamadım.İşlemler 3D secure işlemli yani cep telefona gelen kodla alışveriş tamamlanıyor bu durumdan dolayı herhangi bir sorun göremiyorum ben.Banka tarafından gelen mesejda şahıs ismi yazmıyor firma ismi yazıyor ödemenin hangi firma tarafından gelen mesajda tutarı ile belirtilmektedir.Endişelencek bir durum gözükmüyor bence.Şifresiz işlem olsa dediğiniz gibi kart bilgileri kayıt altına alınabilir diye düşünüyorum ama 3d secure işlemlerde bu olasılık yok herhalde.

3d secure nedir ne işe yarar tüm detayları yazmış bu site bir göz atın isterseniz. (http://www.ideasoft.com.tr/konu/3d-secure-nedir)

sitenin 3d li olmasının bir yararı yok. kimlik hırsızları burdan alışveriş yapamaz demek ama bilgilerin şifrelenmemesi demek siteye sızan bir hackerın kredi kartınız adınıs adresiniz tüm bilgilerinizi eline geçirmesine sebep olur. Sanal kart kullanın böyle sitelerde

• Beyler çok zararlı bu hazır cigkofteler içine cin tuzuna kadar katiyorlarmis geçen haberlerde gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar sevgili arkadaşlar...
    DH de tam 4 yıl olmuş MESAJ yazmayalı ve sırf bu konuya mesaj yazmak için zaman ayırıyorum.
    Öncelikle kendimden bahsedeyim ki! konuda mutabık olalım.
    Ben 38 sene sağlık sektöründe çalıştıktan sonra 2011 de emekli oldum ve 2015 senesi temmuz ayına çalıştıktan sonra, işi tamamen bırakıp kendimin yapabileceği bir işim olsun istedim.
    Kafamdaki 2 proje vardı ve 2.ci proje bana daha uygun geldi. Ne işimi?
    ÇİĞ KÖFTE ve kafeterya işi.
    Ve kararımı verdikten sonra ÇİĞ KÖFTE firmaları ile görüşmeler yapmaya başladım. NUMUNE'ler talep ettim, KONSEPT'lerine baktım,KALİTE'lerine baktım,FİYAT'larına baktım ve sonunda inanın çok yoruldum ve bir firmaya karar verdim..

Ben burada FİRMA ismi vermeyeceğim ve kimseyi kötülemek gibide bir amacım yok ve "yarası olan gocunur" deyip konuya gireceğim.
    Sizler 50 mesajda ortalama 40 arkadaşımız hep "fiyatı çok güzel-ekonomik" demişsiniz. Birkaç arkadaşım "iyide sağlıklımı" demişsiniz.
    Havalar SOĞUK iken kargoda 3 gündede gelse fazla sorun olmaz fakat! sıcakların başladı şu zamanlarda o paket 24 saatte özelliğini kaybetmeye başlar. 3 günde ise vakumlu poşet davul gibi şişer ve çürür.

4 kilosu 24 tl olan bir ürünün 1 kg fiyatı 6 tl demektir ve sizler bunun MALİYETİNİ hesaplamışsınız zaten. Haa 1 kilo aldınız ve kilosu 12 tl.
    Pekiii. Bunun LAVAŞ'I var, SOS'ları var, MARUL'u var o zaman 12+7 = 19 tl eder.

Ben firmalardan NUMUNE talep ettiğimde (13 firma ile görüştüm) bazısı gönderdi bazısı gönderemedi. Numuneler 1 kglık geldi. Ve önceden yapmış olduğum araştırmalar ve bu işi yapan arkadaşlarımla yaptığım bilgi alışverişlerinden edindiğin izlenimler neticesinde;

PATATES ağırlıkta olmak üzere, BULYON-SOYA-KETÇAP ve diğer katkı maddeleri kullandıklarını gördüm. Hele bir firma varki, resmen PATATES PÜRESİ vardı.

Şimdi;

Ben burada değinmek istediğim şudur.
    -İNTERNETTEN alışveriş yapmanız beni değil sizi bağlar. Para sizin kim karışır.
    -12 tl değil kilosu 40 tl ye almışsın BANANE.
    -O firma , bu firma beni bağlamıyorsa sizi neden bağlasın

Beni bağlayan tek KONU.
    SAĞLIKLIMI? DEĞİLMİ?
    Gerisi tamamıyla sizinle alakalı duruyor.

Sorularınız olursada bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
    Afiyetle....

• aynen sağlıklı olup olmaması çok önemli.ben aldığımı dolapta bir günden fazla bekletmiyorum.Allah bilir rafta kaç gün beklemiştir.komagene soğutucu araçlarla nakil ediyormuş.yurtiçikargonun önünde sokakta battalbey kutularını gördüm geçen gün.çoğu firma da kargoyla çalışıyordur. komagenede kg si 30 kg kar hacmi çok yüksek zaten
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1000403/f504303f-2e07-4df4-bfd9-a6119668819d.JPG

Kargo firmasının 3 gün sonunda getirmiş olduğu ÇİĞ KÖFTE paketi....
    Nasıl? Ne kadar TAZE değilmi :)

Firmaya diyorum ki "Üzerine SOĞUK ZİNCİR ETİKETİ yapıştıralım " diyorum ve yapıştırılıyor ve buna rağmen kargo bu koliyi hallaç pamuğu gibi savuruyor.
    Sonuç; Çöp konteynırı. Pekiii ya atılmıyorsa????
    Bu mesaja eklenen görseller:

4 Kg Çiğ köfte 24 TL + (Lavaş ve Sos seçenekleriyle)
     4 Kg Çiğ köfte 24 TL + (Lavaş ve Sos seçenekleriyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TopraktanGelenler -- 20 Nisan 2016; 19:06:46 >

• @TopraktanGelenler bu tip durumlarda firma ile iletişime geçin. Mümkünse de bir tutanak tutun. Nereden gönderiliyor bu çiköfteler? Ve siz neredeydiniz?
  • TopraktanGelenler kullanıcısına yanıt
    Oses için fikriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TopraktanGelenler kullanıcısına yanıt
    Ben çiğköfteyi çok severim. Bilindik markaların bayilerinden arada sırada alırım. Şunu sormak istiyorum bu çiğköfteyi evde yapmak mümkün müdür? Kıvamı ve rengini evde ben bir türlü tutturamadım var mı sizin tavsiyeniz? Dışarıdan yada internetten aldıklarıma güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Ben çiğköfteyi çok severim. Bilindik markaların bayilerinden arada sırada alırım. Şunu sormak istiyorum bu çiğköfteyi evde yapmak mümkün müdür? Kıvamı ve rengini evde ben bir türlü tutturamadım var mı sizin tavsiyeniz? Dışarıdan yada internetten aldıklarıma güvenemiyorum.

Ben bir aralar baya deneme yapmıştım, internette farklı tarifler var, bence hepsini deneyin. Ancak elle bu iş olmuyor, robotta yapmanız gerekiyor, robot da çok ısıtıyor tadı bir garip oluyor. Yani kısa bir süre robotta çekip sonra elle devam edebilirsiniz, deneme yanılmayla en doğrusunu bulursunuz :)
  • Konuda bahsi geçen çiğ köfteden 2 ay önce aldım. Kargo buz akülü geliyor ve vakumlu ambalajlar şoklanmış olarak gönderiliyor. Tadı güzeldi, zincir firmaların çiğ köftesi ayarındaydı.
    Kg fiyatı 6 TL'ye geliyor. Bu fiyata nasıl satıyorlar bilmiyorum ama bildiğim bir şey var o da bize 30 TL'ye köfte satan şubelere de bu fiyatlardan köfte gönderiliyor.
  • Güvenmeyip korkup almayanlar arkadaşlar niçin almamışlar acaba Merak etmeyin satan kişinin yakın arkadaşı falan değilim 4 veya 5. alışım ve hiç bir sorun yaşamadım hatta adam kargonun geldiği gün benimle irtibata geçti geldi diye. 4 kg alıp paylaşıyorduk arkadaşlarla daha uyguna geliyordu sonradan 10 kg falan döndük sorun oldu mu olmadı ? Ben çiğköftenin kralını yemedim evet belki o yüzden bu çiğköfte bana yeterli geliyor. Ayrıca pakedini açıp 4-5 gün dolapta bırakıp sonradan yediğimde oldu tadında bir bozulma farketmedim. Kargo konusunda gerçekten çok hızlılar siparişten 1 gün sonra akşam 8 gibi yolluyorlardı sabah 9'da burda oluyordu. Hiçbir sorun yaşamadım yani bence bu fiyatada çok uygun tavsiye ederim
    Edit: Acı seven arkadaş sipariş verirken sos eklemeyi unutmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 21 Nisan 2016; 0:19:26 >

• o değil de SS ekleyen arkadaşların resimleri neden hep 2015 yılı acaba?

Yukarıdaki bir arkadaş SKT si 14.04.2015 ama mesajı birkaç gün önceye ait..İlginç..
  • Yahu canlar, maliyet paylasmissiniz ama hic mi es dost yok tanidik? Bakin buyuk yazayim, anlayin. Cok sevdigim cok yakin bir abim/dostum car. Kendisinin BATTALBEY dukkani var. 5 seneye yakindir isletiyor. Simdi bildiklerimi yazacagim

1 KILO BATTALBEY CIGKOFTE 5 TL alis fiyati 25 tl satis.

1 litre NAR EKSISI 5 Tl alis fiyati 10/15 tl satis.
    1 adet marul 1,25 tl. 10 liralik pakete yarim veriliyor. 5 liraliga yarimdan kucuk.

1 limon 85 kurus. 1 tam limondan 5 durumluk su cikiyor.

Yani fiyat, cok normal..

Ha, kendisi yiyince tek lavasa az bir parca surer ve yer. Marul nar eksisi vs koymaz. Ve bize de sadece canimiz cektiginde, abartmadan yememizi, karin doyurmak icin yemememizi soyler.

Lutfen bilgisizler yorum yapmasin, bir durum herseyiyle 85 krs- 1 lira arasi oynuyor. 2,5 ve ya 3ten satiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanaklar tutuldu. Firma ve kargocu referans konuşma yaptık. Video çekimleri yaptık.
    Firmaya diyorum ki! " Kardeşim bu x kargo böyle. Benim kargoyu Y firmasıyla gönder " diyorum . Gönderemezlermiş anlaşmaları varmış.???
    Kargo ile iş yerimin arası gidiş-geliş 7 km ve bu kısa mesafede bile KARGO getiremiyor ürünü. Ve ben her böyle gelen ürünü çöpe atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Oses için fikriniz?

Bir arkadaşımız ÖZEL MESAJ'dan "hangi firmayı tavsiye edersiniz" diye sormuş.
    Siz ve sizden sonra soracak arkadaşlarıma şimdiden toplu cevap vermiş olmak istiyorum.
    Şimdi..
    50 den fazla MEŞHUR-TARİHİ-BİLMEM NE USTA adı ile başlayan firmalar var ve görüyoruz.
    Bunlardan ben size EN İYİSİ X FİRMA dediğimi farzedin ve o x firma gerçenten bu işin erbabı olmuş olsun ve siz o firmanın bayiliğini aldınız ve başladınız çalışmaya......

Sizde o bayiye gittiniz çiğ köfte yiyeceksiniz ve İçeriye girdiniz nahoş bir koku size hoşgeldiniz diyor
    Soğutucu reyonu vardır girişte be marul-limon domates lerle süslenmiş ve çiğköfte tepsisi kale gibi yükselmiş. Arka bonkonun üzerinde lavaş bir kıyıda dursun, marul doğranmış ve orada bırakılmış, kesme tahtasının üzerinde envaye malzeme dolu.
    Dürüm istediniz ve bayii dürüm servisi yapacak. Elleri temizmiydi hazırlarken? Eldiven kullanıyormu? Lavaş tazemi?, Dürüm poşeti sağlıklımı?
    Yeşillikler güzel ve hiyjen olarak temizlenmişmi?

Şimdiiiii. Arkadaşlarım ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Evet. FİRMA güvenilir ve kaliteli ama ya bayii aynı özeni göstermiyorsa ben size burda ŞU firma desem ne değişir??

Mesela ben bu GÖBEK (aysberg) marul işine çok takıntılıyım ve ben ürünlerimde GÖBEK marul değil KIVIRCIK marul kullanıyorum.
    Ve bana KIVIRCIK daha ucuz olduğu içinmi diye soruyorlar.
    Şu gün itibati ile METRO markette GÖBEK-1.29 KIVIRCIK- 0.87 yani arada 40 kuruş var bugün itibaiyle.
    Peki o zaman neden KIVIRCIK???? Siz ve çiğköfte bayilerinin işine geliyor bu durum ve şunu anlamanız lazım. Göbek marul nasıl yıkanır ve temiz olduğuna kanaat getirebiliriz?
    Göbek marulu (adı üstünde kat kat) ve bu marulun içini nasıl yıkandığını iddia edersiniz. Yok efendim suya sirke katılırsa tertemiz olurmuş. Olmaz efendi olmaaaazzzz. Olması için her yaprağını yıkaman lazım . Onun için BAKINIZ; ŞİKAYET VAR forumlarına ve ne demek istediğimi anlarsınız.
    İçinden taşta çıkar kurta,böcekte ve sende bunu çıtır çıtır yersin.
    İşte bu yüzden ben kıvırcık alıyorum ve her yaprağını teker teker yıkayıp servisini yapıyorum.

Önce SAĞLIK....

• şişince ne oluyor ki, benim dolapda kalan son poşet şişmişti açtım yiyorum hala skt 3-4 günde geçti, daha ölmedim yasıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

şişince ne oluyor ki, benim dolapda kalan son poşet şişmişti açtım yiyorum hala skt 3-4 günde geçti, daha ölmedim yasıyorum.

İşte zihniyet bu...
    Ben buna CEVAP vermeyeceğim. Sadece TÜZÜK ne diyor ona bakacağım.
    GIDA KODEKSİ açıklaması..

Ambalajda gözle görünür bir deformasyon olup olmadığına ve son kullanma tarihi bilgisine dikkat edilmelidir.
    Ürünün ambalajında herhangi bir yırtık, kaçak, sızıntı olmamalıdır.
    Ambalajda ŞİŞME, vakum bozulması olmamalıdır.
    Etiket bilgilerinde gıda maddesinin adı, içindekiler bilgisi, net miktarı, üretici firmanın adı ve adresi, son kullanma tarihi, parti ve seri numarası, üretim izin ya da gıda sicil numarası bulunmalı, kullanım bilgisi ve saklama koşulları belirtilmelidir.
    Ürünlerin uygun koşullarda muhafaza edilip edilmediği kontrol edilmelidir.
    Ürünün raf ömrü, uygun saklama koşulları sağlandığında gıdanın fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal olarak bozulmadan kalabildiği süredir. Türk Gıda Kodeksi’ne göre ambalajlı gıda ürünlerinin etiketlerinde son kullanım tarihi verilmesi zorunluluktur. Alınan ürün son kullanma tarihi kontrol edilerek uygun koşullarda saklanmalı ve son kullanım tarihinden önce tüketilmelidir.

Afiyet olsun..

• olmamalı tamamda olmuşsa da yeniyor, boşa mı gitsin atalım mı, toprakdan geldik toprağa dönecez, bişey olmaz gömün gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ist

Arkadaşlar uzun zamandan beri kredi kartımla sürekli bu siteden çiğköfte alıyorum herhangi bir sorunda yaşamadım.İşlemler 3D secure işlemli yani cep telefona gelen kodla alışveriş tamamlanıyor bu durumdan dolayı herhangi bir sorun göremiyorum ben.Banka tarafından gelen mesejda şahıs ismi yazmıyor firma ismi yazıyor ödemenin hangi firma tarafından gelen mesajda tutarı ile belirtilmektedir.Endişelencek bir durum gözükmüyor bence.Şifresiz işlem olsa dediğiniz gibi kart bilgileri kayıt altına alınabilir diye düşünüyorum ama 3d secure işlemlerde bu olasılık yok herhalde.

3d secure nedir ne işe yarar tüm detayları yazmış bu site bir göz atın isterseniz. (http://www.ideasoft.com.tr/konu/3d-secure-nedir)

sen niye oyun oynuyorsun onu anlamadım ben. açtığın konular, attığın mesajlar zaten genel olarak adreseçiğköfte ile ilgili. desene ben firma çalışanıyım diye. niye milletin aklıyla dalga geçiyorsun?

almazsam sırf bunun gibiler yüzünden almıyorum bir ürünü.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.